Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν θεωρεις οτι αξιζει το ρισκο μονο και μονο για τα 3 παιχνιδια/μηνα που δινει, go for it. Τωρα θα δωσουν πχ lies of p. Νομιζω ηδη παιρνεις τα λεφτα σου πισω με αυτο το παιχνιδι

Ναι. Και αν το κάνω σήμερα παίρνω και το Diablo. Αλήθεια πότε θα τα αλλάξει σήμερα στις 12 ή αύριο ? 

Αλλά η φάση να "έχω" παιχνίδια που έχω "πάρει" μόνο όταν έχω συνδρομή δεν μου αρέσει και γι αυτό εδώ και 1,5 χρόνο απέχω.

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Ναι. Και αν το κάνω σήμερα παίρνω και το Diablo. Αλήθεια πότε θα τα αλλάξει σήμερα στις 12 ή αύριο ? 

Αλλά η φάση να "έχω" παιχνίδια που έχω "πάρει" μόνο όταν έχω συνδρομή δεν μου αρέσει και γι αυτό εδώ και 1,5 χρόνο απέχω.

Σωστα, αυριο Τριτη αλλαζουν τα games. 

Ε, αν δεν σου αρεσει, και δεν παιζεις και multiplayer, τοτε μην βαλεις συνδρομη 🤷‍♂️

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/8/2025 στις 11:09 ΜΜ, Vasilis 07 είπε

Στα 43 ευρώ θεωρείται ότι αξίζει η essential ? Δεν ασχολούμαι με multiplayer.

Κατα την αποψη μου, κατω  απο 50€ αξιζει 100%. Εγω είχα επι χρονια και 72€ λυπαμαι να τα δώσω, αλλά εχω και backlog. Τωρα με το Lies of P σκέφτομαι να βαλω για ενα μηνα για να το παιξω.

16 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Ή μπορείς να βάλεις και να επιστρέψεις στο θέμα του PS5 για παράπονα 😛😛😛😛

Αυτό😆😆😆

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γρήγορη ερώτηση:

Έχω PS plus essentials μέχρι 29/5/26.

image.png.4e416bdaa4db71a5485785bc82278db1.png

Δε μου αφήνει να κατεβάσω τα παιχνίδια του Αυγούστου! Μου λέει να κάνω upgrade!

Και στα 3 παιχνίδια! Καμιά ιδέα;

image.png.2e04b45626f236f1372164ae4f42fa9a.png

EDIT: Επειδή πήγα με search από το google στα παιχνίδια πήγε στο en-us αντί το en-gr.

https://www.playstation.com/en-gr/games/lies-of-p/

Οπότε δεν έβλεπε συνδρομή ενεργή!!!

Επεξ/σία από gregdel
Βρέθηκε λύση
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα! Έχω καιρό να πιάσω το PS (είχε Blue Light of Death και το επισκεύασα μετά από 5 χρόνια) και σκέφτομαι να ενεργοποιήσω το PS Plus, ώστε να μπορεί να παίζει ο μικρός τώρα που είναι 7 για τωρα το καλοκαιρι . Τι συμφέρει να κάνω; Σκέφτομαι να πάω στο PlayStation Plus Extra, για να έχει πρόσβαση σε κάποια παιχνίδια της συλλογής που προσφέρει. Τι λέτε, να το κάνω;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω τώρα πάνω από ένα χρόνο χωρίς καθόλου PS Plus, αλλά μόνο κακά δεν θα έλεγα τα παραπάνω. Ακόμα και με τo Metacritic σκορ τους να δεις (87 για Psychonauts 2, 89 για Stardew Valley, 84 για Viewfinder), μιλάμε για πολύ καλές επιλογές. 

Σημείωση: γενικά το Metacritic και όλα τα αντίστοιχα δεν τα πολυσυμπαθώ, αλλά τουλάχιστον παίρνεις μια γενική εικόνα

Επεξ/σία από stevenfins

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...