bushidocougar Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, xavier είπε για να βαλεις καρτα 365 , πρεπει να μην εχεις ενεργη συνδρομη extra/premium? Την παίρνει αν έχεις? Μπορείς να βάλεις κάρτα και σε ενεργή συνδρομή. Με αυτό τον τρόπο "προσθέτεις" περισσότερες μέρες υπηρεσίας.
WestMan_swiftsport Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Votritis είπε εχουν καταργηθεί οι καρτες συνδρόμων , μπορει μονο να παρεις καρτες χρηματων για να αγορασεις συνδρομη απο το ps store 15 ώρες πριν, SabotazNic είπε Οριακα υπαρχουν ακομα λιγες φυσικες καρτες 365, οι οποιες δινουν 1 χρονο essential. Στα 60 ευρω, με αρχικη 72 της essential στο store. Και αντιστοιχα αν βρεθει μια 50αρα wallet στα 42, μπορει να βγει η extra ενα 20αρικο κατω απο της επισημη τιμη (το ιδανικο να περιμενετε περιοδο προσφορων) https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-network/playstation-plus/131522-sony-card-playstation-plus-365days Δεν ήξερα ότι έχουν καταργηθεί. Ψάχνω τόσο καιρό και δεν βρίσκω τίποτα. Στο ίντερνετ κοιτάω, δεν θέλω απαραίτητα φυσική κάρτα. Ευχαριστώ για την βοήθεια σας! Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από WestMan_swiftsport
Votritis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, WestMan_swiftsport είπε Δεν ήξερα ότι έχουν καταργηθεί. Ψάχνω τόσο καιρό και δεν βρίσκω τίποτα. Στο ίντερνετ κοιτάω, δεν θέλω απαραίτητα φυσική κάρτα. Ευχαριστώ για την βοήθεια σας! εχουν καταργηθεί απο τοτε που βγήκαν οι τρεις βαθμίδες στο Πλας και οι καρτες που υπαρχουν τωρα εχουν ξεμείνει απο τοτε , αυτο που σε συμφερει ειναι να παρεις 2 καρτες των 50Ε απο κλειδαδικα να βαλεις την συνδρομη και να σου μεινουν τα ρέστα στο Στορ .
SabotazNic Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, WestMan_swiftsport είπε Δεν ήξερα ότι έχουν καταργηθεί. Ψάχνω τόσο καιρό και δεν βρίσκω τίποτα. Στο ίντερνετ κοιτάω, δεν θέλω απαραίτητα φυσική κάρτα. Ευχαριστώ για την βοήθεια σας! 1 ώρα πριν, Votritis είπε εχουν καταργηθεί απο τοτε που βγήκαν οι τρεις βαθμίδες στο Πλας και οι καρτες που υπαρχουν τωρα εχουν ξεμείνει απο τοτε , αυτο που σε συμφερει ειναι να παρεις 2 καρτες των 50Ε απο κλειδαδικα να βαλεις την συνδρομη και να σου μεινουν τα ρέστα στο Στορ . Ξανά, για την ώρα η πιο φθηνή "essential" είναι η φυσική κάρτα που υπάρχει ακόμα στον Κωτσο. Ακομα και για την extra, συμφέρει να βάλει κάποιος μια τέτοια πρώτα (προφανώς χωρίς να έχει έξοδα αποστολής/αντικαταβολής)
Votritis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ξανά, για την ώρα η πιο φθηνή "essential" είναι η φυσική κάρτα που υπάρχει ακόμα στον Κωτσο. Ακομα και για την extra, συμφέρει να βάλει κάποιος μια τέτοια πρώτα (προφανώς χωρίς να έχει έξοδα αποστολής/αντικαταβολής) Aν εισαι επαρχια οπως εγω ο Κωτσος εχει και μεταφορικα , αν βρεις psn 5Oαρα με 40 ευρω αγοραζεις 2 δηλαδη 80Ε παίρνεις essential με 72Ε και σου μενουν και 28Ε για αγορες απο το στορ , 80-28 = 52Ε η συνδρομή, εκτος και αν καποιος θελει μονο την συνδρομη και δεν τον ενδιαφέρει να παρει κατι απο το στορ . Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από Votritis
TROXOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Τον επόμενο μήνα πρέπει να ανανεώσω την συνδρομή μου και μου ζητάει 126€. Αν αγοράσω φτηνότερα από το eneba πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω? Επίσης δεν βγαίνει ακριβώς 126 στο eneba. Μπορώ να χρησιμοποιήσω 2 κουπόνια για ανανέωση μιας ετήσιας συνδρομής?
gregdel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, TROXOS είπε Τον επόμενο μήνα πρέπει να ανανεώσω την συνδρομή μου και μου ζητάει 126€. Αν αγοράσω φτηνότερα από το eneba πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω? Επίσης δεν βγαίνει ακριβώς 126 στο eneba. Μπορώ να χρησιμοποιήσω 2 κουπόνια για ανανέωση μιας ετήσιας συνδρομής? την καλύτερη τιμή την έχω βρει στο instant gaming 60+50+20 =130€ πληρώνοντας 108,50€ 50+4x20=130€ πληρώνοντας 104€ (συμφέρει περισσότερο), γιατί έχουν -20%. Στο instant gaming δεν πλήρωσα προμήθεια για πληρωμή με πιστωτική κάρτα, σε αντίθεση με το eneba. Αγόρασα πριν καμιά εβδομάδα 2x50€ ENEBA Μικροτερη έκπτωση και επιπλέον κόστος για κάρτα (παίζει βέβαια και κάποιο κουπόνι αλλά και πάλι δεν πιάνει το -20% συνολικά Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από gregdel προσθήκη ENEBA
TROXOS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου θα πρέπει να διακόψω την συνδρομή που έχω? θα χάσω τα παιχνίδια που έχω κατεβάσει την πρόοδο κτλ κτλ? πιο συγκεκριμένα αν πχ θα πρέπει να ανανεωθεί η ετήσια συνδρομή 1/3/2025. Πότε θα πρέπει να βάλω τους κωδικούς των 4-5 καρτών που θα αγοράσω? μπορώ πριν λήξει η συνδρομή ? ή θα πρέπει να έχει λήξει?
SabotazNic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, TROXOS είπε θα πρέπει να διακόψω την συνδρομή που έχω? θα χάσω τα παιχνίδια που έχω κατεβάσει την πρόοδο κτλ κτλ? πιο συγκεκριμένα αν πχ θα πρέπει να ανανεωθεί η ετήσια συνδρομή 1/3/2025. Πότε θα πρέπει να βάλω τους κωδικούς των 4-5 καρτών που θα αγοράσω? μπορώ πριν λήξει η συνδρομή ? ή θα πρέπει να έχει λήξει? Τα παραπανω ειναι wallet, οποτε δεν εχει σημασια ποτε θα βαλεις στο πορτοφολι σου την αντιστοιχη χρηματικη αξια. Και οχι, δεν χανεις τιποτα απο saves κτλ. Προφανως χανεις την προσβαση στα games που τα εχεις λογω συνδρομης
WestMan_swiftsport Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Στις 1/2/2025 στις 11:35 ΜΜ, gregdel είπε την καλύτερη τιμή την έχω βρει στο instant gaming 60+50+20 =130€ πληρώνοντας 108,50€ 50+4x20=130€ πληρώνοντας 104€ (συμφέρει περισσότερο), γιατί έχουν -20%. Στο instant gaming δεν πλήρωσα προμήθεια για πληρωμή με πιστωτική κάρτα, σε αντίθεση με το eneba. Αγόρασα πριν καμιά εβδομάδα 2x50€ ENEBA Μικροτερη έκπτωση και επιπλέον κόστος για κάρτα (παίζει βέβαια και κάποιο κουπόνι αλλά και πάλι δεν πιάνει το -20% συνολικά Η εξηντάρα απο instant gaming που δείχνει για Γερμανία εδώ θα είναι έγκυρη; την είχα δει και εγώ αλλά το φοβήθηκα να προχωρήσω σε αγορά
xavier Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 55 λεπτά πριν, WestMan_swiftsport είπε Η εξηντάρα απο instant gaming που δείχνει για Γερμανία εδώ θα είναι έγκυρη; την είχα δει και εγώ αλλά το φοβήθηκα να προχωρήσω σε αγορά γιατι να μην παρεις την 50αρα που συμφερει περισσοτερο? εχω παρει κανα 2 φορες απο αυτους, εμενα μου δουλεψαν κανονικα οι κωδικοι τους.
WestMan_swiftsport Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, xavier είπε γιατι να μην παρεις την 50αρα που συμφερει περισσοτερο? εχω παρει κανα 2 φορες απο αυτους, εμενα μου δουλεψαν κανονικα οι κωδικοι τους. Ναι σωστά, απλά μου έκανε εντύπωση γιατί εκεί που είχε για την Ελλάδα βγάζει και την εξηντάρα για Γερμανία
hasiotis_john Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Επιτέλους η έκπτωση στις PS Plus συνδρομές ήρθαν και στη Χώρα μας. Έτσι πλέον υπάρχουν οι ακόλουθες εκπτώσεις από τις 14 έως τις 24 Φεβρουαρίου: 12μηνη PS Plus Extra συνδρομή στα 99.99 ευρώ (έκπτωση 20%) 12μηνη PS Plus Premium συνδρομή στα 99.99 ευρώ (έκπτωση 34%) -Ισχύει μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου -Η έκπτωση δε φαίνεται να ισχύει για ενεργούς συνδρομητές που μπορούν μόνο να αναβαθμίσουν. -Η τιμή της Extra με την Premium είναι ίδια. Θα περιμέναμε καλύτερη προσφορά Extra. Ωστόσο φαίνεται ότι η Sony θέλει να αυξήσει τους Premium συνδρομητές. -Δεν υπάρχει προσφορά για τη PS Plus Essential. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από hasiotis_john 1
james9tito Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Ωραια από που παίρνουμε καρτούλες τωρα. 2χ50 από eneba?
james9tito Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 36 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Θα σου πρότεινα από εδώ, δοκιμασμένο και άμεση αποστολή των κλειδιών χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! Θα σε συμβούλευα να βάλεις 2 μαζεμένες στο καλάθι και μην κάνεις υπερβολή γιατί μετά σου ζητάνε ταυτοποίηση, δεν είναι κάτι βρίσκεις και πάλι άκρη, απλά στο λέω για να μην τους ανεβάζεις ταυτότητα και κτλ. Το κάνουν για λόγους ασφαλείας, για να μην μπει κάποιος για παράδειγμα και αγοράζει / πουλάει για κέρδος! Είναι πάντως TOP υπηρεσία, μόνο μια βόλτα σε TrustPilot και λοιπά site αξιολογήσεων θα σε πείσει! Με λίγα λόγια η Premium συνδρομή θα σου βγει 80 ευρώ τελική! ( από 152 ευρώ ) Το εκανα ηδη , 80 ευρω για ετησια premium. Το ειχα κοψει καιρο το Plus αλλα τωρα ηθελα να παιξω το Ragnarok και να δοκιμασω και το streaming του portal οποτε ηταν καλη ευκαιτια. Του χρονου...βλεπουμε... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα