SOADNICK Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα, μετα την εκκινηση του συστηματος (μολις σβησει το logo των win8) ακουγεται ενα βοουββββββ απο καποιο ανεμιστηρα (πιθανοτατα). διαρκει για λιγο 4-5'' και μετα τιποτα το μηχανημα ακουγεται οπως παντα. Οι θερμοκρασιες σε GPU & CPU ειναι ιδιες-χαμηλες, ενω ο HDD (Seagate) ελεγχθηκε με το SeaTools. Σκεφτηκα, οτι αφου γινεται λιγο μετα το boot μηπως ευθηνεται ο SSD (που εχει το λειτουργικο) αλλα δεν νομιζω οτι εχει μηχανικα μερη ωστε να μπορει να παραγει καποιο ηχο. Ο ηχος μοιαζει σα να δουλευει "εντονα" ο ηυ ενω λιγο μετα σα να ριχνει στροφες. Ο υπολογιστης ομως δουλευει απροβληματιστα οσες ωρες και αν ειναι ανοικτος. Ολο αυτο προκληθηκε οταν μετακινησα τον υπολογιστη μερικα εκατοστα ενω δουλευε. Εκ τοτε μετα απο καθε boot εχω για καποια δευτερα αυτον τον ηχο.
veteranos123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Και εμένα το κάνει λίγο πριν φορτώσει το λειτουργικό Απλώς για λίγο φουλάρουν οι ανεμιστήρες και μετά έρχονται στις κανονικές τους στροφές.Δεν νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό.
ninos30 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Κατά 99,9% είναι από την VGA. Που να δεις πως κάναν κάτι παλιές X1800/1900XT προτού αναλάβει ο driver και τις ρίξει τις στροφές. JΕΤ ένα πράμα...
SOADNICK Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 ανησυχητικο ομως? παντος εχει κανει update στον 13.1 νομιζω
ninos30 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μπααα... Άνοιξε το κουτί και τσέκαρε από που είναι. Εν ανάγκη σταμάτα και το fan με το δάχτυλο.
SOADNICK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 λοιπον το εκανα αυτο πριν απο λιγο ο ηχος ηταν απο τη DVDιερα δεν χαλασε, αλλα ειχα ξεχασει μεσα ενα mini-dvd (1.5gb) και εκανε ετσι, τελος παντων τωρα σταματησε να κανει, (αφου εβγαλα τον δισκο :Ρ)
άδικος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 lol επιστρέφεις με τον κηδεμόνα σου... τς τς τς... σατς ε γουέιστ οφ φόρουμ ρισόρσις... 1
ninos30 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 :-D Ναι ρε τα μαλ....α. Κάποια DVD-players κάνουν σαν να εκραγούν αν έχουν μέσα κάτι
SOADNICK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ποτε δεν εκανε ετσι μεσα (γιατι εχω ξεχασει πολλες φορε μεσα DvD) απλα οπως το κουνησα (υπηρχε μεσα ο δισκος) πρεπει να μετακινηθηκε λιγο (λογικο για mini-dvd) οποτε να γινοταν αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα