crowgr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Τον τελευταίο καιρό συναντώ τυχαία(?) όπου και αν πάω την Γιωργια. Δεν είμαστε φίλοι απλά έχουμε 1 κοινό γνωστό μας. Το θέμα είναι πως η αυτή είναι ασκημη, έχει λίγο μουσι και μεγάλα πικνα φρύδια.(φανταστείτε τι γίνεται στο αδειο της)....... και δεν έχει λογική καν αυτό που κάνει. Δεν ταιριάζουμε με τίποτα. Δεν λέω ότι είμαι ο ποιο όμορφος αλλά είμαι αντικειμενικά εμφανισιμος. Τι να κάνω για να με αφήσει ήσυχο; Λέει παντού ότι τα έχουμε κ με κάνει ρεζίλι...
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Έχει αρχίσει να μου είναι γνώριμο το στυλ γραψίματος... 7
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ξεχασες να πεις οτι δεν ειναι τρολει ποστ ρε nicoc!
Superuser Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Τον τελευταίο καιρό συναντώ τυχαία(?) όπου και αν πάω την Γιωργια. Δεν είμαστε φίλοι απλά έχουμε 1 κοινό γνωστό μας. Το θέμα είναι πως η αυτή είναι ασκημη, έχει λίγο μουσι και μεγάλα πικνα φρύδια.(φανταστείτε τι γίνεται στο αδειο αιδοίο της)....... και δεν έχει λογική καν αυτό που κάνει. Δεν ταιριάζουμε με τίποτα. Δεν λέω ότι είμαι ο ποιο όμορφος αλλά είμαι αντικειμενικά εμφανισιμος. Τι να κάνω για να με αφήσει ήσυχο; Λέει παντού ότι τα έχουμε κ με κάνει ρεζίλι... Να της μιλήσεις;
cyber_katsarida Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 μάλλον ψάχνει κάποιον να της τον σφυρίξει για να μην τον ενοχλεί
slygeo87 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 στο αδειο της Κάποιος τον διόρθωσε γι' αυτό. Εγώ νόμιζα εννοούσε στο άδειο της μουνί.
crowgr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Τον τελευταίο καιρό συναντώ τυχαία(?) όπου και αν πάω την Γιωργια. Δεν είμαστε φίλοι απλά έχουμε 1 κοινό γνωστό μας. Το θέμα είναι πως η αυτή είναι ασκημη, έχει λίγο μουσι και μεγάλα πικνα φρύδια.(φανταστείτε τι γίνεται στο αδειο αιδοίο της)....... και δεν έχει λογική καν αυτό που κάνει. Δεν ταιριάζουμε με τίποτα. Δεν λέω ότι είμαι ο ποιο όμορφος αλλά είμαι αντικειμενικά εμφανισιμος. Τι να κάνω για να με αφήσει ήσυχο; Λέει παντού ότι τα έχουμε κ με κάνει ρεζίλι... Να της μιλήσεις;Είναι τρελή! Δεν παίρνει από λόγια.Υπάρχει τρόπος να κινηθώ νομικά για δισφημιστικη παρενόχληση;
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Είναι τρελή! Δεν παίρνει από λόγια.Υπάρχει τρόπος να κινηθώ νομικά για δισφημιστικη παρενόχληση; 2
z4rx07 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Και ελεγα πως θα περασει το βραδυ.. Πρέπει να επισκεπτομαι συχνότερα το μπλα μπλα ...
Centurion Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Κι έλεγα να δω καμιά ταινία απόψε. Πάλι στο μπλα μπλα θα τη βγάλω... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις