Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Περιμένουμε να ξαναμπεί προσφορά στις αλυσίδες Plus 35€ για να στοκάρουμε 2-3.  B)

Ωραίες εποχές 

Τότε είχα παρει 2 χρονάκια ps plus :)

Δεν νομίζω να την ξαναβάλουν όμως 35€...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Ωραίες εποχές 

Τότε είχα παρει 2 χρονάκια ps plus :)

Δεν νομίζω να την ξαναβάλουν όμως 35€...

Έχω μερικές ετήσιες συνδρομές τις δίνω στα 45 € όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα. 

Δημοσ.

Πάντως εγώ που είχα πάρει 2 παραλίγο να έπαιρνα 3.Οχι όμως για να τις πουλήσω με "καπέλο" στις αγγελίες,ενεργοποίησα την 1 και την 2η πρίν λήξει ο χρόνος γιατί 1 χρόνο μετά απο την ημερομηνία αγοράς λήγει.

Μην νομίζετε πως είναι καλά παιδιά στις αγγελίες όταν πωλούν το Plus 40-50€,35€ τις πήραν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε

Έχω μερικές ετήσιες συνδρομές τις δίνω στα 45 € όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα. 

Εγώ προς το παρόν είμαι οκ μέχρι τις 26-7-2019 :)

Έχω αρκετό μέλλον ακόμα :)

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Εγώ προς το παρόν είμαι οκ μέχρι τις 26-7-2019 :)

Έχω αρκετό μέλλον ακόμα :)

Εγώ να δεις τι μέλλον έχω μέχρι το 2021 :)

Δημοσ.

Η καλύτερη προσφορά που τρέχει τώρα είναι αυτή που μoυ/μας(?) ήρθε μέσω mail στα 60€?

Αναφορά σε κείμενο

Απόκτησε 15 μήνες συνδρομής στο PlayStation®Plus, στην τιμή των 12 μηνών. Η προσφορά είναι διαθέσιμη τώρα, στο PlayStation™Store! 

Η προσφορά λήγει στις 4 Μαΐου (12:00 ώρα Ελλάδας) και είναι ανοιχτή σε νέα και παλιά μέλη του PlayStation®Plus. Βρες εδώ τους πλήρεις όρους και τις προϋποθέσεις.

Δημοσ.

H προσφορά με το νετφλιξ, στακάρει με την 15μηνη? Δηλαδή είναι 15 μήνες με 60€ + 3 μήνες νετφλιξ ή καμία σχέση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, petran91 είπε

H προσφορά με το νετφλιξ, στακάρει με την 15μηνη? Δηλαδή είναι 15 μήνες με 60€ + 3 μήνες νετφλιξ ή καμία σχέση;

Είναι ξεχωριστές προσφορές και δεν συνδυάζονται,όμως εάν θα ίσχυε θα ήταν μια πολύ καλή προσφορά. 

Επεξ/σία από V3NDETTA
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε

Είναι ξεχωριστές προσφορές και δεν συνδυάζονται,όμως εάν θα ίσχυε θα ήταν μια πολύ καλή προσφορά. 

Κρίμα. Αν και δεν βάζω ποτέ παραπάνω από τρίμηνες, αν ήταν έτσι θα έκανα μια εξαίρεση :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...