coyote2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 ακριβώς... δηλαδή δε θα παίζει εννοεί ο φίλος 1
MikeGR7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 15 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε Με 11Ε επιπλέον ανανέωσα για τους 2 μήνες που απομένουν στο μεγάλο πακέτο. Πλέον ,όμως υπάρχει θέμα με την αποθήκευση. Να χτυπήσω τον 980 Pro 1TB ή υπάρχει και κάποια άλλη επιλογή ? Western Digital SN850 Black, αν μπορεσεις πηγαινε για τα 2ΤΒ εγω έβαλα το 1 και το μετανιωσα (πριν το νεο PS plus το γεμισα για πλακα και τωρα τρεχω ολο με τα uninstall κτλ)
vorlon68 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 19 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε Western Digital SN850 Black, αν μπορεσεις πηγαινε για τα 2ΤΒ εγω έβαλα το 1 και το μετανιωσα (πριν το νεο PS plus το γεμισα για πλακα και τωρα τρεχω ολο με τα uninstall κτλ) Μπορεις να κάνεις και κάτι άλλο. Βάλε εναν εξωτερικο δίσκο και να τον εχεις για να μεταφέρεις τα games του 5. Οταν θέλει να τα παίξεις τον βάζεις και τα μεταφέρεις στον εσωτερικο χωρις να κανεις συνέχεις install-unistall
Ribopaido Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Εχω ακομα 10 μέρες και δεν μ αφηνει να επιλεξω το 12μηνο. Το ερώτημα ειναι , ποιο απο τα 3?
SabotazNic Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 24 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Εχω ακομα 10 μέρες και δεν μ αφηνει να επιλεξω το 12μηνο. Το ερώτημα ειναι , ποιο απο τα 3? Βλεπεις τι περιλαμβανει το καθενα, και βαζεις ο,τι σε καλυπτει 10 ώρες πριν, cac είπε Παιδια θελω τη βοηθεια σας. Σκεφτομαι να κανω upgrade για να παιζουν τα μικρά αρκετά παιχνίδια. Η συνδρομη μου ληγει σε λιγες μέρες κι εχω μια ακομη κάρτα συνδρομης που δεν εχω περασει. Τι με συμφερει να κανω για να εχω ενα απο τα δυο μεγαλύτερα πακέτα σε καλύτερη τιμή? Συμφερει να βαλεις την καρτα και μετα upgrade.
prefuse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχουμε σε ένα ελληνικό λογαριασμό ένα χαρακτήρα στο GTA online που έχτισε με ώρες παιξίματος και στο fifa 22 ένα παίχτη που έκανε με fifa points, μπορούν αυτά ή ένα από αυτά, να τα μεταφερθούν σε αλλο δικό μας καινούργιο λογαριασμό; Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από prefuse
vorlon68 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, prefuse είπε Έχουμε σε ένα ελληνικό λογαριασμό ένα χαρακτήρα στο GTA online που έχτισε με ώρες παιξίματος και στο fifa 22 ένα παίχτη που έκανε με fifa points, μπορούν αυτά ή ένα από αυτά, να τα μεταφερθούν σε αλλο δικό μας καινούργιο λογαριασμό; ΟΧΙ 1
dream21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Μια χαρά μου βγήκε ο τουρκικός λογαριασμός και με παιχνίδια στην μισή τιμή. τσάμπα τα 30€ που έδωσα στο αμερικανικό account για να το μετατρέψω προχθές 😂 1
prefuse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, dream21 είπε Μια χαρά μου βγήκε ο τουρκικός λογαριασμός και με παιχνίδια στην μισή τιμή. τσάμπα τα 30€ που έδωσα στο αμερικανικό account για να το μετατρέψω προχθές 😂 ισως δεν μπορεις να μεταφέρεις κάτι που έχεις χτίσει πχ ενας χαρακτήρας ή τα save σου, απο το παλιο account στο καινούργιο. Αν υπαρχει τροπος, τουλάχιστον για τα saves θα βόλευε πολύ. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από prefuse 1
Ribopaido Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 24 λεπτά πριν, dream21 είπε Μια χαρά μου βγήκε ο τουρκικός λογαριασμός και με παιχνίδια στην μισή τιμή. τσάμπα τα 30€ που έδωσα στο αμερικανικό account για να το μετατρέψω προχθές 😂 Mε τη γνωστη διαδικασία απο ΥΤ?
vorlon68 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, prefuse είπε και εγω αυτο ελεγα να κάνω αλλα δεν μπορεις να μεταφέρεις κάτι που έχεις χτίσει πχ ενας χαρακτήρας ή τα save σου, απο το παλιο account στο καινούργιο. Αν υπαρχει τροπος, τουλάχιστον για τα saves θα βόλευε πολύ. Μα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Προσθέτεις τον νέο λογαριασμό στο PS4/5 και κατεβάζεις το game. Απο την στιγμή που η κονσόλα ειναι primary το game ειναι προσβάσιμο απο το ελληνικό account. Οπότε συνεχίζεις να χρησιμοποιείς για gaming το ελληνικό και έχεις το νεο για να κάνεις μονο dowload τα games 1
prefuse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Μα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Προσθέτεις τον νέο λογαριασμό στο PS4/5 και κατεβάζεις το game. Απο την στιγμή που η κονσόλα ειναι primary το game ειναι προσβάσιμο απο το ελληνικό account. Οπότε συνεχίζεις να χρησιμοποιείς για gaming το ελληνικό και έχεις το νεο για να κάνεις μονο dowload τα games ευχαριστώ για την απάντηση, σε περίπτωση που διαγράψει το παιχνίδι πχ fifa 22 και μετά το ξαναεγκαταστήσει, θα έχει ξανά τους παίχτες που είχε απο το ελληνικό account?
dream21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 25 λεπτά πριν, prefuse είπε και εγω αυτο ελεγα να κάνω αλλα δεν μπορεις να μεταφέρεις κάτι που έχεις χτίσει πχ ενας χαρακτήρας ή τα save σου, απο το παλιο account στο καινούργιο. Αν υπαρχει τροπος, τουλάχιστον για τα saves θα βόλευε πολύ. Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν με προβλημάτισε γιατί δεν είχα χτίσει όπως λες ούτε στο ελληνικό ούτε στο αμερικανικό λογαριασμό. 12 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Mε τη γνωστη διαδικασία απο ΥΤ? Σωτήρης εγγύηση. 4
vorlon68 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, prefuse είπε ευχαριστώ για την απάντηση, σε περίπτωση που διαγράψει το παιχνίδι πχ fifa 22 και μετά το ξαναεγκαταστήσει, θα έχει ξανά τους παίχτες που είχε απο το ελληνικό account? Αμα εχεις κρατήσει τα save στην κονσόλα και το τρέξεις μέσα απο το ελληνικό account φυσικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα