Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έληξε η συνδρομή μου στο ps plus και προσφορά από sony δεν υπάρχει τουλάχιστον μέχρι την black friday.

Πέρα από eneba υπάρχει κάτι φθηνότερο?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, music_lover είπε

Έληξε η συνδρομή μου στο ps plus και προσφορά από sony δεν υπάρχει τουλάχιστον μέχρι την black friday.

Πέρα από eneba υπάρχει κάτι φθηνότερο?

Απο instant gaming η 50αρα καρτα εχει 39,99€. Αγοραζεις κάρτες και βαζεις το Plus που θέλεις 20% φτηνότερα.

• Like 3
Δημοσ.

Πήρα τελικά δύο 50άρες με 80 ευρώ από instant gaming και μια 25άρα με 21 ευρώ από cdkeys γιατί είχαν τελειώσει από instant gaming. Σύνολο 101 ευρώ για κάρτες και στο πορτοφόλι μπήκαν 125 ευρώ, γλίτωσα δλδ 24 ευρώ, not bad.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Στα 43 ευρώ θεωρείται ότι αξίζει η essential ? Δεν ασχολούμαι με multiplayer.

Αν θεωρεις οτι αξιζει το ρισκο μονο και μονο για τα 3 παιχνιδια/μηνα που δινει, go for it. Τωρα θα δωσουν πχ lies of p. Νομιζω ηδη παιρνεις τα λεφτα σου πισω με αυτο το παιχνιδι

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν θεωρεις οτι αξιζει το ρισκο μονο και μονο για τα 3 παιχνιδια/μηνα που δινει, go for it. Τωρα θα δωσουν πχ lies of p. Νομιζω ηδη παιρνεις τα λεφτα σου πισω με αυτο το παιχνιδι

Ναι. Και αν το κάνω σήμερα παίρνω και το Diablo. Αλήθεια πότε θα τα αλλάξει σήμερα στις 12 ή αύριο ? 

Αλλά η φάση να "έχω" παιχνίδια που έχω "πάρει" μόνο όταν έχω συνδρομή δεν μου αρέσει και γι αυτό εδώ και 1,5 χρόνο απέχω.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Ναι. Και αν το κάνω σήμερα παίρνω και το Diablo. Αλήθεια πότε θα τα αλλάξει σήμερα στις 12 ή αύριο ? 

Αλλά η φάση να "έχω" παιχνίδια που έχω "πάρει" μόνο όταν έχω συνδρομή δεν μου αρέσει και γι αυτό εδώ και 1,5 χρόνο απέχω.

Σωστα, αυριο Τριτη αλλαζουν τα games. 

Ε, αν δεν σου αρεσει, και δεν παιζεις και multiplayer, τοτε μην βαλεις συνδρομη 🤷‍♂️

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/8/2025 στις 11:09 ΜΜ, Vasilis 07 είπε

Στα 43 ευρώ θεωρείται ότι αξίζει η essential ? Δεν ασχολούμαι με multiplayer.

Κατα την αποψη μου, κατω  απο 50€ αξιζει 100%. Εγω είχα επι χρονια και 72€ λυπαμαι να τα δώσω, αλλά εχω και backlog. Τωρα με το Lies of P σκέφτομαι να βαλω για ενα μηνα για να το παιξω.

16 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Ή μπορείς να βάλεις και να επιστρέψεις στο θέμα του PS5 για παράπονα 😛😛😛😛

Αυτό😆😆😆

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γρήγορη ερώτηση:

Έχω PS plus essentials μέχρι 29/5/26.

image.png.4e416bdaa4db71a5485785bc82278db1.png

Δε μου αφήνει να κατεβάσω τα παιχνίδια του Αυγούστου! Μου λέει να κάνω upgrade!

Και στα 3 παιχνίδια! Καμιά ιδέα;

image.png.2e04b45626f236f1372164ae4f42fa9a.png

EDIT: Επειδή πήγα με search από το google στα παιχνίδια πήγε στο en-us αντί το en-gr.

https://www.playstation.com/en-gr/games/lies-of-p/

Οπότε δεν έβλεπε συνδρομή ενεργή!!!

Επεξ/σία από gregdel
Βρέθηκε λύση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...