giota74 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα! προσπαθώ να μπω στο facebook και με βάζει σε μια αλλη σελίδα στο feetjit.com. μήπως έχω κολλήσει κάποιο ιο??? ευχαριστώ.
headbanger Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 αν και δεν ανήκει στο μπλα μπλα, αλλα το πιο πιθανό είναι κάποιο malware να σου αλλάζει την κεντρική η να σε κάνει redirect.
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 ωχ.αν εστω και μια φορα εχεις κανει Login σε phising site σου χει κλεψει ηδη το κωδικο σου.
giota74 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 και τι είναι το phising site?? και πως μπορω να κάνω κάτι??
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Πρώτα απόλα μπες από άλλον υπολογιστή να δεις αν φταίει ιός. Αν όχι...
giota74 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 μπήκα απο το κινητόμου κάνει?? και με βαζει κανονικά
conqueror06 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Τότε ο υπολογιστής σου πρέπει να έχει malware όπως είπε και ο φίλος πριν. Ειδικά αφού από άλλη συσκευή λειτουργεί κανονικά.
giota74 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 κοίταξε έχω εγκαταστησει το Malwarebytes Anti-Malware...εχει κάνει κάτι αυτό?? please τι μπορω να κάνω??? βέβαια τώρα που το ξανακοιτάω με βάζει στο facebook...νομίζω με δουλεύει
arxaggelos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 κοίταξε έχω εγκαταστησει το Malwarebytes Anti-Malware...εχει κάνει κάτι αυτό?? please τι μπορω να κάνω??? βέβαια τώρα που το ξανακοιτάω με βάζει στο facebook...νομίζω με δουλεύει Kάνε πρώτα ένα update στο Malwarebytes και μετά κάνε με αυτό ένα πλήρες scan του υπολογιστή σου.
kfyros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 και άλλαξε το password στο facebook από κάποια "καθαρή" συσκευή σε κάτι δύσκολο, όπως και σε όσα sites έχεις μπει με δικά σου credentials από τότε που άρχισαν τα "περίεργα" στο pc σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα