μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ποσο χρονων ειναι ο γατος σου? οι αρσενικοι στα 3-4 τους χρονια φευγουν απο το σπιτι δεν μενουν, μονο οι θηλυκες μενουν μεχρι το τελος διαρκειας ζωης τους αν ειναι εκει κοντα γυρω καλα θα κανεις να τον αφησεις γιατι και να τον παρεις μαζι σου δεν θα προσαρμοστει στο νεο του περιβαλλον και θα φυγει απο μονος του, οποτε θεμα χρονου ειναι, τι τωρα τι αργοτερα.
Goritsas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Αφού βρε μπουρτζόβλαχε με θυληκό θα είναι.Ποιος ο λόγος να φύγει;
stavi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 To ενδεχόμενο να μην το πάρεις μαζί σου το χεις σκεφτεί; δε γίνεται να τον αφήσω κάπου, δεν έχω ιδέα πως θα τον μεταχειρίζονται.. δε γίνεται να τον αφήσω κάπου, δεν έχω ιδέα πως θα τον μεταχειρίζονται.. είναι στειρωμένος, δεν πάει πουθενά... χμ τώρα μου ρθε μια ιδέα..... αν τα αρσενικά γατιά που τα στειρώνεις μένουν μαζί σου, μήπως γίνεται το ίδιο και με τον άντρα;;
kostas_dr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Άμα σου καταντήσει έτσι, θα τον θέλεις; Σίγουρα; 1
aris1986 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 χμ τώρα μου ρθε μια ιδέα..... αν τα αρσενικά γατιά που τα στειρώνεις μένουν μαζί σου, μήπως γίνεται το ίδιο και με τον άντρα;; Ναι στειρωσε τον αντρα και συ και κατσε να το βλεπεις μετα... 1
Goritsas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 O άντρας δεν στειρώνεται ποτέ. Είναι η ίδια η ζωή του. Έπειτα γιατί στειρώνετε τα γατιά;Τα ρωτήσατε αν θέλουν; Γιατι στερείτε του γάτου το δικαιωμα να γαμ...σει; Απλά για να κάνετε εσεις την γκάβλα σας; Είστε εγκληματίες για μένα. Να του δώσεις του γάτου την πο..τσα του πίσω. Καλοί ζωόφιλοι είστε. Στερείτε την καλύτερη ευχαρίστηση από κάποιον για να ευχαριστηθείτε εσείς κάτι. Και προσβάλετε το αντρικό φύλο. 1
aris1986 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Κοιτα και γω το σκεφτομαι οτι αμα μου κοβαν τα μπαλακια, θα ... μου την εδινε... Στα ζωα ειναι αλλιώς ομως εχουν το sex μονο για αναπαραγωγη 2-3 φορες τον χρονο. Σε καποιες χωρες πρεπει να ειναι στειρωμενα τα ζωα αλλιως μπορει να φας μηνυση. Απλα το κανουν να αποφυγουν καποιες αρρωστιες, γεμιζουν αδεσποτα και για να τα κανουν πιστα και να μείνουν στο σπιτι. Τους κοβουν την ορεξη για "περιπετεια". Απλα η τυπισσα το λεει για να προκαλέσει τωρα...(περι στειρωσης αντρων) Μπορει να εχει θεματα εγκαταλειψης απο το φυλο μας και της βγαίνει ετσι σε τρολιά!
johnbond Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Κοιτα και γω το σκεφτομαι οτι αμα μου κοβαν τα μπαλακια, θα ... μου την εδινε... Μην είσαι τόσο σίγουρος οτι θα ήταν τόσο κακό... Θα γλιτώσεις μια και έξω απο τις παλιοπ#@#@$$ς τις γυναίκες...(οι παρούσες εξαιρόυνται ) Το έχω σκεφτεί πολλές φορές σαν ιδέα(όχι να το κάνω) και βρισκω πολλά θετικά στοιχεία. 1
aris1986 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Ε πηγαινε και στο θιβετ χωρις κοψιμο ή στο αγιο όρος!
johnbond Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Ε πηγαινε και στο θιβετ χωρις κοψιμο ή στο αγιο όρος! Δεν είναι το ίδιο. Επειδή οι γυναίκες δημιουργούν πρόβλημα πρέπει να στερηθείς τη χαρά της κοσμικής ζωής; Στο άγιο όρος θα βλέπεις μόνο μαυροφορεμένους καλόγερους και θα μετράς κομποσχοίνια. Το θέμα είναι οτι χωρίς να το ξέρουμε οι γυναίκες και η τεστοστερόνη καθορίζει ένα τεράστιο μέρος της ζωής μας και τις επιλογές μας. Ουσιαστικά πρόκειται για έλειψη ελευθερίας που μας έχει επιβάλλει ο δημιουργός ή η φύση. Επομένως το νινί δε σέρνει μόνο το καράβι αλλά τα πάντα! Αν υπήρχε αναστρέψιμη στείρωση εγώ θα ήθελα να τη δοκιμάσω αρκεί βέβαια να μην είχε επιπτώσεις στην υγεία μου! 1
apostolisR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 O άντρας δεν στειρώνεται ποτέ. Είναι η ίδια η ζωή του. Έπειτα γιατί στειρώνετε τα γατιά;Τα ρωτήσατε αν θέλουν; Γιατι στερείτε του γάτου το δικαιωμα να γαμ...σει; (1) Απλά για να κάνετε εσεις την γκάβλα σας; Είστε εγκληματίες για μένα. (2) Να του δώσεις του γάτου την πο..τσα του πίσω. (3) Καλοί ζωόφιλοι είστε. (4) Στερείτε την καλύτερη ευχαρίστηση από κάποιον για να ευχαριστηθείτε εσείς κάτι. Και προσβάλετε το αντρικό φύλο. (5) 1ον: Στα ζώα δεν είναι έτσι όπως είναι με εμάς.. Δηλαδή δεν γ%μ@νε για ευχαρίστηση, ούτε για ικανοποίηση αλλά μόνο και μόνο γιατί θεωρούν αναγκαίο την αναπαραγωγή όπως είπε και ο Άρης παραπάνω. 2ον: Δεν μπορώ να πω ότι είμαι υπέρ της στείρωσης, αλλά και εγκληματικό δεν το λες! Γιατί αν αφήσεις τον γάτο σου να μπαινοβγαίνει απο το σπίτι και να ζευγαρώνει κάθε φορά που είναι σε οίστρο, τότε ξέρεις πόσα αδέσποτα γατιά θα σκορπίζουν χρόνο με τον χρόνο στους δρόμους? Για μένα τότε είσαι εγκληματίας. 3ον: Την πο..τσα του την έχει κανονικά.. 2 άλλα στρόγγυλα μπαλάκια αποχωρίζεται μόνο 4ον: Αν ήσουν ενημερωμένος για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα με τα ζώα, δεν θα το έλεγες αυτό. Πίστεψε με! 5ον: Εντάξει υπερβάλεις τώρα!! εγώ προσωπικά δεν προσβάλλομαι απο αυτό και νομίζω οι περισσότεροι απο δω 1
area51 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 "Βρε ηρέμησε" το λέω, τίποτα αυτό "βρε τώρα φτάνουμε" να το λέω, τίποτα αυτό "βρεεε άκουμε που σου λέω θα σαρέσει εκεί που πάμε..." τίποτα το μάτι του να έχει θολώσει, δεν καταλαβαίνει, να με μισεί ένα πράμα... Σώπα ρε συ! Του τα εξήγησες τόσο αναλυτικά και πειστικά κι αυτός τίποτα? Α το γαϊδούρι... Μα να μην καταλαβαίνει.... 3
stavi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 O άντρας δεν στειρώνεται ποτέ. Είναι η ίδια η ζωή του. Έπειτα γιατί στειρώνετε τα γατιά;Τα ρωτήσατε αν θέλουν; Γιατι στερείτε του γάτου το δικαιωμα να γαμ...σει; Απλά για να κάνετε εσεις την γκάβλα σας; Είστε εγκληματίες για μένα. Να του δώσεις του γάτου την πο..τσα του πίσω. Καλοί ζωόφιλοι είστε. Στερείτε την καλύτερη ευχαρίστηση από κάποιον για να ευχαριστηθείτε εσείς κάτι. Και προσβάλετε το αντρικό φύλο. στειρωμένο τον βρήκα όπως καταλαβαίνεις όχι μόνο τον στειρώσαν αλλά τον παρατήσαν κι ολας εκτός κι αν τους παράτησε αυτός. κι ένα αστειάκι έκανα βε! σιγά να μη σας στειρώσουμε κι όλας. Εμείς μόνο γι'άυτό σας θέλουμε, κατα τ'αλλα μας είστε άχρηστοι Μπορει να εχει θεματα εγκαταλειψης απο το φυλο μας και της βγαίνει ετσι σε τρολιά! ποιο φίλο σας; έγινες φίλος με το γάτο μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα