Dcmpaira Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, V3NDETTA είπε οπότε δεν αφήνει αρνητικό υπόλοιπο ? Άρα αφήνεις 0 ευρώ μέσα και είναι κομπλέ. 1
V3NDETTA Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Dcmpaira είπε Άρα αφήνεις 0 ευρώ μέσα και είναι κομπλέ. Να'σαι καλά φίλε μου ..... σε τούρκικες λίρες αυτόματα κάνει την μετατροπή ?
Dcmpaira Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε Να'σαι καλά φίλε μου ..... σε τούρκικες λίρες αυτόματα κάνει την μετατροπή ? Και εγω περιμενω να μπουν τα λεφτα στην cryptopay αλλα αποτι εχω δει και διαβασει ναι. θα το κανω απο το pc ναμια σιγουρος και μετα κονσολα. 1
darko__77 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Να σας κάνω μια ερώτηση. Έχω δει για (κάποια) παιχνίδια που αποσύρονται από το Plus ότι στο store γράφει την ημερομηνία λήξης. Έχω κατεβάσει στο Ps4 2 παιχνίδια, το observer redux και το Little Hope. Στις πληροφορίες τους αναφέρει ημερομηνία λήξης σε περίπου 10 ημέρες. Αυτό σημαίνει οτι όντως βγαίνουν από το plus? Υπάρχει κάπου έγκυρη ενημέρωση της Sony για το ποια παιχνίδια λήγουν?
Fulgore Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, solid21 είπε Ισχυει και συμφωνω , αλλα δεν γραφει και κανενας αλλο τιποτα αλλο. Υποτίθεται οτι το θέμα αυτο ανοιχτηκε για ειδήσεις στο ps plus(προσθήκες/προσφορές) και τυχόν απορίες γύρω απο την συνδρομή. Πιο πολύ δηλαδή ενημερωτικό χαρακτήρα έχει, οπως υπάρχουν και κανάλια στο youtube για αυτο ακριβώς τον λόγο πχ https://www.youtube.com/c/PlayStationGrenade/videos Ειδικά τώρα και με τα ps plus extra/premium, θα έπρεπε να υπήρχε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις προσθήκες παιχνιδιών. Τι να γράψουν οι υπόλοιποι λοιπον στο θέμα αυτό(ή και στο δίπλα για την συνδρομη του xbox),οταν η πλειοψηφια των σχολιων αφορά απο ποια χώρα θα βρούμε φθηνότερο ps plus?
sndev Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, darko__77 είπε Να σας κάνω μια ερώτηση. Έχω δει για (κάποια) παιχνίδια που αποσύρονται από το Plus ότι στο store γράφει την ημερομηνία λήξης. Έχω κατεβάσει στο Ps4 2 παιχνίδια, το observer redux και το Little Hope. Στις πληροφορίες τους αναφέρει ημερομηνία λήξης σε περίπου 10 ημέρες. Αυτό σημαίνει οτι όντως βγαίνουν από το plus? Υπάρχει κάπου έγκυρη ενημέρωση της Sony για το ποια παιχνίδια λήγουν? για να στο λεει εκει θα φευγουν ,δεν χρειαζεσαι κατι ποιο "Εγκυρο"
Dcmpaira Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, Dcmpaira είπε Και εγω περιμενω να μπουν τα λεφτα στην cryptopay αλλα αποτι εχω δει και διαβασει ναι. θα το κανω απο το pc ναμια σιγουρος και μετα κονσολα. Προσοχή έκανα λάθος στην κατάθεση το όνομα της τράπεζας που τα στέλνω και έκαναν επιστροφή 1
V3NDETTA Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, darko__77 είπε Να σας κάνω μια ερώτηση. Έχω δει για (κάποια) παιχνίδια που αποσύρονται από το Plus ότι στο store γράφει την ημερομηνία λήξης. Έχω κατεβάσει στο Ps4 2 παιχνίδια, το observer redux και το Little Hope. Στις πληροφορίες τους αναφέρει ημερομηνία λήξης σε περίπου 10 ημέρες. Αυτό σημαίνει οτι όντως βγαίνουν από το plus? Υπάρχει κάπου έγκυρη ενημέρωση της Sony για το ποια παιχνίδια λήγουν? Αυτό λέει, κανονικά ισχύει αλλά δεν εφαρμόζεται πολλά παιχνίδια παραμένουν και μετά το πέρας της αναγραφομενης ημερομηνίας
george2143 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα εχω εναν τουρκικο λογαριασμο για το PS5.Πιθανοτατα θα παρω το bundle του ps με το fifa 23.Ο κωδικος που θα εχω απο το bundle θα μπορω να τον χρησιμοποιησω στον τουρκικο λογαριασμο?
manolol20 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Λοιπόν, το πάλεψα λίγο για ps plus από γειτονική χώρα. Δεν κατάφερα να προσθέσω την κάρτα της crypto.com (midnight blue) Τελικά με κάμποσες προσπάθειες και αφού προσθεσα τη διεύθυνση στα details μου δέχτηκε την προσθήκη της κάρτας απο cryptopay. Περιμένω να γίνει η επικύρωση του λογαριασμού μου και θα προχωρήσω στην αγορά να είμαστε σίγουροι ότι θα τη δεχτεί.
solid21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, manolol20 είπε Λοιπόν, το πάλεψα λίγο για ps plus από γειτονική χώρα. Δεν κατάφερα να προσθέσω την κάρτα της crypto.com (midnight blue) Τελικά με κάμποσες προσπάθειες και αφού προσθεσα τη διεύθυνση στα details μου δέχτηκε την προσθήκη της κάρτας απο cryptopay. Περιμένω να γίνει η επικύρωση του λογαριασμού μου και θα προχωρήσω στην αγορά να είμαστε σίγουροι ότι θα τη δεχτεί. crypto.com μονο απο Αγγλια δουλευει 1
manolol20 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 22 ώρες πριν, solid21 είπε crypto.com μονο απο Αγγλια δουλευει Κομπλέ με την cryptopay. Έβαλα 2 χρονάκια το Deluxe στα 26 ευρώ περίπου ο χρόνος. Αν κάποιος ξέρει ας μ πει ποιο account να βάλω σαν primary και σε περίπτωση κάποιου online παιχνιδιού (fifa πχ) θα μπορώ να παίξω και στο ελληνικό user σε ελληνικούς σερβερ ή όχι. Ευχαριστώ
Lotof Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, manolol20 είπε Κομπλέ με την cryptopay. Έβαλα 2 χρονάκια το Deluxe στα 26 ευρώ περίπου ο χρόνος. Αν κάποιος ξέρει ας μ πει ποιο account να βάλω σαν primary και σε περίπτωση κάποιου online παιχνιδιού (fifa πχ) θα μπορώ να παίξω και στο ελληνικό user σε ελληνικούς σερβερ ή όχι. Ευχαριστώ Κανείς disable το ελληνικό/βασικό σου προφίλ και γίνεται primary το τουρκικό. Μετά μπαίνεις και παίζεις κανονικά τα παιχνίδια που έχεις κατεβάσει από Τουρκία με το ελληνικό σου account.
george2143 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 53 λεπτά πριν, Lotof είπε Κανείς disable το ελληνικό/βασικό σου προφίλ και γίνεται primary το τουρκικό. Μετά μπαίνεις και παίζεις κανονικά τα παιχνίδια που έχεις κατεβάσει από Τουρκία με το ελληνικό σου account. Άμα έχεις τουρκικό προφίλ με ps plus και έχεις έναν ψηφιακό κωδικό για Ευρώπη.Γινεται να παιξεις από το ελληνικό προφίλ? Δηλαδή αρκεί απλά να έχεις ενα account που έχει ps plus?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα