Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντικειμενικά... περισσότερα προβλήματα δημιουργούνται σε έναν άνεργο, έξυπνο, μορφωμένο, ο οποίος μένει στην Ελλάδα.

Δεν θα διαφωνησω.

τουλάχιστον δε θα τον αμολήσει στο δρόμο σα κατι τύπους...

Δεν διατυπωσα σωστα την προταση μου.Δεν εννοουσα οτι κανονισε ολα τα αλλα και στον ποτσο σου για τον γατο,αμολησε τον καπου. Τα γουσταρω τα ζωα φουλ και εχω απιστευτο δεσιμο μαζι τους.Μια περιοδο ειχα εναν γερμανικο ποιημενικο και καμια 15αρια γατια ταυτοχρονα στο σπιτι και τωρα εχω 1 σκυλιτσα που την μαζεψα απο τον δρομο και εναν κουκλο που τον πηρα απο την φιλοζωικη(στην Ελλαδα αυτα.).Οποτε καταλαβαινεις δεν ειμαι κανας μαλακας που πεταει ζωα στον δρομο,απλα δεν διατυπωσα σωστα την προταση μου.

Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι το να μετακομισεις την σημερον ημερα ειναι δυσκολη υποθεση και καλο ειναι να φροντισει ολα τα αλλα πρωτα(visa,σπιτι,δουλεια).Λυσεις για να μεταφερθει ο γατος υπαρχουν.

αν δεν τον ναρκώσω θα πεθάνει από το φόβο του

ναι με δέχτηκαν στο μπουτσόκρυο

για πες εσύ που είσαι απο κει. καλά είναι?

Καλα ειναι αλλα πολυυυυ μποτσοκρυο.

Δημοσ.

Πέρα από όσα είπαν τα παιδιά (τσεκάρετε το αντίστοιχο section της Aegean, "γάτες, σκύλους και κουναβιών") πρέπει να έχει βιβλιάριο υγείας με τα εμβόλια που (πρέπει) να έχει κάνει και τσιπ. Το τσιπ είναι σχετικά συζητήσιμο για γάτες και δεν εφαρμόζεται αυστηρά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

• Like 2
Δημοσ.

αν δεν τον ναρκώσω θα πεθάνει από το φόβο του

Αν τον έχεις μέσα σε μια απο αυτές τις τσάντες για γάτες και σκύλους και σε έχει απο δίπλα του, θα φοβάται λες ακόμα;

Στο λέω με κάθε επιφύλαξη μιας και δεν τον ξέρω τον γάτο σου αλλά σκέψου την νάρκωση ως τελευταία λύση όπως είπε και ο kfyros.. Εμετούς γενικά κάνει εύκολα;

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις (by the way δεν κατάλαβα τί είναι το catnip)

Εμετούς δεν κάνει εύκολα, αλλά όταν τον βάζω στο κλουβάκι του και στο αυτοκίνητο, τρελαίνεται, προσπαθεί να ανοίξει το κλουβί με τα νύχια του και τα σπάει, κλαίει ασταμάτητα. Την άλλη φορά εκλαιγε επί τρείς ώρες ασταμάτητα, σε ταξίδι με το αυτοκίνητο και μάλιστα τόσο δυνατα που και το ράδιο που έβαζα πάλι με τάραζε.

"Βρε ηρέμησε" το λέω, τίποτα αυτό "βρε τώρα φτάνουμε" να το λέω, τίποτα αυτό "βρεεε άκουμε που σου λέω θα σαρέσει εκεί που πάμε..." τίποτα

το μάτι του να έχει θολώσει, δεν καταλαβαίνει, να με μισεί ένα πράμα...

Τώρα δεν ξέρω αν το έχω με λουράκι και μαζί μου στο ταξίδι, στη θέση μου πώς θα αντιδράσει...

πάντως σε επιδείξεις, το πήρα αποφαση. δεν θα τον πάω. Θα με κάνει ρεζίλι με τη διαγωγή του. Θα βρίζει τους ανθρώπους, απααπαπαπα

Δημοσ.

Να τον πάρεις μαζί σου μέσα στον πανικό δε μου φαίνεται καλή ιδέα.Με ταξί,ξενοδοχείο,ψάξιμο σπιτιού κτλ..

Εγώ θα έλεγα να πάς να βολευτείς πρώτα και μετά αν ξαναέρθεις ελλάδα να τον πάρεις μαζί σου.

Αν βέβαια υπάρχει κάποιος να τον κοιτάει όσο λείπεις.

Δημοσ.

Να τον πάρεις μαζί σου μέσα στον πανικό δε μου φαίνεται καλή ιδέα.Με ταξί,ξενοδοχείο,ψάξιμο σπιτιού κτλ..

Εγώ θα έλεγα να πάς να βολευτείς πρώτα και μετά αν ξαναέρθεις ελλάδα να τον πάρεις μαζί σου.

Αν βέβαια υπάρχει κάποιος να τον κοιτάει όσο λείπεις.

το ξέρω ρε συ, αλλά δυστυχώς δε γίνεται.

Οι γονείς μου πιστεύουν ότι είναι μπελάς και θα προτιμούσαν να τον έχω ξεφορτωθεί εδώ και καιρό. Σκέψου οτι τον κακομοίρη, από τότε που απέκτησε την κακή συνήθεια να τα κάνει μπροστά στην είσοδο, (κι αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε για τον πατέρα μου), τον έχω πάει σε ένα άλλο σπίτι, παλιό της γιαγιάς μου που μου χει αφήσει και πηγαίνω κάθε μέρα και τον φροντίζω. Διαδρομές κάνω κάθε μέρα για πάρτυ του.

που πάεις;;;μην φύγεις!

Δε φεύγω ακόμα,. σε περιμένω :-D

Δημοσ.

Οι γονείς μου πιστεύουν ότι είναι μπελάς και θα προτιμούσαν να τον έχω ξεφορτωθεί εδώ και καιρό. Σκέψου οτι τον κακομοίρη, από τότε που απέκτησε την κακή συνήθεια να τα κάνει μπροστά στην είσοδο, (κι αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε για τον πατέρα μου), τον έχω πάει σε ένα άλλο σπίτι, παλιό της γιαγιάς μου που μου χει αφήσει και πηγαίνω κάθε μέρα και τον φροντίζω. Διαδρομές κάνω κάθε μέρα για πάρτυ του.

συγγνώμη, τα κάνει μπροστά στην είσοδο ;;;;

δεν είναι στειρωμένος ; αν όχι, θα μαρκάρει όλο το σπίτι φυσικά..

:blink:

άμμο δεν του έχετε ;   

εγώ τους έχω ορυκτή άμμο (αυτή που γίνεται μπάλα όταν κατουράνε - μπετονίτης συνήθως είναι το πέτρωμα που τη φτιάχνουν) ,

ακριβή μεν στο κιλό,

αλλά πιο οικονομική και πρακτική από αυτές του σούπερμάρκετ που θέλουν άδειασμα και ανανέωση κάθε εβδομάδα.

Έχουμε 3 λεκάνες για 4 γάτες  (ο γιατρός λέει ότι οι γάτες θέλουν 2 λεκάνες μία για τα ψιλά , και μία για τα χοντρά, ο γάτος σου θα ήταν ευτυχισμένος με 2  )  ,

την άμμο την καθαρίζουμε κάθε μέρα οπωσδήποτε,

ή και κάποιες φορές πρωί και βράδυ...

Ο γάτος τα κάνει αλλού όταν η άμμος του είναι βρώμικη, ή έχει κάποιο πρόβλημα..

Και το να μένει μόνος του κλειδωμένος σε ένα σπίτι χωρίς παρέα δεν είναι και ότι πιο ωραίο.. :unsure:

Δημοσ.

συγγνώμη, τα κάνει μπροστά στην είσοδο ;;;;

δεν είναι στειρωμένος ; αν όχι, θα μαρκάρει όλο το σπίτι φυσικά..

:blink:

άμμο δεν του έχετε ;   

εγώ τους έχω ορυκτή άμμο (αυτή που γίνεται μπάλα όταν κατουράνε - μπετονίτης συνήθως είναι το πέτρωμα που τη φτιάχνουν) ,

ακριβή μεν στο κιλό,

αλλά πιο οικονομική και πρακτική από αυτές του σούπερμάρκετ που θέλουν άδειασμα και ανανέωση κάθε εβδομάδα.

Έχουμε 3 λεκάνες για 4 γάτες  (ο γιατρός λέει ότι οι γάτες θέλουν 2 λεκάνες μία για τα ψιλά , και μία για τα χοντρά, ο γάτος σου θα ήταν ευτυχισμένος με 2  )  ,

την άμμο την καθαρίζουμε κάθε μέρα οπωσδήποτε,

ή και κάποιες φορές πρωί και βράδυ...

Ο γάτος τα κάνει αλλού όταν η άμμος του είναι βρώμικη, ή έχει κάποιο πρόβλημα..

Και το να μένει μόνος του κλειδωμένος σε ένα σπίτι χωρίς παρέα δεν είναι και ότι πιο ωραίο.. :unsure:

στειρωμένος είναι αλλά δεν ξέρω έφαγε κόλλημα και τα κανα* εκεί μπροστά. Καποιο λόγο θα χε αλλά άντε τώρα να καταλάβεις, τον ρωτούσα εγώ γιατί τέτοια συμπεριφορά αλλά δεν έλεγε. Τί να πεις ,γατιά...

η αλήθεια ειναι ότι τα τσισα τα κάνει μέσα, τα κακά ακριβώς απέξω από την λεκάνη.  Θα του βάλω άλλη μια μπας και κάνει τα κακά στην άλλη...,

του έχω αφήσει ανοιχτά να βγαίνει, οπότε δεν είναι και κλεισμένος μέσα σε τέσσερις τοίχους.

*τώρα είδα οτι έγραψα τα κανα... :-P

τα κανα μπροστά στην είσοδο

τα κανε ήθελα να πω

Ρε γαμώτο πως γίνεται και σ'αυτό το φόρουμ μιλάω όλο για ακαθαρισίες.;;;

Θα με παρεξηγήσετε στο τέλος...

Και στη συνάντηση με τους συμφουρίτες πάλι μια μαλακία είπα, ότι και καλά θα φάμε το φλουρί και θα το βγαλουμε μετά και θα γράψουμε στο φόρουμ "α παιδιά εγώ το κέρδισα!!"

και μόλις το πα, σκέφτηκα... "δεν τον πιστεύω οτι πάλι για κακα μιλάω"

πραγματικά ένιωσα σαν τον Ρος

Δημοσ.

στειρωμένος είναι αλλά δεν ξέρω έφαγε κόλλημα και τα κανα* εκεί μπροστά. Καποιο λόγο θα χε αλλά άντε τώρα να καταλάβεις, τον ρωτούσα εγώ γιατί τέτοια συμπεριφορά αλλά δεν έλεγε. Τί να πεις ,γατιά...

η αλήθεια ειναι ότι τα τσισα τα κάνει μέσα, τα κακά ακριβώς απέξω από την λεκάνη.  Θα του βάλω άλλη μια μπας και κάνει τα κακά στην άλλη...,

του έχω αφήσει ανοιχτά να βγαίνει, οπότε δεν είναι και κλεισμένος μέσα σε τέσσερις τοίχους.

*τώρα είδα οτι έγραψα τα κανα... :-P

τα κανα μπροστά στην είσοδο

τα κανε ήθελα να πω

Ρε γαμώτο πως γίνεται και σ'αυτό το φόρουμ μιλάω όλο για ακαθαρισίες.;;;

Θα με παρεξηγήσετε στο τέλος...

Και στη συνάντηση με τους συμφουρίτες πάλι μια μαλακία είπα, ότι και καλά θα φάμε το φλουρί και θα το βγαλουμε μετά και θα γράψουμε στο φόρουμ "α παιδιά εγώ το κέρδισα!!"

και μόλις το πα, σκέφτηκα... "δεν τον πιστεύω οτι πάλι για κακα μιλάω"

πραγματικά ένιωσα σαν τον Ρος

τρελλή σκηνή όντως (και όχι η μόνη).. :-)

κι ο γάτος σου τσίου τελείως ! :-D

τον έχεις από πολύ μικρό ; αν έχει φύγει από τη μάνα του πολύ νωρίς, δεν έχει προλάβει να κοινωνικοποιηθεί και να μάθει τη "γατίσια" συμπεριφορά.

Η μία γάτα μου (τη βρήκαμε 1,5 μηνών περίπου, τώρα είναι 16 μηνών)  τα κάνει πάνω στην άμμο (ευτυχώς!) αλλά τα αφήνει ξεσκέπαστα !! .  Είχε μάθει κάποια πράγματα αλλά προφανώς όχι όλα. τραβάει την άμμο με τα χέρια της αφού τα κάνει, αλλά τη σκορπάει όπου να 'ναι.

πολύ αστείο θέαμα, ειδικά ο τρόπος που το κάνει !!

σκατοσυζήτηση , τι να πεις ;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...