Προς το περιεχόμενο

Η RIM μειώνει τις τιμές των apps στο BlackBerry World store


z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε μια προσπάθεια να προωθήσει το νέο της λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές, η Research In Motion, θα εφαρμόσει πλέον μια νέα τιμολογειακή πολιτική BlackBerry World store. Με άλλα λόγια οι χρήστες BlackBerry θα δούν μειωμένες τιμές για τα mobile apps, χάρη στο BlackBerry 10.Όπως περιγράφηκε από την ίδια την εταιρεία σε δημοσίευμα σε blog της, τα νέα επίπεδα τιμών θα ενσωματώνουν συναλλαγματικές ισοτιμίες και την προστιθέμενη αξία φορολογικών απαιτήσεων.

 

Η ιδέα είναι να διαβεβαιώσει ότι οι εφαρμογές του BlackBerry World store θα είναι ανταγωνιστικές και σταθερές. Οι νέες τιμές θα εφαρμοστούν πρώτα στην Αγγλία και στην Ευρώπη, σε βρετανικές λύρες και ευρώ αντίστοιχα, ενώ σταδιακά θα διαθέσει και τις αντίστοιχες τιμές και για άλλες ισοτιμίες. Από την μεριά τους οι προγραμματιστές δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτε επιπρόσθετο, καθώς οι νέες τιμές θα εφαρμοστούν αυτόματα, ενώ αντίθετα θα μπορούν να προσαρμόζουν τις τιμές των εφαρμογών τους για οποιαδήποτε χώρα. Πώς όμως όλο αυτό θα στραφεί προς όφελος των χρηστών;

 

Η RIM χρησιμοποιεί δύο παραδείγματα. Η χαμηλότερη τιμή εφαρμογής για την Αγγλία αυτή τη στιγμή είναι 1 Βρετανική λύρα. Έπειτα από τις αλλαγές, αυτή θα πέσει στα 75p. Οι αλλαγές στο ευρώ θα εξαρτηθούν από την χώρα. Αυτή τη στιγμή η χαμηλότερη τιμή στην Γαλλία είναι .99 ευρώ και με την μείωση θα πέσει στα .89 λεπτά του ευρώ.

 

Γεγονός είναι ότι η RIM βρισκόταν σε πυρετώδεις εργασίες τον τελευταίο καιρό προκειμένου να προσελκύσει το ενδιαφέρον χρηστών και developers στο νέο mobile OS της, το BlackBerry 10.. Άλλωστε το μήνα που μας πέρασε διοργάνωσε event στο οποίο έδινε ως ανταμοιβή σε προγραμματιστές για την δημιουργία εφαρμογών, σεβαστά χρηματικά ποσά, ενώ δεν έλειψε και η πρόσφατη, στρατηγικής σημασίας, κατά πολλούς, συνεργασία με εταιρείες όπως Walt Disney, Sony Pictures και Warner Music Group, οι οποίες θα προσφέρουν μουσικά κομμάτια, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες για BB10 συσκευές.

 

Link.png Site: http://news.cnet.com/8301-1035_3-57566147-94/rim-to-lower-price-tiers-for-blackberry-apps/[/url]']cnet.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>τζάμπα πρέπει να της δίνει (τουλόχιστον το ποσοστο που της αναλογεί) για να ανεβάσει μέρίδιο στην αγορά</p>

 

Κανένας δεν πρόκειται να παει σε Blackberry για να πάρει μια φτηνή συσκευή. Επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε ότι οι εταιρίες δεν απευθύνονται αποκλειστικά σε νεαρούς με what's up, ούτε στους Ελληνες με μέσο μισθό τα 600€.

 

Ας ξεφύγουμε απο τα δικά μας απωθημένα (Ferrari σε τομή Hyundai) και ας συζητήσουμε και για κάτι άλλο εκτός απο την τιμή.

 

Κανένας δεν έκανε σχόλιο για το OS, για το αν έχει κάτι το πρωτοποριακό, κλπ.

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...