Cloudac88 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, darkman είπε Το Mortal Kombat 11 σας το βγαζει και σε εσας μονο στην premium ??? εφοσον ειναι PS4 δεν θα επρεπε να ειναι στην extra........ Φίλε μου έχεις δίκιο ότι γράφει premium αλλά όταν το πατήσεις για να δεις πληροφορίες μου το βγάζει να το κατεβάσω και έχω έξτρα και αυτό ισχύει και για άλλα γκειμς στην λίστα οπότε μην αγχώνεσαι μια χαρά μπορείς να τα κατεβάσεις με το έξτρα. 2
sp3cial Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Εγώ τελικά έβαλα με την Εθνική. Πήρα και για τα 2 μας ps 5 ετήσια φουλ 1 για εμένα και 1 για τον μικρό! Αξίζει και το τελευταίο ευρώ μπράβο στη Sony έκανε το θαύμα της!! Μα δεν χρειαζόταν να πάρετε ένα για το καθένα!!! Μπορούσε ο μικρός να μπαίνει στο προφίλ σας , να κατεβάζει το παιχνίδι που θέλει και μετά να παίζει από το δικό του!
Boubis1411 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, sp3cial είπε Μα δεν χρειαζόταν να πάρετε ένα για το καθένα!!! Μπορούσε ο μικρός να μπαίνει στο προφίλ σας , να κατεβάζει το παιχνίδι που θέλει και μετά να παίζει από το δικό του! Δεν πειράζει, του έδειξα και μερικά παλιά ps 3 games. Επίσης αυτός παίζει και gta v online δεν ξέρω αν γίνεται με ένα λογαριασμό...παιζω και εγώ gta v κάπου κάπου. 2
sp3cial Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 24 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Δεν πειράζει, του έδειξα και μερικά παλιά ps 3 games. Επίσης αυτός παίζει και gta v online δεν ξέρω αν γίνεται με ένα λογαριασμό...παιζω και εγώ gta v κάπου κάπου. Εντάξει και πάλι αξίζει να το χαρείτε μικροί και μεγάλοι!!! 1
vorlon68 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ειμαι περίεργος αν καποια στιγμη μάθουμε πόσοι απο αυτούς που είχαν μόνο PS+ πήγαν στο extra & premium. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2022 από vorlon68
vaggos231 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, vorlon68 είπε Ειμαι περίεργος αν καποια στιγμη μάθουμε πόσοι απο αυτούς που είχαν μόνο PS+ πήγαν στο extra & premium. ε αρκετοι, ειδικα για αρχη. εγω παντως που το περιμενα πως και πως και μου εμεναν 2 μηνες, καταλαβα μετα απο 1μιση βδομαδα οτι τερματισα ολα τα παιχνιδια που ηθελα να παιξω και δεν εχω ενδιαφερον για καποιο απο τις συνδρομες (υπαρχουν παιχνιδια που δεν εχω παιξει, αλλα τα εχω στο library). Ενω ειχα ενθουσιαστει, τελικα ειναι καπως φτωχο... προς το παρον ελπιζω.
nekio Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Observer System Redux δεν είναι στο πρόγραμμα ps plus extra είναι κάποιο glitch ?
stcp Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Υπαρχουν καπου συγκεντρωμενες οι ημερομηνιες αποχωρησεων παιχνιδιων απο των καταλογο του Extra? Ή καπου που να λεει ποια αποχωρουν συντομα? Δεν το εχω βρει. Μονο σε καποια παιχνιδια αν τα επιλεξεις γραφει προσφορα μεχρι τοτε (πχ NBA2K22). Οχι τιποτα αλλο, μη φαμε καμμια ηττα με κατι που κατεβασαμε και αποχωρησει!
baspax1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα, εχω μια ερώτηση που σιγουρα εχει υποθει ξανα αλλα δεν την βρήκα λογο τον πολλων posts. Οι συνδρομές premium κ extra βλεπω οτι διαθέτουν το ιδιο feature με τον περιβόητο καταλογο παιχνιδιών (400 περιπου) Υπαρχει καμια διαφορά στο πλήθος παιχνιδιών σε αυτα τα δύο και αν ναι που ειναι η λιστα με τα εξτρα; αξιζει να παω στην μεγαλη συνδρομη;
SabotazNic Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, baspax1 είπε Καλησπέρα, εχω μια ερώτηση που σιγουρα εχει υποθει ξανα αλλα δεν την βρήκα λογο τον πολλων posts. Οι συνδρομές premium κ extra βλεπω οτι διαθέτουν το ιδιο feature με τον περιβόητο καταλογο παιχνιδιών (400 περιπου) Υπαρχει καμια διαφορά στο πλήθος παιχνιδιών σε αυτα τα δύο και αν ναι που ειναι η λιστα με τα εξτρα; αξιζει να παω στην μεγαλη συνδρομη; https://www.playstation.com/el-gr/ps-plus/games/ 1η κατηγορια ειναι η κοινη βιβλιοθηκη, 2η κατηγορια ειναι μονο για premium (με το μαυρο background). Για λινκς για τον καταλογο με εικονες κτλ, υπαρχει στις πιο πισω σελιδες (δεν ειναι και τοσες πολλες)
baspax1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 21 ώρες πριν, SabotazNic είπε https://www.playstation.com/el-gr/ps-plus/games/ 1η κατηγορια ειναι η κοινη βιβλιοθηκη, 2η κατηγορια ειναι μονο για premium (με το μαυρο background). Για λινκς για τον καταλογο με εικονες κτλ, υπαρχει στις πιο πισω σελιδες (δεν ειναι και τοσες πολλες) Ωραια τωρα καταλαβα, αρα εχει αρκετα περισσότερα αλλα βλεπω πως ειναι και παλαιοτερα αν δεν κανω λαθος...
sp3cial Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, baspax1 είπε Ωραια τωρα καταλαβα, αρα εχει αρκετα περισσότερα αλλα βλεπω πως ειναι και παλαιοτερα αν δεν κανω λαθος... ναι αν θυμάμαι καλά έχει και του ps1-2-3. Γνώμη μου, η έξτρα είναι η καλύτερη επιλογή προς το παρόν γιατί σου δίνει πάνω από 400 παιχνίδια. Τι χρόνο θα αφιερώσεις; Εγώ έχω την έξτρα και είμαι ευχαριστημένη. Άσε που κάποια παιχνίδια της έξτρα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και αμφιβάλλω… αν θα τα προλάβω όλα όσα θέλω! Επίσης το streaming των παιχνιδιών δεν δουλεύει καλά σε αρκετούς παίκτες που μένουν Ελλάδα … 1 1
AntiCambeR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα. Σε κάθε πληρωμή μέσω PayPal η μέσω e-banking, μου ερχόταν sms για επιβεβαίωση.Οταν έγινε πληρωμή μέσω PS4 με PayPal, δεν μου ήρθε sms επιβεβαίωσης, μόνο sms και email χρέωσης του ποσού. Βασικά θέλω να ξέρω αν με την φραγή εξερχομένων πληρωμών στο e-banking, μπλοκάρεται η πληρωμή PayPal μέσω του PS4 γιατί δεν έχω πρόσβαση σε αυτό το PS4 για να σβήσω το payment method. Και αν μπορώ να πληρώνω με κάρτα σε pos.
apostolos22 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Καλησπέρα. Σε κάθε πληρωμή μέσω PayPal η μέσω e-banking, μου ερχόταν sms για επιβεβαίωση.Οταν έγινε πληρωμή μέσω PS4 με PayPal, δεν μου ήρθε sms επιβεβαίωσης, μόνο sms και email χρέωσης του ποσού. Βασικά θέλω να ξέρω αν με την φραγή εξερχομένων πληρωμών στο e-banking, μπλοκάρεται η πληρωμή PayPal μέσω του PS4 γιατί δεν έχω πρόσβαση σε αυτό το PS4 για να σβήσω το payment method. Και αν μπορώ να πληρώνω με κάρτα σε pos. Το PS4 γιατί έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σου αν δεν έχεις πρόσβαση εσύ σε αυτό; Στο ps application του κινητού έχει επιλογή deactivate all devices. Και κάπου έχει επιλογή να κάνει sign out από παντού αλλά δεν ξέρω αν είναι και για τις κονσόλες. Αν έχεις σαν μοναδική μέθοδο πληρωμής το paypal, μήπως τότε μπορείς από εκεί να αφαιρέσεις την πρόσβαση στο psn (το είχα κάνει για subscription στο game pass)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα