Προς το περιεχόμενο

Gaming PC μέχρι 1000Ε


IMPACTX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,

 

είχα ανοίξει και παλιότερα thread αλλά τελικά δεν κατέληξα κάπου. Γιαυτό θα κάνω άλλο ένα για να πώ ακριβείς πληροφορίες.

 

Πρώτα απόλα το ποσό που διαθέτω είναι 1000Ε άντε 1050Ε max. Η κύρια χρήση του PC θα είναι για gaming. Δεν με ενδιαφέρει το overclock. Προγράμματα που θα χρησιμοποιώ περισσότερο είναι Call of Duty Black Ops 2 και Xsplit Broadcaster. Στη σύνθεση δεν θέλω να περιλαμβάνονται σκληρός δίσκος και οθόνη. Παίζω σε γραφικά 1920x1080 και χρησιμοποιώ την οθόνη LCD Dell Alienware OptX AW2310 23". Κάρτα γραφικών θέλω Nvidia και επεξεργαστή Intel. Motherboard/Case/Ram/PSU κτλπ δεν έχω πρόβλημα. Δεν χρειάζομαι πληκτρολόγιο και ποντίκι και βρίσκομαι στην Κέρκυρα αλλά δεν με ενδιαφέρει το κατάστημα που βρίσκεται. Θα προτιμούσα το μηχάνημα να στηθεί από το κατάστημα αλλά μπορώ και μόνος μου. Δεν χρειάζομαι λειτουργικό σύστημα. Κάτι τελευταίο, την οθόνη αυτή την αγόρασα περισσότερο για τα 120Hz αλλά θα με ενδιέφερε και το 3D.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

miKaiWf.png

sorry  μνημες 2x αυτες εδω   http://www.skroutz.gr/s/419063/Patriot-8GB-2-x-4GB-PC3-12800-1600MHz-Enhanced-Latency-Kit.html

 

^&%*^&$%( το bug μου μεσα !

 

attachicon.gifUntitled.jpeg


 

 

 

δεν θελει o/cing movie !

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα (κ) είναι,πατάς μια φορά το del και ... πάει !  :P  Αν και το μέλλον είναι αβέβαιο κ όταν το ψάξει δεν θα το βρει.. :D

χαχαχαχα! για αυτο του εβαλα i7 ωστε να μν του ρθει στο μελλον  :devil:

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To παρακατω απο visionstudio.

 

EDIT: Μολις προσεξα τη συνθεση του evagelou, οι οποιες μοιαζουν πολυ. Θεωρω τις μνημες Black καλυτερη αγορα λογω τιμης Απο εκει και περα η Gainward Phantom ειναι καλυτερη υλοποιηση και το XFX XXX edition καλυτερο τροφοδοτικο (ειναι και modular). Απο εκει και περα εβαλα λιγο καλυτερο κουτι και μητρικη τα οποια ειναι και ακριβότερα όμως. Θεωρω οτι ταιριαζουν περισσοτερο σε high-end συστημα, αλλα δεν αποτελουν απαραιτητα καλυτερη επιλογη.

 

Αυτη τη φορα πιστευω πως ο i7 θα πιασει τοπο αν θελει να streamarei 1080p υλικο.

post-247983-0-97817200-1359328471_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερες! 

Με δεδομενη την απο πανω συνθεση απο γερμανια και την 120Hz με 3D, ομορφο θα ηταν με 2x Radeon 7950 σε crossfire, με μικροαλλαγες (φθηνοτερο κουτι, ram, 850 psu, μητρικη με 2 pci-e)

Και στο λεω γιατι με τετοια οθονη, και 2x το memory-bus των αποπανω της Radeon δεν θα κολωσει ουτε στο νεο Crysis με το καλο.

Μονο απο εξω ομως αυτα τα θαυματα.. Και μην κολλας σε Nvidia/Amd σκεψου την αποδοση τους πανω σε αυτο που ΕΣΥ χρειαζεσαι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θέλεις να πας σε sandy επεξεργαστή θα πας 2600κ και GA-Z68X-UD3H-B3 αν την βρεις ..

Επίσης η 670 που σου έβαλα εγώ δεν έχει καμιά σχέση με την Palit.

Ναι 2x670 θα αντέξει το τροφοδοτικό.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες καλυτερα την συνθεση που ποσταρα με αυτο το τροφοδοτικο: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32360&cat=17&sub=0&pmanuf=76&sort=undefined&step=2

 

EDIT: Για SLI χρειαζεσαι και αλλη mobo. Mισο λεπτο.

 

Δες το παρακατω στα 1130 ευρω, με OCable ivy-bridge i7, καταλληλη μητρικη για OC και SLI και δυνατο και ποιοτικο τροφοδοτικο. Στοιχειωδης αλλα αποδοτικη η ψυχτρα και καλο κουτι, θα φιλοξενησει ανετα 2 καρτες μελλοντικα.

post-247983-0-93706200-1359413120_thumb.png

Επεξ/σία από XMorsX
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...