Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, stevenfins είπε

Massive PS Plus Clearout Announced for May, 22 Games Leaving

Απόκρυψη περιεχομένων

All leaving on 20th May 2025, the games set for removal are:

Ένας από τους λόγους που έχω διακόψει τη συνδρομή στο Plus εδώ και ένα χρόνο περίπου, είναι ότι 1st party παιχνίδια, όπως τα infamous και resistance καλή ώρα, βγαίνουν από τον κατάλογο. Μου φαίνεται εντελώς παράλογο και δεν μπορώ να βρω έναν λόγο γιατί γίνεται. Δεν είναι ότι χρειάζεται να πληρώσουν τα δικαιώματα σε κάποιον τρίτο. 

Και εμένα με έχει ξενερώσει πολύ αυτή η πρακτική. Πάνω που πήρα απόφαση να ξαναπιάσω τα Resistance, τα βγάζουν. Νομίζω πριν 4 μήνες μπήκαν. Αλλά το θέμα είναι ότι το κάνουν και με πολλούς ΑΑΑ τίτλους. Για παράδειγμα θυμάμαι το Spider man είχε μείνει για πολύ λίγο, το NBA 2K επίσης κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα, το Premium τείνει να γίνει ανέκδοτο.

Κάθε 3 μήνες ανεβάζουν τις τιμές για να "προσφέρουν καλύτερα παιχνίδια" ενώ στην πραγματικότητα, εκτός του ότι δεν προσφέρουν ούτε καν τα δικά τους - τα first party, ζητάνε λεφτά και σ'έχουν στο περίμενε πότε θα βάλουν κάτι καλό και όταν το βάλουν, δεν ξέρεις πότε θα το βγάλουν. 

Ακόμα έχω μείνει με την ξενέρα που έδωσαν πέρσι το καλοκαίρι το GTA San Andreas Remake για τα 30 χρόνια και μόλις έφυγε το καλοκαίρι, χάθηκε! Τώρα έχω ξεκινήσει το Dead Island 2 και επειδή το έβαλαν πέρσι το φθινόπωρο, ήμουν πάνω από το κινητό να περιμένω τη λίστα με τα παιχνίδια που θα φύγουν. Δλδ, στο τέλος της ημέρας, άντε γ@@@, καλύτερα να δώσω 20-30-40€, να παίζω αυτό που θέλω και κυρίως, με την ησυχία μου, και τέλος. 

Έχει καταντήσει αηδία να μην υπάρχει μια δικλείδα που να λένε ότι τα παιχνίδια θα μένουν τουλάχιστον ένα "Χ" διάστημα - βλέπεις τους χρήστες στο Reddit κάθε μήνα που είναι να ανακοινωθεί η λίστα να λένε, "α, αυτό έχει κλείσει ήδη 5 μήνες, ίσως φύγει στην επομενη φουρνιά". Δλδ, αν έχεις Premium, πρέπει να χτυπάς 8ωρα για να παίζεις τα παιχνίδια.

Στοιχηματίζω ότι μέχρι να ξεκινήσω το Hogwarts, θα είναι στα σκαριά για να φύγει.

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.

Κάρτες psn από που παίρνουμε?eneba ? Δε βρήκα κάποιο ενεργό κωδικό αλλά και πάλι κάτι γλιτώνεις 

Δημοσ.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο και εγώ λίγο πριν το Πάσχα πήρα μια 50αρα και μια 20 αρα από εκεί. Αν θυμάμαι καλά μου στοίχησαν με πληρωμή με PayPal περίπου  57 ευρώ

Και πέρσυ είχα πάρει πάλι.

Επεξ/σία από stratigos24
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 30/4/2025 στις 7:02 ΜΜ, vorlon68 είπε

Ανακοινωσαν τα games για τον Μαϊο

11.webp.9668e1037b190605b56862f5d2f87309.webp

Το Balatro λένε ότι είναι άκρως διασκεδαστικό και εθιστικό. Με πάρα πολλά πολύ θετικά reviews. Τα άλλα απλά αδιάφορα για μένα που δεν παίζω τίποτα σε first person view γιατί ζαλίζομαι.

Δημοσ.
Στις 1/5/2025 στις 7:16 ΜΜ, StormGr είπε

Το Balatro λένε ότι είναι άκρως διασκεδαστικό και εθιστικό. Με πάρα πολλά πολύ θετικά reviews. Τα άλλα απλά αδιάφορα για μένα που δεν παίζω τίποτα σε first person view γιατί ζαλίζομαι.

Το έχω παιξει στο switch. Θεωρώ πως ειναι αρκετά καλο εφοσον το δίνουν μεσω του plus. Είχα ακουσει κι εγω πολύ καλα λόγια για το παιχνίδι και γι'αυτο το αγόρασα. Ηταν καλό, ομως δεν ξετρελαθηκα οπως οι περισσότεροι. Με αυτα που άκουγα και αφού ήταν και υποψηφιο GotY  περίμενα κατι "τεράστιο", οπως τα Hades και Hollow Knight.

Δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτού του επιπέδου, ομως όντως όταν το μαθεις ειναι ενα γρηγορο, με άπειρους συνδιασμούς roguelike παιχνίδι.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Brazhlias είπε

Το έχω παιξει στο switch. Θεωρώ πως ειναι αρκετά καλο εφοσον το δίνουν μεσω του plus. Είχα ακουσει κι εγω πολύ καλα λόγια για το παιχνίδι και γι'αυτο το αγόρασα. Ηταν καλό, ομως δεν ξετρελαθηκα οπως οι περισσότεροι. Με αυτα που άκουγα και αφού ήταν και υποψηφιο GotY  περίμενα κατι "τεράστιο", οπως τα Hades και Hollow Knight.

Δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτού του επιπέδου, ομως όντως όταν το μαθεις ειναι ενα γρηγορο, με άπειρους συνδιασμούς roguelike παιχνίδι.

Ναι το ίδιο νομίζω και εγώ. Είναι ένα καλό παιχνίδι για να περνάς την ώρα σου χαλαρά και ευχάριστα. Δεν έχει κάτι τρομερό για να πεις ότι είναι και GOTY. 

Έχει πολλά πράγματα να κάνεις και πολλούς συνδυασμούς και καρτες να ξεκλειδώσεις αλλά όχι και ότι ανυπομονώ πότε θα ξανά παίξω.

Δημοσ.
Στις 30/4/2025 στις 7:02 ΜΜ, vorlon68 είπε

Ανακοινωσαν τα games για τον Μαϊο

11.webp.9668e1037b190605b56862f5d2f87309.webp

Αυτοι σε λιγο θα δινουν χειροτερα και απο Επικ🤣

• Haha 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...