Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο είναι πλέον οι τιμές για ιδιαιτέρα μαθήματα Αγγλικών?(Στην Αθήνα)

Ένα άτομο το οποίο άφησε τα μαθήματα των αγγλικών μερικούς μήνες πριν το lower σε πόσο καιρό μπορεί να φτάσει στο proficiency με ιδιαίτερα?

Δημοσ.

Αναλόγως σε τι επίπεδο βρίσκονται οι γνώσεις σου. Εσύ μπορεί να λες λίγο πριν το lower αλλά το θέμα είναι εάν πραγματικά άνηκες στην τάξη του Lower.

Δημοσ.

Βασικα ξεκινα την προετοιμασια απο τωρα με απλα πραγματα,οπως να διαβαζεις ειδησεις στα αγγλικα,να μιλας σε  ξενα φορουμ-chat και εννοειτε να βλεπεις ξενες ταινιες..

Δημοσ.

Αναλόγως σε τι επίπεδο βρίσκονται οι γνώσεις σου. Εσύ μπορεί να λες λίγο πριν το lower αλλά το θέμα είναι εάν πραγματικά άνηκες στην τάξη του Lower.

Εκεί είμαι! Απο όσο θυμάμαι και τα τεστ που μας έδιναν και κάναμε στο φροντιστήριο(παρόμοια με των εξετάσεων) όταν ήμουν μικρός, κοντά στο 70% επερνα !

Βέβαια πολλά τα έχω ξεχάσει, αλλά δεν μπορώ να πω οτι έχω χάσει επαφή! Ούτως η άλλως το επίπεδο είναι τόσο χαμηλό, που ένα άτομο που ασχολείται με το διαδίκτυο κλπ το επίπεδο του Lower μπορεί να το κρατήσει.

Συν οτι έκανα και τώρα κάποια τεστακια online, και μπορώ να πω οτι δεν τα πήγα και τόσο χάλια.

Βασικα ξεκινα την προετοιμασια απο τωρα με απλα πραγματα,οπως να διαβαζεις ειδησεις στα αγγλικα,να μιλας σε  ξενα φορουμ-chat και εννοειτε να βλεπεις ξενες ταινιες..

Μπραβο, αυτό το ψιλο έκανα, και πιστεύω για αυτό δεν τα εχω ξεχάσει αυτά που είχα μάθει.

Δημοσ.

Βασικά τα αγγλικά είναι παντού (στα τραγούδια,στις ταινίες,στο internet). Kαι να θες να τα ξεχάσεις δε μπορείς..

• Like 2
Δημοσ.

Συν οτι έκανα και τώρα κάποια τεστακια online, και μπορώ να πω οτι δεν τα πήγα και τόσο χάλια.

Τεστάκια ό,τι νά'ναι ή κανονικό placement test; Το placement test σου δείχνει πού είσαι. Ως καθηγήτρια θα σου έβαζα να κάνεις ένα πριν σου αρχίσω πχ τα μαθήματα. Έτσι θα διαλέγαμε και τα σωστά βιβλία κλπ.

Τώρα, όσον αφορά τις τιμές... υπάρχουν πολλοί παράγοντες που τις διαμορφώνουν.

Οι τιμές λίγο ως πολύ έπεσαν λόγω κρίσης οπότε μ'ένα γρήγορο ψάξιμο σε αγγελίες θα δεις ακόμα και τιμές ξεφτίλας (πολύ συχνά ό,τι πληρώσεις παίρνεις όμως οπότε ψάχτο καλύτερα!!!).

Αν η καθηγήτρια/ο καθηγητής έχει κάνει όμως σπουδές στον κλάδο (B.A., M.A....), έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, έχει δικό της/του υλικό κλπ. δεν θα ρίξει προφανώς τόσο πολύ τις τιμές. Η ποιότητα πληρώνεται...και ο κόπος του άλλου που έφαγε πόσα χρόνια για να γίνει καλύτερος στον κλάδο του.

Καλό ψάξιμο και καλό διάβασμα!!

Δημοσ.

Είχα κάνει placement test στα φοιτητικά μου χρόνια ( το Lower το είχα πάρει στα 15-16 ). Μου είχε βγει ότι μπορώ να δώσω για Proficiency σε 1 χρόνο με 3 ώρες μάθημα τη βδομάδα ( ιδιαίτερα με native speaker ). Anyway, κάποια στιγμή τα παράτησα γιατί είχα ήδη σχολή και δουλειά , η καθηγήτρια ήταν πολύ αισιόδοξη , εγώ πίστευα ότι είναι ανέφικτο. Ήταν πολύ καλή η καθηγήτρια ( είχα ζητήσει να μου αλλάξουν καθηγήτρια νωρίς οπότε δεν μπορώ να πω ότι ήταν θέμα καθηγήτριας ).

Δεν ξέρω αν είχα το χρόνο τότε μπορεί να το έβλεπα διαφορετικά το θέμα. Τα Αγγλικά μου από τότε έχουν βελτιωθεί αρκετά λόγω διαβάσματος ξένης βιβλιογραφίας ( σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων, χρειάζονται τα Αγγλικά πολύ και για ορολογία κ.λ.π. ) , λιωσίματος σε ξένες σειρές χωρίς υπότιτλους ( δε νομίζω ότι στο λεξιλόγιο βοηθάνε ιδιαίτερα αλλά σίγουρα βοηθάνε στο ακουστικό κομμάτι ) και χρήσης τους σε δουλειές. Και πάλι το θεωρώ ανέφικτο...

Ξέρουμε πόσο πάνε οι τιμές επί κρίσης για native έμπειρη καθηγήτρια ( δεν έχω στοιχεία της προηγούμενης , έχω χάσει επαφή αλλιώς θα πήγαινα στην ίδια ) ; Πρέπει να αρχίζω να μαζεύω λεφτά για το τιμημένο ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...