Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό συναντώ τυχαία(?) όπου και αν πάω την Γιωργια. Δεν είμαστε φίλοι απλά έχουμε 1 κοινό γνωστό μας.

Το θέμα είναι πως η αυτή είναι ασκημη, έχει λίγο μουσι και μεγάλα πικνα φρύδια.(φανταστείτε τι γίνεται στο αδειο της)....... και δεν έχει λογική καν αυτό που κάνει. Δεν ταιριάζουμε με τίποτα. Δεν λέω ότι είμαι ο ποιο όμορφος αλλά είμαι αντικειμενικά εμφανισιμος.

Τι να κάνω για να με αφήσει ήσυχο; Λέει παντού ότι τα έχουμε κ με κάνει ρεζίλι...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό συναντώ τυχαία(?) όπου και αν πάω την Γιωργια. Δεν είμαστε φίλοι απλά έχουμε 1 κοινό γνωστό μας.

Το θέμα είναι πως η αυτή είναι ασκημη, έχει λίγο μουσι και μεγάλα πικνα φρύδια.(φανταστείτε τι γίνεται στο αδειο αιδοίο της)....... και δεν έχει λογική καν αυτό που κάνει. Δεν ταιριάζουμε με τίποτα. Δεν λέω ότι είμαι ο ποιο όμορφος αλλά είμαι αντικειμενικά εμφανισιμος.

Τι να κάνω για να με αφήσει ήσυχο; Λέει παντού ότι τα έχουμε κ με κάνει ρεζίλι...

Να της μιλήσεις;

Δημοσ.

στο αδειο της

Κάποιος τον διόρθωσε γι' αυτό. Εγώ νόμιζα εννοούσε στο άδειο της μουνί. :fear:

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως η αυτή είναι ασκημη, έχει λίγο μουσι και μεγάλα πικνα φρύδια.(φανταστείτε τι γίνεται στο αδειο αιδοίο της)....... και δεν έχει λογική καν αυτό που κάνει. Δεν ταιριάζουμε με τίποτα. Δεν λέω ότι είμαι ο ποιο όμορφος αλλά είμαι αντικειμενικά εμφανισιμος.

Να της μιλήσεις;
Είναι τρελή! Δεν παίρνει από λόγια.Υπάρχει τρόπος να κινηθώ νομικά για δισφημιστικη παρενόχληση;
Δημοσ.

Είναι τρελή! Δεν παίρνει από λόγια.Υπάρχει τρόπος να κινηθώ νομικά για δισφημιστικη παρενόχληση;

sTyAoEL.png

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...