Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,εχω εναν υπολογιστη επιτραπεζιο απο τα multirama με windows vista 32 bit home premium .Εχει διπυρηνο επεξεργαστη intel core 2 duo 2.4 ghr,1(!) gb ram καρτα γραφικων ati radeon 2500 και σκληρο δισκο 160 gb.Σκευτομαι να του κανω format,να του βαλω windows 7 η 8 και να του βαλω 2 gb ram.Παντως σκευτομαι  και την αγορα ενος καινουριου pc (δεν ξερω desktop η laptop).Εσεις τι μου προτεινετε ;

Δημοσ.

1. Αποφάσισε ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες. Gaming σε αξιοπρεπή επίπεδα, χαλαρό gaming, surfing, ταινίες ή τι???

2. Επίσης, αποφάσισε μέχρι πόσα είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις για τις παραπάνω ορισμένες ανάγκες. 

Να είσαι όσο το δυνατόν πιο σαφής, προς δικό σου όφελος. ;)

Μετά θα πέσουν και οι προτάσεις! :P

• Like 1
Δημοσ.

ακυρο τελικα,το budget πηγε στο μηδεν.Πηρε φωτια η καμιναδα και ο σωληνας πανω ελιωσε μαζι με το μπουρι και δεν γυριζει,Κοστος : 600 € η αλλαγη.

Δημοσ.

ακυρο τελικα,το budget πηγε στο μηδεν.Πηρε φωτια η καμιναδα και ο σωληνας πανω ελιωσε μαζι με το μπουρι και δεν γυριζει,Κοστος : 600 € η αλλαγη.

Dafuq????

Δημοσ.

Κοιτα εγω θα σ ελεγα να κατασταλαξεις αρχικα στο τι θες πραγματικα να κανεις,Μετα ολα ερχονται.Δες τι ποσο διαθετεις,και μετα εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε.Αλλα ολα ξεκινανε απο εσενα.Η αληθεια ειναι οτι με το μηχανημα που εχεις θελεις αρκετη δουλεια για να πεις οτι κατι καταφερες,.Παντως δν ξεκαθαρισες για ποια χρηση το θες.αυτο κοιτα πρωτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...