Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, prefuse είπε

Το κέρδος είναι ~50€ και όχι 90€, για το DELUXE πακέτο (στην Τουρκία δεν υπάρχει το PREMIUM), αν υπολογίσεις όλα αυτά που έγραψα παραπάνω.

Εν συντομία οι 3 σημαντικές διαφορές είναι

1) χρέωση 1€ το μήνα για τη virtual card

2) το κόλπο από Τουρκία είναι για το DELUXE πακέτο και όχι το PREMIUM

3) δεν μπορείς να το κάνεις στο ήδη υπάρχον account ώστε να έχεις τα save και ότι άλλο είχες σε ένα account.

30 ευρώ βγήκε και έχω 460 λίρες στο πορτοφόλι του ps. Την κάρτα δεν την χρειάζομαι πλέον, μπορώ με αλλά 30 τώρα να προσθέσω άλλες 460 λίρες στο πορτοφόλι για τον επόμενο χρόνο.

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα με τους ελληνικούς υπότιτλους και με ελληνική μεταγλώττιση τι γίνετε γιατί μερικά έχουν και αλλα όχι?

Δημοσ.

Παίδες συγνώμη να ρωτήσω είμαι λίγο αμπαλος και δεν έβγαλα άκρη. 

Το psplus essential είναι το παλιό άρα το απορρίπτω. 

1)Η διαφορά του extra με το premium ποια είναι? Ότι στο extra έχει καμία 400 παιχνίδια ps4/ps5 όπου τα κατεβάζω και τα παίζω ενώ στο premium έχει περίπου 300 ακόμα από παλιές κονσόλες Sony που είναι μόνο για streaming? 

Αυτό? 

Και 

2)βλεπω σε πολλές λίστες ότι το παιχνίδι dead Nation apocalypse edition το οποίο είναι παιχνίδι του ps4 είναι στη λίστα extra. Αλλά μπαίνω στην εφαρμογή κινητού psplus που έχει αλφαβητικά όλα τα παιχνίδια κάι δεν το βρίσκω. Μήπως υπάρχει σε άλλες χώρες και όχι στη δική μας? 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, andreas443 είπε

Καλημέρα με τους ελληνικούς υπότιτλους και με ελληνική μεταγλώττιση τι γίνετε γιατί μερικά έχουν και αλλα όχι?

Το βραδυ που θα ειμαι σπιτι θα τσεκαρω TLOU 2 που αγορασα εχθες απο το τουρκικο store  και θα σου πω.. Λογικα δεν θα εχει.

11 ώρες πριν, prefuse είπε

COMMON QUESTION 3 - Do I really have to pay the monthly £1 fee to CryptoPay?

ANSWER - The short answer is NO. If you simply unload any remaining balance from the CryptoPay card after your PSN purchase, you will NOT be charged the £1 monthly fee.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dream21 είπε

Το βραδυ που θα ειμαι σπιτι θα τσεκαρω TLOU 2 που αγορασα εχθες απο το τουρκικο store  και θα σου πω.. Λογικα δεν θα εχει.

Αμα μπεις στο τουρκικο store και δεις το TLOU 2 θα δεις οτι ειναι η ίδια έκδοση με του ελληνικού store. Εχει κανονικά ελληνικά ηχο και υπότιτλους

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreas443 είπε

Η sony hellas έχει κάνει αυτήν την δουλειά σε ορισμένους δημοφιλής τίτλους της

2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

Παίδες συγνώμη να ρωτήσω είμαι λίγο αμπαλος και δεν έβγαλα άκρη. 

Το psplus essential είναι το παλιό άρα το απορρίπτω. 

1)Η διαφορά του extra με το premium ποια είναι? Ότι στο extra έχει καμία 400 παιχνίδια ps4/ps5 όπου τα κατεβάζω και τα παίζω ενώ στο premium έχει περίπου 300 ακόμα από παλιές κονσόλες Sony που είναι μόνο για streaming? 

Αυτό?

Αυτό συν μερικές ώρες demo σε επιλεγμένα παιχνίδια του PS5

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Αμα μπεις στο τουρκικο store και δεις το TLOU 2 θα δεις οτι ειναι η ίδια έκδοση με του ελληνικού store. Εχει κανονικά ελληνικά ηχο και υπότιτλους

οκ Θα σου πω το βραδυ :D 

Δημοσ.

Ερώτηση. Έχω μια απλή 24ρα αλλά μπορώ ενναλακτικα να βάλω και hotspot από κινητό 4gplus. Πιστεύετε θα παλεύετε το premium list με τα streaming του ps3 η θα Λαγκαρει? Έχει δοκιμάσει κανείς με ανάλογες ταχύτητες? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Ερώτηση. Έχω μια απλή 24ρα αλλά μπορώ ενναλακτικα να βάλω και hotspot από κινητό 4gplus. Πιστεύετε θα παλεύετε το premium list με τα streaming του ps3 η θα Λαγκαρει? Έχει δοκιμάσει κανείς με ανάλογες ταχύτητες? 

Κοιτα να δεις... εγω εχω 50αρα και το PS5 μου βγαζει ταχυτητα 48mbps, οταν κανω το κινητο hotspot με Cosmote το PS5 μου λέει ταχύτητα 115mbps

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Μου επιβαιβαιωσε η κορη μου πριν απο λιγο οτι εχει κανονικα ελληνικα το TLOU 2  απο το τουρκικο λογαριασμο καθως μετα τις ειπα να μπει και στο ελληνικο λογαριασμο και μου ειπε οτι μπορει να παιξει και τα 4 παιχνιδια που αγορασα εχθες και που κατεβασα στο τουρκικο λογαριασμο απο τον ελληνικο λογαριασμο.

Επεξ/σία από dream21
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Κοιτα να δεις... εγω εχω 50αρα και το PS5 μου βγαζει ταχυτητα 48mbps, οταν κανω το κινητο hotspot με Cosmote το PS5 μου λέει ταχύτητα 115mbps

Και πως παίζει με το κινητό? Κάνει σπασίματα? Εμένα στο λινκ speedtest της εφαρμογής psn πιάνει 90 με Vodafone 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, di maria kun είπε

Και πως παίζει με το κινητό? Κάνει σπασίματα? Εμένα στο λινκ speedtest της εφαρμογής psn πιάνει 90 με Vodafone 

Πιστεύω απο 50 και πάνω ειναι υπερ αρκετή η ταχύτητα για PS3 games

Δημοσ.
20 ώρες πριν, prefuse είπε

Το κέρδος είναι ~50€ και όχι 90€, για το DELUXE πακέτο (στην Τουρκία δεν υπάρχει το PREMIUM), αν υπολογίσεις όλα αυτά που έγραψα παραπάνω.

Εν συντομία οι 3 σημαντικές διαφορές είναι

2) το κόλπο από Τουρκία είναι για το DELUXE πακέτο και όχι το PREMIUM

3) δεν μπορείς να το κάνεις στο ήδη υπάρχον account ώστε να έχεις τα save και ότι άλλο είχες σε ένα account.

Για το 3 που λες μπορείς να το κανείς πιο λιανά ; Υποτίθεται μπαίνεις στο τουρκικό προφίλ που έχεις το deluxe plus κατεβάζεις ότι θες και μετά λογκαρεις στο βασικό σου προφίλ και παίζεις κανονικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...