stavi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Θέλω να φύγω για εξωτερικό, να εργαστώ εκεί, αλλά έχω ένα γάτο... και όλο σκέφτομαι τη διαδικασία και μου φαίνεται βουνό . Σκέφτομαι ότι θα πρέπει να του βγάλω εισιτήριο, να τον ναρκώσω, έπειτα να βρω ξενοδοχείο που να δέχονται και κατοικίδια, και μετά πολύκατοικία που να δέχονται και κατοικίδια. Ξέρει να μου πει κανείς την εμπειρία ή τη γνώμη του; καταρχήν πόσο κάνει ένα εισιτήριο αεροπορικό για ένα γατί (για δυτική ευρώπη μιλάμε, βρυξέλλες, γερμανία); πρέπει να έχει τίποτα χαρτιά μαζί του (μην είναι και λαθρομεταναστης και τον μπουζουριάσουν), πρέπει να έχει κάνει εμβόλια; πόσο καιρό πριν; θα πρέπει μάλλον να ψάξω από εδώ ξενοδοχείο που να δέχεται και ζώα.. είναι ακριβότερα; θα βρω ευκολα σπιτι που να δέχεται και γάτες;; Δεν ξέρω, πείτε ότι σας έρθει... ότι έχετε ακούσει και έχετε δει....
sphinxgr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Εγώ όσες φορές έχω πάει στο εξωτερικό , πάντα υπάρχουν συνεπιβάτες που έχουν γατόνια ή σκυλάκια μέσα στην καμπίνα ακόμα και χωρίς κλουβί. Μάλιστα σε ταξίδι που είχα κάνει, πέτυχα και σκυλάκο οπου επειδή δεν υπήρχαν περίεργοι επιβάτες, παίζαμε όλοι μαζί του. Οπότε μάλλον δεν πρέπει να σε αγχώνει. 1
stavi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 άντε ρε!!! πολύ ευχάριστο αυτό!!! πραγματικά αγχώνομαι γιατί νόμιζα ότι θα τον βαζαν σε ειδικό χώρο καπου όπου δε θα υπάρχει θέρμανση και δε γούσταρα, είναι και γκρινιάρης αυτός, θα ξεσήκωνε όλο το αεροπλάνο με τα νιαουριτά του
Goritsas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Α μην σε στεναχωρεί αυτό. Κανείς δεν θα τον άκουγε εκεί που θα τον βάζανε. 14
zeniath Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Πήγαινε πρώτα εσύ και αφού εγκατασταθείς πες στους δικούς σου να στον στείλουν μετά; 2
mastor10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 επικοινώνησε με την πρεσβεια της χωρας που θες να πας και με την αεροπορικη εταιρια για να σου πουν τι χρειαζεσαι οπως και με τον κτηνιατρο σου, θελει παντως χαρτια και σιγουρα τσιπ http://www.web-greece.gr/emba_gr.htm http://www.aia.gr/pages.asp?langid=1&pageid=993
Str Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 εξαρτάται και το που... Αυστραλία ας πούμε, για σκύλο συγκεκριμένα, θέλει να περάσει 6 μήνες καραντίνα... Ρώτα την πρεσβεία, όπως είπαν και πιο πάνω... μπορεί να έχει πληροφορίες και στη σελίδα της...
mastor10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 (για δυτική ευρώπη μιλάμε, βρυξέλλες, γερμανία)
sphinxgr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 άντε ρε!!! πολύ ευχάριστο αυτό!!! πραγματικά αγχώνομαι γιατί νόμιζα ότι θα τον βαζαν σε ειδικό χώρο καπου όπου δε θα υπάρχει θέρμανση και δε γούσταρα, είναι και γκρινιάρης αυτός, θα ξεσήκωνε όλο το αεροπλάνο με τα νιαουριτά του Σε εκείνους τους ειδικούς χώρους χωρίς θέρμανση θα τον έπαιρνες απολιθωμένο μιας και η θερμοκρασία πέφτει κάτω απο 0! Υπάρχουν ειδικοί χώροι με κλιματισμό, ποτάκι, ψαράκι κλπ! Lufthansa: Transport of small dogs and cats into the passenger cabin You may take a dog or cat into the cabin, if the weight of the animal (including transport container) does not exceed eight kilograms. The animal has to be kept in a box measuring not more than 55 cm x 40 cm x 23 cm. You may use your own transport box if it has the necessary measurement and is watertight and bite proof. Ελπίζω να μην έχεις κανα γάτουλα 15 κιλά! http://www.lufthansa.com/us/en/Animals +30 210 6175200 Lufthansa Reservation Services 1
linkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Mαλιστα.Φανταζομαι εχεις λυσει ολα τα αλλα προβληματα σου δηλαδη εχεις βρει χωρα να σε δεχτει,δουλεια,σπιτι κλπ και σε νοιαζει ο γατος. 7
sphinxgr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Αντικειμενικά... περισσότερα προβλήματα δημιουργούνται σε έναν άνεργο, έξυπνο, μορφωμένο, ο οποίος μένει στην Ελλάδα. 1
andreapaog328 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Mαλιστα.Φανταζομαι εχεις λυσει ολα τα αλλα προβληματα σου δηλαδη εχεις βρει χωρα να σε δεχτει,δουλεια,σπιτι κλπ και σε νοιαζει ο γατος. τουλάχιστον δε θα τον αμολήσει στο δρόμο σα κατι τύπους... 14
kfyros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 επειδή πήγε η γυναίκα μου Γερμανία (και μετά Σουηδία) πριν 2 μήνες για να πάει ένα σκύλο σε ανθρώπους που ενδιαφέρονταν ,χρειάζεται χαρτιά ότι έχει κάνει τα εμβόλια του (βασικά της Λύσσας τους ενδιαφέρει που μεταδίδεται σε άνθρωπο). Τώρα για μεταφορά, είτε με το το δικό του κλουβί σε ειδικό χώρο, είτε μαζί σου με τσάντα μεταφοράς.. Δεν κατάλαβα γιατί να το ναρκώσεις το ζωντανό ! Το σκυλί το είχε σε μεγάλο κλουβί, με την πάνα του στο πάτωμα (γιατί ήταν και πολύωρο ταξίδι), και του έβαλαν και νερό και λίγο φαγητό (συνήθως στρεσάρονται και δεν τρώνε, αλλά είναι ανάλογα το ζώο).. Προσωπικά θα επέλεγα να το μεταφέρω με δικό του κλουβί και όχι στην καντίνα για πτήση πάνω από 2 ώρες, για να είναι πιο άνετα και να έχει και την άμμο του ή κάποια πάνα για να μην πασαλειφτεί αν του έρθει να τα κάνει.. Αυτές τις μαλακίες με τις καραντίνες τις έχουν οι Αγγλοι και οι Αυστραλοί, αλλά νομίζω και οι Άγγλοι θα την καταργήσουν. Για άλλες χώρες δεν ξέρω, αλλά θα πρέπει να ρωτήσεις , γιατί δε σημαίνει ότι ισχύουν τα ίδια παντού. και επίσης ισχύουν διαφορετικές λεπτομέρειες ανάλογα την αεροπορική.
stavi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δεν κατάλαβα γιατί να το ναρκώσεις το ζωντανό ! αν δεν τον ναρκώσω θα πεθάνει από το φόβο του Mαλιστα.Φανταζομαι εχεις λυσει ολα τα αλλα προβληματα σου δηλαδη εχεις βρει χωρα να σε δεχτει,δουλεια,σπιτι κλπ και σε νοιαζει ο γατος. ναι με δέχτηκαν στο μπουτσόκρυο για πες εσύ που είσαι απο κει. καλά είναι?
kfyros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 αν δεν τον ναρκώσω θα πεθάνει από το φόβο του το κάναμε μια δυο φορές στα δικά μου για να πάμε γιατρούς- να τα κουρέψουμε κλπ. (επειδή είναι φουντωτά) , αλλά δεν αντέχαμε να τα βλέπουμε υπό την επήρεια των χαπιών που αποφασίσαμε να μην τους ξαναδώσουμε ποτέ. Μας τρώνε τα χέρια στο κούρεμα, χέζουν και κατουράνε όταν τα πηγαίνουμε στην πανσιόν αν τύχει να φύγουμε για διακοπές , αλλά καλύτερα να πλένουμε κλουβιά και αμάξια και να ρίχνουμε μπεταντίν στα χέρια , παρά αυτό. Άσε που γενικά οι ναρκώσεις έχουν τις ίδιες κακές επιδράσεις στην υγεία τους όπως έχουν και στους ανθρώπους, και δεν είναι για χόρταση. Καλύτερα να κλαίει και να στρεσαριστεί μερικές ώρες παρά αυτό! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα