Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, μετα την εκκινηση του συστηματος (μολις σβησει το logo των win8) ακουγεται ενα βοουββββββ απο καποιο ανεμιστηρα (πιθανοτατα). διαρκει για λιγο 4-5'' και μετα τιποτα το μηχανημα ακουγεται οπως παντα. Οι θερμοκρασιες σε GPU & CPU ειναι ιδιες-χαμηλες, ενω ο HDD (Seagate) ελεγχθηκε με το SeaTools. Σκεφτηκα, οτι αφου γινεται λιγο μετα το boot μηπως ευθηνεται ο SSD (που εχει το λειτουργικο) αλλα δεν νομιζω οτι εχει μηχανικα μερη ωστε να μπορει να παραγει καποιο ηχο. 

Ο ηχος μοιαζει σα να δουλευει "εντονα" ο ηυ ενω λιγο μετα σα να ριχνει στροφες.

Ο υπολογιστης ομως δουλευει απροβληματιστα οσες ωρες και αν ειναι ανοικτος. Ολο αυτο προκληθηκε οταν μετακινησα τον υπολογιστη μερικα εκατοστα ενω δουλευε. Εκ τοτε μετα απο καθε boot εχω για καποια δευτερα αυτον τον ηχο.

Δημοσ.

Και εμένα το κάνει λίγο πριν φορτώσει το λειτουργικό Απλώς για λίγο φουλάρουν οι ανεμιστήρες και μετά έρχονται στις κανονικές τους στροφές.Δεν νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό.

Δημοσ.

Κατά 99,9% είναι από την VGA. Που να δεις πως κάναν κάτι παλιές X1800/1900XT προτού αναλάβει ο driver και τις ρίξει τις στροφές. JΕΤ ένα πράμα...

Δημοσ.

λοιπον το εκανα αυτο πριν απο λιγο ο ηχος ηταν απο τη DVDιερα δεν χαλασε, αλλα ειχα ξεχασει μεσα ενα mini-dvd (1.5gb) και εκανε ετσι, τελος παντων τωρα σταματησε να κανει, (αφου εβγαλα τον δισκο :Ρ)

Δημοσ.

ποτε δεν εκανε ετσι μεσα (γιατι εχω ξεχασει πολλες φορε μεσα DvD) απλα οπως το κουνησα (υπηρχε μεσα ο δισκος) πρεπει να μετακινηθηκε λιγο (λογικο για mini-dvd) οποτε να γινοταν αυτο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...