viper2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 O άντρας δεν στειρώνεται ποτέ. Είναι η ίδια η ζωή του. Έπειτα γιατί στειρώνετε τα γατιά;Τα ρωτήσατε αν θέλουν; Γιατι στερείτε του γάτου το δικαιωμα να γαμ...σει; Απλά για να κάνετε εσεις την γκάβλα σας; Είστε εγκληματίες για μένα. Να του δώσεις του γάτου την πο..τσα του πίσω. Καλοί ζωόφιλοι είστε. Στερείτε την καλύτερη ευχαρίστηση από κάποιον για να ευχαριστηθείτε εσείς κάτι. Και προσβάλετε το αντρικό φύλο. τον ταιζουν υδατανθρακα... 2
The_Judas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Αν ο γάτος σου είναι πράγματι περίεργος και φοβητσιάρης όπως λες ίσως να μην προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον. Επίσης σκέψου ότι κάθε φορά που θα κάνεις μετακίνηση ή επιστροφή στην Ελλάδα θα περνάει (και θα περνάς και εσύ) την ίδια ταλαιπωρία. Στο εξωτερικό θα υπάρχει κάποιος να τον φροντίζει όταν λείπεις;
johnbond Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 1ον: Στα ζώα δεν είναι έτσι όπως είναι με εμάς.. Δηλαδή δεν γ%μ@νε για ευχαρίστηση, ούτε για ικανοποίηση αλλά μόνο και μόνο γιατί θεωρούν αναγκαίο την αναπαραγωγή όπως είπε και ο Άρης παραπάνω. Εδώ κάνεις μεγάλο λάθος.. Το οτι το αποτέλεσμα της πράξης είναι η αναπαραγωγή δε σημαίνει οτι τα ζώα δε νοιώθουν ευχαρίστηση τη στιγμή που το κάνουν.. Η ευχαριστηση που νοιώθουμε και εμείς είναι η ίδια σε όλα τα ζώα και είναι το τυράκι που έβαλε η φύση ώστε να προβαίνουμε στη πράξη αυτή και να αναπαραγώμαστε.Αλλιώς κανένα ζώο δε θα το έκανε.Άλλο άν ο άνθρωπος εφήυρε την αντισύλληψη για να μπορεί να γλιτώνει τις συνέπειες. Λες να σκέφτεται ο γάτος ,σήμερα πρέπει να κάνω παιδιά,άντε να βρω καμιά γάτα;
apostolisR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Εδώ κάνεις μεγάλο λάθος.. Το οτι το αποτέλεσμα της πράξης είναι η αναπαραγωγή δε σημαίνει οτι τα ζώα δε νοιώθουν ευχαρίστηση τη στιγμή που το κάνουν.. Η ευχαριστηση που νοιώθουμε και εμείς είναι η ίδια σε όλα τα ζώα και είναι το τυράκι που έβαλε η φύση ώστε να προβαίνουμε στη πράξη αυτή και να αναπαραγώμαστε.Αλλιώς κανένα ζώο δε θα το έκανε.Άλλο άν ο άνθρωπος εφήυρε την αντισύλληψη για να μπορεί να γλιτώνει τις συνέπειες. Λες να σκέφτεται ο γάτος ,σήμερα πρέπει να κάνω παιδιά,άντε να βρω καμιά γάτα; βασικά εννοείται αυτό απλώς είπα να μην αναλύσω και το αυτονόητο! Και βέβαια θα νιώθουν ευχαρίστηση εκείνη την ώρα τα ζώα, δεν είπα ότι βασανίζονται κιόλας. Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο όταν υπάρχει ο οίστρος. Δηλαδή δεν θα δεις σκύλο, γάτο ή οποιοδήποτε ζώο να θέλει να ζευγαρώσει αν δεν δει πρώτα θηλύκια σε οίστρο. Τουλάχιστον έτσι ξέρω..
johnbond Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 βασικά εννοείται αυτό απλώς είπα να μην αναλύσω και το αυτονόητο! Και βέβαια θα νιώθουν ευχαρίστηση εκείνη την ώρα τα ζώα, δεν είπα ότι βασανίζονται κιόλας. Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο όταν υπάρχει ο οίστρος. Δηλαδή δεν θα δεις σκύλο, γάτο ή οποιοδήποτε ζώο να θέλει να ζευγαρώσει αν δεν δει πρώτα θηλύκια σε οίστρο. Τουλάχιστον έτσι ξέρω.. 1ον: Στα ζώα δεν είναι έτσι όπως είναι με εμάς.. Δηλαδή δεν γ%μ@νε για ευχαρίστηση, ούτε για ικανοποίηση αλλά μόνο και μόνο γιατί θεωρούν αναγκαίο την αναπαραγωγή όπως είπε και ο Άρης παραπάνω. Γιατί εμένα μου φαίνονται αντικρούομενες οι δύο τοποθετήσεις σου; Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τη διαφορά με τον άνθρωπο,πέρα απο τη μικρή λεπτομέρεια της περιόδου της ερωτικής επιθυμίας.
aris1986 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 ποιο φίλο σας; έγινες φίλος με το γάτο μου; http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%BF Εννοούσα φύλο(sex) τον ταιζουν υδατανθρακα... Xαχαχα ειπες το πιο σωστό! Οποιος το καταλαβε, καταλαβε...
apostolisR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Γιατί εμένα μου φαίνονται αντικρούομενες οι δύο τοποθετήσεις σου; Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τη διαφορά με τον άνθρωπο,πέρα απο τη μικρή λεπτομέρεια της περιόδου της ερωτικής επιθυμίας. Ρε συ απλώς ήθελα να τονίζω ότι στο μυαλό τους έχουν πρώτα την αναπαραγωγή όταν μυρίζουν θηλυκό σε οίστρο και όχι την ικανοποίηση, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι την ώρα της πράξης δεν το απολαμβάνουν κιόλας. Τα παραπάνω μου ποστ φαίνονται να μην συμφωνούν γιατί υποτίθεται ότι τα έγραψα λίγο πιο αραιά και λίγο στο φλου επειδή δεν ήθελα να γίνομαι γραφικός κατεβάζοντας ολόκληρα σεντόνια.
johnbond Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Ρε συ απλώς ήθελα να τονίζω ότι στο μυαλό τους έχουν πρώτα την αναπαραγωγή όταν μυρίζουν θηλυκό σε οίστρο και όχι την ικανοποίηση, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι την ώρα της πράξης δεν το απολαμβάνουν κιόλας. Τα παραπάνω μου ποστ φαίνονται να μην συμφωνούν γιατί υποτίθεται ότι τα έγραψα λίγο πιο αραιά και λίγο στο φλου επειδή δεν ήθελα να γίνομαι γραφικός κατεβάζοντας ολόκληρα σεντόνια. Συμφωνώ οτι δε χρειάζεται να το υπεραναλύσουμε γιατί δεν έχει και καμία σημασία το θέμα. Απλά εγώ πιστεύω οτι δεν είναι όπως τα λες. Το μυαλό τους είναι περιορισμένων δυνατοτήτων για να έχουν προταιρεότητες και λειτουργούν με τα ένστικτα. Νοιώθουν μια ανάγκη και θέλουν να την ικανοποιήσουν με αποτέλεσμα την ευχαρίστηση τους και της εξάλειψη της ανάγκης... Σιγά μην ξέρουν οτι θα κάνουν γατάκια αν συνευρεθούν. Τέλος πάντων..Ας κλείσουμε το θέμα της γατοσεξολογίας εδώ.
apostolisR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνώ! ίσως να χεις και δίκιο δεν ξέρω.. και εγώ ότι γνώριζα μετέφερα
tip8y Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Επαναφέρω το θέμα κι επανέρχομαι μετά τα - εντελώς - offtopic περι στείρωσης και σαρκικής ηδονής των κατοικιδίων και μη. Πρόσφατα μου πρόσφεραν θέση εργασίας στη Σκωτία οπότε ήρθε η ώρα να ασχοληθώ κι εγώ με το πονεμένο αυτό ζήτημα της μεταφοράς των (2) γάτων μου στη νέα μου έδρα. Τα θεωρητικά για να μη φάνε καραντίνα τα ξέρω και τα έχω τακτοποιήσει, απο κει κι έπειτα έχω πρώτον το θέμα της μεταφοράς. Να τα πάρω μαζί μου για αρχή λίγο δύσκολο χωρίς να έχω βρει σπίτι, οπότε σκέφτηκα να τα αφήσω για λίγο σε γνωστό μέχρι να τακτοποιηθώ στα πάνω. Απο κει κι έπειτα αρχική μου σκέψη ήταν να κανονίσω με κάποια μεταφορική κατοικιδίων να μου τα μεταφέρουν στο νέο μου σπίτι. Σε επικοινωνία με μια ελληνική μεταφορική είχαν να μου πουν τα εξής για το κόστος: Αλέξανδρε, σε συνέχεια της αίτησής σου στην ιστοσελίδα μας, σου στέλνω το κόστος για τη μεταφορά της γάτας σου από την Αθήνα στο Εδιμβούργο μέσω Άμστερνταμ (διανυκτέρευση εκεί) με την KLM: EUR 919 > Ναύλος, έξοδα αεροδρομίου, έξοδα transitEUR 100 > Κλουβί P200 (68 x 50 x 48 cm)EUR 145 > *Υγειονομικό πιστοποιητικό από δημόσιο κτηνίατροEUR 150 > *Παραλαβή από Ζωγράφου Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.Θα υπάρξουν επιπλεόν χρεώσεις στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου.Οι υπηρεσίες με αστερίσκο είναι προαιρετικές. Στη διαθεσή σου για τυχόν ερωτήσεις και απορίες. Kind regards, α χα καλό, ε? Απο κει και πέρα περιμένω κάποια απάντηση και απο καμια εταιρία του εξωτερικού μπας και υπάρχει κάποια πιο παλέψιμη τιμή. Ξέρει κανείς κάτι περι αυτού, εχει να προτείνει κάποια? Αν δε βρεθεί άκρη με μεταφορική η επόμενη λύση που βλέπω είναι να κάνω ένα αναγκαστικό πέρα-δώθε να τα φέρω εγώ. Υπάρχει κάποια άλλη λύση που μου διαφευγει? Τέλος, το επόμενο πρόβλημα στο κεφάλι μου είναι η εύρεση σπιτιού στο Εδιμβούργο που να επιτρέπει κατοικίδια. Έχει κανείς εμπειρία απο πάνω για το πόσο εύκολο / δύσκολο είναι να βρεις σπίτι με pets allowed? Το να αναγκαστώ να τα δώσω κάπου, παρόλο που θα με βόλευε άπειρα, θέλω πάση θυσία να το αποφύγω. Το βλέπω σα να τα εγκαταλείπω στην πρώτη δυσκολία... 1
aris1986 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ποπο ρε φίλε πόσα φράγκα θέλουν για να τα μεταφέρουν... Έναν imac θέλουν σε λεφτά αυτοι μαζί με επέκταση εγγύησης... 2
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δεν κατάλαβα γιατί να το ναρκώσεις το ζωντανό ! 2
Adon1s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Επαναφέρω το θέμα κι επανέρχομαι μετά τα - εντελώς - offtopic περι στείρωσης και σαρκικής ηδονής των κατοικιδίων και μη. Πρόσφατα μου πρόσφεραν θέση εργασίας στη Σκωτία οπότε ήρθε η ώρα να ασχοληθώ κι εγώ με το πονεμένο αυτό ζήτημα της μεταφοράς των (2) γάτων μου στη νέα μου έδρα. Τα θεωρητικά για να μη φάνε καραντίνα τα ξέρω και τα έχω τακτοποιήσει, απο κει κι έπειτα έχω πρώτον το θέμα της μεταφοράς. Να τα πάρω μαζί μου για αρχή λίγο δύσκολο χωρίς να έχω βρει σπίτι, οπότε σκέφτηκα να τα αφήσω για λίγο σε γνωστό μέχρι να τακτοποιηθώ στα πάνω. Απο κει κι έπειτα αρχική μου σκέψη ήταν να κανονίσω με κάποια μεταφορική κατοικιδίων να μου τα μεταφέρουν στο νέο μου σπίτι. Σε επικοινωνία με μια ελληνική μεταφορική είχαν να μου πουν τα εξής για το κόστος: α χα καλό, ε? Απο κει και πέρα περιμένω κάποια απάντηση και απο καμια εταιρία του εξωτερικού μπας και υπάρχει κάποια πιο παλέψιμη τιμή. Ξέρει κανείς κάτι περι αυτού, εχει να προτείνει κάποια? Αν δε βρεθεί άκρη με μεταφορική η επόμενη λύση που βλέπω είναι να κάνω ένα αναγκαστικό πέρα-δώθε να τα φέρω εγώ. Υπάρχει κάποια άλλη λύση που μου διαφευγει? Τέλος, το επόμενο πρόβλημα στο κεφάλι μου είναι η εύρεση σπιτιού στο Εδιμβούργο που να επιτρέπει κατοικίδια. Έχει κανείς εμπειρία απο πάνω για το πόσο εύκολο / δύσκολο είναι να βρεις σπίτι με pets allowed? Το να αναγκαστώ να τα δώσω κάπου, παρόλο που θα με βόλευε άπειρα, θέλω πάση θυσία να το αποφύγω. Το βλέπω σα να τα εγκαταλείπω στην πρώτη δυσκολία... Προσωπικά πλην του εαυτού μου ή κάποιου συγγενή/φίλου δεν θα εμπιστευόμουν σε καμία εταιρία την μεταφορά του κατοικιδίου μου . Καλύτερα να το πάρεις ο ίδιος με το αεροπλάνο . Αρκεί να βρείς εταιρία που να δέχεται .
kfyros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Quote Αλέξανδρε, σε συνέχεια της αίτησής σου στην ιστοσελίδα μας, σου στέλνω το κόστος για τη μεταφορά της γάτας σου από την Αθήνα στο Εδιμβούργο μέσω Άμστερνταμ (διανυκτέρευση εκεί) με την KLM: EUR 919 > Ναύλος, έξοδα αεροδρομίου, έξοδα transit EUR 100 > Κλουβί P200 (68 x 50 x 48 cm) EUR 145 > *Υγειονομικό πιστοποιητικό από δημόσιο κτηνίατρο EUR 150 > *Παραλαβή από Ζωγράφου Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%. Θα υπάρξουν επιπλεόν χρεώσεις στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου. Οι υπηρεσίες με αστερίσκο είναι προαιρετικές. Στη διαθεσή σου για τυχόν ερωτήσεις και απορίες. Kind regards, 150 ευρώ παραλαβή από Ζωγράφου συν ΦΠΑ;;;;; !!!!!! Φαντάζομαι θα έρθει Bentley , με μαξιλαράκια από αλιγάτορα , νερό Evian στα πιατάκια τους, και χαβιάρι μπελούγκα για σνακ!!!!! 150 ευρώ παίρνει φορτηγό για μεταφορά οικοσκευής !! 100 ευρώ το κλουβί. Για αγορά φαντάζομαι; Και τα 919 μου φαίνονται τσίου, αλλά η ενδιάμεση διανυκτέρευση με προβληματίζει. Γενικά το βλέπω πολύ φθηνότερο να τα συνοδέψει κάποιος δικός σου, ή ακόμα και κάποιος άσχετος που θα τυχαίνει να ανέβει Εδιμβούργο. Απλά κανονίζονται τα διαδικαστικά (τα χαρτιά τους - pedigree κλπ. δεν ξέρω τι απαιτούν οι Σκωτσέζοι) , του τα πηγαίνει κάποιος στο Ελ. Βενιζέλος, και του δίνεις και κανένα χαρτζηλίκι για να στα παραδώσει στο αεροδρόμιο προορισμού. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να τα τσεκάρει ότι μεταφορτώνονται στην ενδιάμεση στάση. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα