giannispaok Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 εχω μπερδευτει.... http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4664&idPhone2=3724 το ενα εχει CPU 832 MHz και το αλλο 800 MHz ARM 11 ? εσεις το ξερατε οτι ειναι δυο εκδοσεις το ace? το κανονικο παλιο θα ειναι το σκετο χωρις i? τι συμβαινει ξερετε να μου πειτε?
giannispaok Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 και ομως...απο ενα site μεταφρασα το κειμενο αυτο: ανακάλυψα ότι υπάρχει ένα διαφορετικό επεξεργαστή στο GT-S5830i . Αυτό αλλάζει κάποια πράγματα. Έγραψα κάτω αυτά που διαφέρουν: Χρόνος ομιλίας (2G), έως και 19 ώρες. ( Το παλιό ACE 10,6 ώρες. ) Χρόνος ομιλίας (3G) έως 7 ώρες. ( Το παλιό ACE 6,5 h. ) Stand-by (2G), μέχρι 964 ώρες. ( Το παλιό ACE 640 h. ) Stand- από (3G) έως 675 ώρες. ( Το παλιό ACE 540 h. ) Βάρος 112 g ( Το παλιό ACE , 113g ) Bluetooth ® 3.0 με Stereo-Audio-Streaming (A2DP) ( Το παλιό ACE είχε 2,1 BT) Επεξεργαστής 832 MHz ( Το παλιό ACE είχε Επεξεργαστής 800MHz Η βασική διαφορά μεταξύ αυτά τα δύο τηλέφωνο είναι ότι η S5830i έχει διαφορετικό chipset, το ίδιο του το γαλαξία Γ. Η S5830i δεν έχει μια ειδική GPU, έτσι ώστε να μπορεί να έχει κάποια προβλήματα λειτουργίας γραφικών υψηλής παιχνίδια και εφαρμογές. CPU του έχει δοθεί υπερβολική ταχύτητα και επιπλέον εργασία για τον υπολογισμό thats που για γραφικά, γιατί του πολύ πιο δύσκολο να μεταφέρουν ή να κάνει μια rom ICS για αυτό το μοντέλο. Η επιπλέον ταχύτητα της CPU δεν βοηθά στην απόδοση του τηλεφώνου, αντί να αντισταθμίζει την έλλειψη ενός ειδικού GPU. Κατά την άποψη του δημιουργού του (όχι εγώ ), η μόνη ομοιότητα μεταξύ S5830 και S5830i εκτός φαίνεται είναι ότι έχουν το ίδιο όνομα. Το διαφορά chipset προκαλεί καμία από τις διαθέσιμες S5830 roms και mods να εργαστούν για S5830i. ισως γι αυτο αλλου το εχουν 156 ευρω αλλου 179 κτλπ κτλπ......αν εινα ιετσι..ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα