Προς το περιεχόμενο

Μητρικη για Intel Core i3-3220


Charialos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκεφτομαι να αλλαξω μητρικη και επεξεργαστη γιατι ειναι αρκετα παλια (7ετιας). Εχω καταληξει σε επεξεργαστη (ι3-3220), αλλα απο μηtρικες δεν εχω ιδεα, βασικα το pc το θελω για games (lol,Diablo), καρτα γραφικων εχω καλη (ΑΤΙ 6850). Θελω μια φτηνη αλλα καλη σχετικα μητρικη σιγουρα κατω απο 100 ευρω. Αν εχει καποιος προτασεις καλοδεχουμενες:)

 
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι πιο ακριβος 20-30 ευρω, εγω φαντασου εχω τωρα εναν Intel duo 2.6, δεν θελω κανα τουμπανο και ο i3 ειναι μεγαλη προοδος και το μπατζετ μου παει μεχρι εκει 110 ευρω το πολυ για επεξεργαστη. Αυτα τα 20-30 ευρω μπορω να τα βαλω για τις μητρικες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σου εχω μια καλυτερη ιδεα. Επειδη δεν εχεις καποια φοβερη καρταρα που να απαιτει φοβερο επεξεργαστη και συγχρόνως βλεπω οτι οικονομικα εισαι στριγμωγμενος, θα προτεινα να αγορασεις εναν Phenom X4 965 BE μαζι με την MSI 990FXA-GD65. O επεξεργαστης αυτος ειναι φθηνοτερος απο τον i3 και τρεχει το Diablo 3 (και το LoL προφανως) απροσκοπτα, δεν εχουν καμια διαφορα στις επιδοσεις όπως φαινεται παρακατω. Η μητρικη μεχρι προσφατα κοστιζε 125 ευρω αλλα τωρα την βρισκεις στα 80, ειναι φοβερη ευκαιρια στα χρηματα της, θα σου κρατησει και για μελλοντικες αναβαθμισεις και θα σου δώσει επιλογες για OC, ακομη και για μελλοντικο Crossfire αν ποτε ενδιαφερθεις.

 

Οριστε το σετακι μαζι με ενα benchmark που αποδεικνύει οτι δεν χρειαζεσαι δυνατοτερο επεξεργαστη:

 

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/cpu-epeksergastes/AMD-Phenom-II-x4-965-AM3-3-4G.htm

http://www.skroutz.gr/s/343278/MSI-990FXA-GD65.html?from=autocomplete&keyphrase=msi+990fxa-gd65

 

CPU%20clock.png CPU%20cores.png

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλός ο 965 αλλά είναι παλιά αρχιτεκτονική πλεον, καλύτερα πάρε τον 6300 που είναι μεν πιο ακριβώς από τον i3 αλλά μπορείς να καλύψεις την διαφορά με μια φθηνότερη μητρική

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλή η πρόταση του XMorsX αν και και θα έλεγα πως ο A8 5600K θα ήταν καλή επιλογή 

τώρα αν δεν μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα για τον 6300 που σου λένε τα παιδιά ( top value for money αυτή την στιγμή)

καλό θα ήταν να μην πας σε intel αν δεν πάρεις ι5, όχι ότι ο ι3 δεν είναι καλός αλλά οι άλλοι σου δίνουν περισσότερα σε αυτά τα χρήματα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω παιδια. Η προταση του XMorsX με εψησε και οι τιμες πολυ καλες ειδικα για την MSI 990FXA-GD65, νομιζω με καλυπτει για αυτα που θελω να κανω με το pc αντε και κανα ΜΜΟ που και που:)

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...