Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leo066 είπε

Απο την στιγμή που η κονσόλα θα έχει λογαριασμό με ps plus γιατί να μην μπορεί να τα παίξει με τον κανονικό λογαριασμό?

Αυτό είχα καταλάβει και εγώ από τα μηνύματα στις προηγούμενες σελίδες. Ελπίζω να είναι έτσι.

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leo066 είπε

Απο την στιγμή που η κονσόλα θα έχει λογαριασμό με ps plus γιατί να μην μπορεί να τα παίξει με τον κανονικό λογαριασμό?

το προφίλ έχει οχι η κονσολα. δεν εχω χρονο μες τη βδομαδα αλλα το σκ θα το δοκιμασω να δω απο περιεργια. θεωρω δε θα παιζει απο το ελληνικο προφιλ ονλινε. 

Δημοσ.

Ρε παιδια ειχα plus απο πριν, το εκανα εξτρα τωρα και δεν με αφηνει να κανω 12μηνη αλλα μονο 3μηνη με 39 ευρω. 
Τι να κανω;

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Ribopaido είπε

Ρε παιδια ειχα plus απο πριν, το εκανα εξτρα τωρα και δεν με αφηνει να κανω 12μηνη αλλα μονο 3μηνη με 39 ευρω. 
Τι να κανω;

Δοκίμασα μια στα γρήγορα από το app , δες λίγο από το κουμπάκι change plan

Spoiler

177216985_Screenshot_20220630-130506_PSApp.jpg.f4e1b5ff63185992558308862d0bb229.jpg

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, λοιπον εκανα κ εγω τουρκικο account με καρτα cryptopay και εβαλα ps plus extra + αγορα 2 games χωρις κανενα προβλημα. Στην αρχη εβγαλε ενα error στην δημιουργια της virtual καρτας, εστειλα μηνυμα στο support και σε μια ωρα ειχε διορθωθει. Εκανα αγορα usdt κατευθειαν από την ελληνικη μου χρεωστικη με fee περιπου 1,5% αν θυμαμαι καλα, και top up απο εκει την καρτα. Καποιες ερωτησεις τωρα (συγνωμη αν εχουν απαντηθει). Μπορω να κανω gameshare με ελληνικο account φιλου? Σε περιπτωση μπλοκαρισματος της cryptopay, εχουμε εναλλακτικη? Διαβασα οτι βγαινουν παλι gift cards για καθε ps plus βαθμιδα, εχουν πει τιποτα για τουρκικες? Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, xaikman είπε

Καλησπερα σε ολους, λοιπον εκανα κ εγω τουρκικο account με καρτα cryptopay και εβαλα ps plus extra + αγορα 2 games χωρις κανενα προβλημα. Στην αρχη εβγαλε ενα error στην δημιουργια της virtual καρτας, εστειλα μηνυμα στο support και σε μια ωρα ειχε διορθωθει. Εκανα αγορα usdt κατευθειαν από την ελληνικη μου χρεωστικη με fee περιπου 1,5% αν θυμαμαι καλα, και top up απο εκει την καρτα. Καποιες ερωτησεις τωρα (συγνωμη αν εχουν απαντηθει). Μπορω να κανω gameshare με ελληνικο account φιλου? Σε περιπτωση μπλοκαρισματος της cryptopay, εχουμε εναλλακτικη? Διαβασα οτι βγαινουν παλι gift cards για καθε ps plus βαθμιδα, εχουν πει τιποτα για τουρκικες? Ευχαριστω πολυ!

Δωστου το account σου να το δοκιμασει .

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, xaikman είπε

Γίνεται και με κάρτα από την  crypto.com

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dream21 είπε

Γίνεται και με κάρτα από την  crypto.com

το χεις δοκιμασει? να κανω κ εκει λογαριασμο αν ειναι. προσωπικά καλου κακου φορτώνω λιρες το τουρκικο account γτ το φοβαμαι οτι θα τη μπλοκάρουν 

cryptopay εκανα bank transfer σεπα , εμφανίστηκαν δεύτερη εργάσιμη ημέρα πρωί. νομίζω είναι ο πιο οικονομικός τρόπος γτ είναι φιξ το ποσό 1.2 ε που κρατάει η τράπεζα είτε στείλεις 10 είτε 300 ευρώ. Στα άλλα χάνεις απο μετατροπές κ fees

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sndev είπε

το χεις δοκιμασει? να κανω κ εκει λογαριασμο αν ειναι. προσωπικά καλου κακου φορτώνω λιρες το τουρκικο account γτ το φοβαμαι οτι θα τη μπλοκάρουν 

cryptopay εκανα bank transfer σεπα , εμφανίστηκαν δεύτερη εργάσιμη ημέρα πρωί. νομίζω είναι ο πιο οικονομικός τρόπος γτ είναι φιξ το ποσό 1.2 ε που κρατάει η τράπεζα είτε στείλεις 10 είτε 300 ευρώ. Στα άλλα χάνεις απο μετατροπές κ fees

Δεν την παίρνει από crypto.com

• Thanks 1
Δημοσ.

Το Mortal Kombat 11 σας το βγαζει και σε εσας μονο στην premium ??? εφοσον ειναι PS4 δεν θα επρεπε να ειναι στην extra........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sndev είπε

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα το δοκιμάσω μόλις θα μπορώ μόλις εκδοθεί η κάρτα ..είμαι στο αναμονή.

crypto pay εφαγα ακυρο εντελως τυχαια μου εστειλαν μηνυμα οτι ακυρωνεται επειδη απο το ιδιο computer εμπενα μια εγω και μια η γυναικα μου με το δικο της account... κοινως π@π@ριες.. Και τους λεω δηλαδη δεν μπορω να χρησιμοποιουμαι το ιδιο computer? ευτυχως που προλαβα και φορτωσα τον λογαριασμο στο PSN και αγορασα 3-4 παιχνιδια που ηθελε η γυναικα μου.

1 ώρα πριν, leo066 είπε

Δεν την παίρνει από crypto.com

Είναι σίγουρο; Mέχρι εχθές δούλευε κανονικά.

Επεξ/σία από dream21
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dream21 είπε

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα το δοκιμάσω μόλις θα μπορώ μόλις εκδοθεί η κάρτα ..είμαι στο αναμονή.

crypto pay εφαγα ακυρο εντελως τυχαια μου εστειλαν μηνυμα οτι ακυρωνεται επειδη απο το ιδιο computer εμπενα μια εγω και μια η γυναικα μου με το δικο της account... κοινως π@π@ριες.. Και τους λεω δηλαδη δεν μπορω να χρησιμοποιουμαι το ιδιο computer? ευτυχως που προλαβα και φορτωσα τον λογαριασμο στο PSN και αγορασα 3-4 παιχνιδια που ηθελε η γυναικα μου.

Είναι σίγουρο; Mέχρι εχθές δούλευε κανονικά.

Εδώ και 3 μέρες προσπαθώ να την προσθέσω και δεν. Ευτυχώς είχα βάλει την cryptopay και δουλεύει ακόμη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, darkman είπε

Το Mortal Kombat 11 σας το βγαζει και σε εσας μονο στην premium ??? εφοσον ειναι PS4 δεν θα επρεπε να ειναι στην extra........

Σωστά τα λες. Και εγώ τυχαία τα κατάφερα. Μπες βρες το παιχνίδι από τον κατάλογο παιχνιδιών και ψάξε εκεί στις τελίτσες και γενικά στον περιβάλλοντα χώρο της καρτέλας κάπου θα στο εμφανίσει για κατέβασμα. Δυστυχώς δεν είμαι στην κονσόλα τώρα για να σου πω ακριβώς τα βήματα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, leo066 είπε

Εδώ και 3 μέρες προσπαθώ να την προσθέσω και δεν. Ευτυχώς είχα βάλει την cryptopay και δουλεύει ακόμη.

θα προσπαθήσω και εγώ μόλις μου την εκδώσουν μέσα από το app να δω από περιέργεια 

Δημοσ.

Εγώ τελικά έβαλα με την Εθνική. Πήρα  και για τα 2 μας ps 5  ετήσια φουλ 1 για εμένα και 1 για τον μικρό! Αξίζει και το τελευταίο ευρώ μπράβο στη Sony έκανε το θαύμα της!! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...