Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν θεωρεις οτι αξιζει το ρισκο μονο και μονο για τα 3 παιχνιδια/μηνα που δινει, go for it. Τωρα θα δωσουν πχ lies of p. Νομιζω ηδη παιρνεις τα λεφτα σου πισω με αυτο το παιχνιδι

Ναι. Και αν το κάνω σήμερα παίρνω και το Diablo. Αλήθεια πότε θα τα αλλάξει σήμερα στις 12 ή αύριο ? 

Αλλά η φάση να "έχω" παιχνίδια που έχω "πάρει" μόνο όταν έχω συνδρομή δεν μου αρέσει και γι αυτό εδώ και 1,5 χρόνο απέχω.

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Ναι. Και αν το κάνω σήμερα παίρνω και το Diablo. Αλήθεια πότε θα τα αλλάξει σήμερα στις 12 ή αύριο ? 

Αλλά η φάση να "έχω" παιχνίδια που έχω "πάρει" μόνο όταν έχω συνδρομή δεν μου αρέσει και γι αυτό εδώ και 1,5 χρόνο απέχω.

Σωστα, αυριο Τριτη αλλαζουν τα games. 

Ε, αν δεν σου αρεσει, και δεν παιζεις και multiplayer, τοτε μην βαλεις συνδρομη 🤷‍♂️

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/8/2025 στις 11:09 ΜΜ, Vasilis 07 είπε

Στα 43 ευρώ θεωρείται ότι αξίζει η essential ? Δεν ασχολούμαι με multiplayer.

Κατα την αποψη μου, κατω  απο 50€ αξιζει 100%. Εγω είχα επι χρονια και 72€ λυπαμαι να τα δώσω, αλλά εχω και backlog. Τωρα με το Lies of P σκέφτομαι να βαλω για ενα μηνα για να το παιξω.

16 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Ή μπορείς να βάλεις και να επιστρέψεις στο θέμα του PS5 για παράπονα 😛😛😛😛

Αυτό😆😆😆

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γρήγορη ερώτηση:

Έχω PS plus essentials μέχρι 29/5/26.

image.png.4e416bdaa4db71a5485785bc82278db1.png

Δε μου αφήνει να κατεβάσω τα παιχνίδια του Αυγούστου! Μου λέει να κάνω upgrade!

Και στα 3 παιχνίδια! Καμιά ιδέα;

image.png.2e04b45626f236f1372164ae4f42fa9a.png

EDIT: Επειδή πήγα με search από το google στα παιχνίδια πήγε στο en-us αντί το en-gr.

https://www.playstation.com/en-gr/games/lies-of-p/

Οπότε δεν έβλεπε συνδρομή ενεργή!!!

Επεξ/σία από gregdel
Βρέθηκε λύση
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα! Έχω καιρό να πιάσω το PS (είχε Blue Light of Death και το επισκεύασα μετά από 5 χρόνια) και σκέφτομαι να ενεργοποιήσω το PS Plus, ώστε να μπορεί να παίζει ο μικρός τώρα που είναι 7 για τωρα το καλοκαιρι . Τι συμφέρει να κάνω; Σκέφτομαι να πάω στο PlayStation Plus Extra, για να έχει πρόσβαση σε κάποια παιχνίδια της συλλογής που προσφέρει. Τι λέτε, να το κάνω;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω τώρα πάνω από ένα χρόνο χωρίς καθόλου PS Plus, αλλά μόνο κακά δεν θα έλεγα τα παραπάνω. Ακόμα και με τo Metacritic σκορ τους να δεις (87 για Psychonauts 2, 89 για Stardew Valley, 84 για Viewfinder), μιλάμε για πολύ καλές επιλογές. 

Σημείωση: γενικά το Metacritic και όλα τα αντίστοιχα δεν τα πολυσυμπαθώ, αλλά τουλάχιστον παίρνεις μια γενική εικόνα

Επεξ/σία από stevenfins
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω μαλλον θα περιμενω το BF να βαλω στα παιδια γιατι εχω καποια παιχνιδια που τα θελουν αλλα δουλευουν μονο με το PS Plus

Δημοσ.

Καλημερα σας, προσφατα κατοχος του πσ5, επειδη ημουν καιρο χωρις κονσολα, ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να βαλω τωρα το psplus ή να περιμενω λιγους μηνες στη περιοδο χριστουγεννων για καποια προσφορα. Θα με ενδιεφερε περισσοτερο το μεσαιο πακετο που απο οτι ειδα εχει αρκετα δωρεαν παιχνιδια να παιξω, εκτος απο το απλο plus που δινει τα δωρεαν καθε μηνα.

Οποτε πιστευετε, αξιζει να περιμενω λιγους μηνες για προσφορα? Βγαζουν πλεον προσφορες στις περιοδους εορτων? Παλιοτερα που ειχα το πσ4 θυμαμαι οτι υπηρχαν. Ευχαριστω

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Καλημερα σας, προσφατα κατοχος του πσ5, επειδη ημουν καιρο χωρις κονσολα, ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να βαλω τωρα το psplus ή να περιμενω λιγους μηνες στη περιοδο χριστουγεννων για καποια προσφορα. Θα με ενδιεφερε περισσοτερο το μεσαιο πακετο που απο οτι ειδα εχει αρκετα δωρεαν παιχνιδια να παιξω, εκτος απο το απλο plus που δινει τα δωρεαν καθε μηνα.

Οποτε πιστευετε, αξιζει να περιμενω λιγους μηνες για προσφορα? Βγαζουν πλεον προσφορες στις περιοδους εορτων? Παλιοτερα που ειχα το πσ4 θυμαμαι οτι υπηρχαν. Ευχαριστω

Συνήθως δίνουν 30% περίπου έκπτωση σε νέους συνδρομητές σε περιόδους εκπτώσεων. Έρχεται και η black Friday. Αν περιμένεις 2-3 μήνες λογικά θα βγει κάποια έκπτωση στο plus.

Αν αξίζει να περιμένεις για να γλυτώσεις 30€ πάνω κάτω εσύ και τα οικονομικά σου το ξέρουν.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ps4 με ενεργή συνδρομή ps plus. Η κόρη μου πλέον μένει μόνη της και αγόρασε το ps5. Γίνεται να μοιραστούμε κάπως την συνδρομή; Το έχει κάνει κάποιος;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lorddeimos είπε

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ps4 με ενεργή συνδρομή ps plus. Η κόρη μου πλέον μένει μόνη της και αγόρασε το ps5. Γίνεται να μοιραστούμε κάπως την συνδρομή; Το έχει κάνει κάποιος;

Ναι γίνεται φυσικά.

Τσεκαρε πρώτα αν έχεις κάνει activate as primary την κονσόλα σου με τον λογαριασμό σου.

Αν είναι activate κάντο deactivate.

Μετά κάνεις τα εξής βήματα.

Δίνεις τον λογαριασμό που έχεις στο ps4 να το βάλει η κόρη σου στο ps5.

Κάνει login με τον λογαριασμό σου(προσοχή να μην είσαι login και εσύ στο ps4) και πάει Settings/users and accounts/other/console sharing and offline play και το κάνει on.

Κάνει logout από τον λογαριασμό σου και τον αφήνει μόνιμα να υπάρχει στην κονσόλα της.

Μετά εσύ βάζεις τον λογαριασμό της κόρης σου στο ps4 και κάνεις activate as primary την κονσόλα σου με τον λογαριασμό της.

Κάνεις logout από τον λογαριασμό της και τον αφήνεις μόνιμα να υπάρχει στην κονσόλα σου.

Δεν σβήνετε τους έξτρα λογαριασμούς!!!

Δεν μπορείτε να μπείτε ταυτόχρονα με τον ίδιο λογαριασμό στις 2 κονσόλες!!!

Μοιράζεστε psplus και παιχνίδια που έχουν αγοραστεί.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, lorddeimos είπε

42 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Ναι γίνεται φυσικά.

Τσεκαρε πρώτα αν έχεις κάνει activate as primary την κονσόλα σου με τον λογαριασμό σου.

Αν είναι activate κάντο deactivate.

Μετά κάνεις τα εξής βήματα.

Δίνεις τον λογαριασμό που έχεις στο ps4 να το βάλει η κόρη σου στο ps5.

Κάνει login με τον λογαριασμό σου(προσοχή να μην είσαι login και εσύ στο ps4) και πάει Settings/users and accounts/other/console sharing and offline play και το κάνει on.

Κάνει logout από τον λογαριασμό σου και τον αφήνει μόνιμα να υπάρχει στην κονσόλα της.

Μετά εσύ βάζεις τον λογαριασμό της κόρης σου στο ps4 και κάνεις activate as primary την κονσόλα σου με τον λογαριασμό της.

Κάνεις logout από τον λογαριασμό της και τον αφήνεις μόνιμα να υπάρχει στην κονσόλα σου.

Δεν σβήνετε τους έξτρα λογαριασμούς!!!

Δεν μπορείτε να μπείτε ταυτόχρονα με τον ίδιο λογαριασμό στις 2 κονσόλες!!!

Μοιράζεστε psplus και παιχνίδια που έχουν αγοραστεί.

Μην παραπληροφορεις τον κόσμο. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα deactivate. Σε PS4 & 5 μπορεις να εχεις online συχρονως τον ίδιο λογαριασμό. Απλα στο 5 δεν μπορεις να παίζεις PS4 game αν το 4 παιζει καποιο game εκεινη την στιγμή.

Το κανω εγω στα δικά μου 4 και 5

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Σε PS4 & 5 μπορεις να εχεις online συχρονως τον ίδιο λογαριασμό. Απλα στο 5 δεν μπορεις να παίζεις PS4 game αν το 4 παιζει καποιο game εκεινη την στιγμή.

Το κανω εγω στα δικά μου 4 και 5

Σωστά.

Αν θυμάμαι καλά το έχω ξαναγράψει αρκετά παλιότερα βέβαια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...