poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα σε ολους Κατι αποριες απο περιεργεια. Ενω δεν εχω τιποτα στο ονομα μου το 2009 ειχε ερθει ενα κενο ετακ.Απο λαθος ηρθε η απλα το στελνουν ετσι? και οι αποριες συνεχιζουν απο περιεργεια? εχει παραλαβει κανεις αλλο λευκο ετακ χωρις να ειναι συμπληρωμενο κατι? β.το εκκαθαριστικο σημειωμα του ετακ για οποιον το συμπληρωνει του το στελνουν ή πλεον το εκτυπωνει απο το ιντερνετ οπως γινεται με το εκκαθαριστικο της φορολογικης δηλωσης? γ.Καθε χρονο λαμβανει ο κοσμος εκκαθαριστικο ετακ?
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 α) Είσαι από τους λίγους που το έλαβαν κενό, σε άλλους δε στέλνουν καν, μην ανησυχείς. Εφόσον όμως είχες ακίνητη περιουσία που ξεπερνά τα αφορολόγητα όρια, θα ερχόταν σίγουρα. β) Του το στέλνουν. Για το10, το 11 και το 12 θα λέγεται ΦΑΠ. γ) Βλέπε (α)
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 α) Είσαι από τους λίγους που το έλαβαν κενό, σε άλλους δε στέλνουν καν, μην ανησυχείς. Εφόσον όμως είχες ακίνητη περιουσία που ξεπερνά τα αφορολόγητα όρια, θα ερχόταν σίγουρα. β) Του το στέλνουν. Για το10, το 11 και το 12 θα λέγεται ΦΑΠ. γ) Βλέπε (α) οκ .απλα δεν καταλαβα ποτε γιατι το εστειλαν κενο.Εχει καποιο νοημα?μου χρησιμευει σαν χαρτι σαν αποδεικτικο για κατι?μαλλον οχι αφου λογικα οι αλλοι δεν το ελαβαν ποτε.??? το ρωταω με την εννοια αν πας να κανεις καποιου ειδους συναλλαγη και απλα σου ζητησουν ενα τετοιο αποδεικτικο οποτε εγω το εχω και ειμαι οκ ενω καποιος αλλος που δεν το εχει λαβει πρεπει να το εκτυπωσει η να το ζητησει.?? β.αν ξερεις και κατι ασχετο.αν καποιος αλλαξει ταυτοτητα παλια πηγαινε στην εφορια και ελεγε οτι αυτη ειναι η νεα ταυτοτητα οριστε και την αλλαζαν και του εδιναν ενα σημειωμα μεταβολης στοιχειων.πλεον αν καταλαβα σωστα γινεται μεσα απο την φορολογικη δηλωση την ιδια και απλα πρεπει να βαλεις καποιος φωτοτυπια??του στελνουν μετα κανα ενημερωτικο χαρτι οτι εγινε μεταβολη στοιχειων οπως παλια η απλα οκ περνιετε και τερμα? πολλα ρωταω το ξερω.
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 οκ .απλα δεν καταλαβα ποτε γιατι το εστειλαν κενο.Εχει καποιο νοημα?μου χρησιμευει σαν χαρτι σαν αποδεικτικο για κατι?μαλλον οχι αφου λογικα οι αλλοι δεν το ελαβαν ποτε.??? το ρωταω με την εννοια αν πας να κανεις καποιου ειδους συναλλαγη και απλα σου ζητησουν ενα τετοιο αποδεικτικο οποτε εγω το εχω και ειμαι οκ ενω καποιος αλλος που δεν το εχει λαβει πρεπει να το εκτυπωσει η να το ζητησει.?? β.αν ξερεις και κατι ασχετο.αν καποιος αλλαξει ταυτοτητα παλια πηγαινε στην εφορια και ελεγε οτι αυτη ειναι η νεα ταυτοτητα οριστε και την αλλαζαν και του εδιναν ενα σημειωμα μεταβολης στοιχειων.πλεον αν καταλαβα σωστα γινεται μεσα απο την φορολογικη δηλωση την ιδια και απλα πρεπει να βαλεις καποιος φωτοτυπια??του στελνουν μετα κανα ενημερωτικο χαρτι οτι εγινε μεταβολη στοιχειων οπως παλια η απλα οκ περνιετε και τερμα? πολλα ρωταω το ξερω. α) Δε χρησιμεύει, όχι. Δε θα σου ζητήσουν σε καμία συναλλαγή τέτοιο αποδεικτικό. β) Όχι. Ακόμα στη ΔΟΥ δηλώνεται η αλλαγή ταυτότητας. Μπερδεύεσαι.
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 α) Δε χρησιμεύει, όχι. Δε θα σου ζητήσουν σε καμία συναλλαγή τέτοιο αποδεικτικό. β) Όχι. Ακόμα στη ΔΟΥ δηλώνεται η αλλαγή ταυτότητας. Μπερδεύεσαι. νομιζα οτι το ειχαν κανει ηλεκτρονικα για την αλλαγη ταυτοτητας.γιατι δεν θυμαμαι να ειχα παει στην εφορια αλλα μαλον θα ειχε παει κανας γονεος .
makfil Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Το ΕΤΑΚ 2009 αφορούσε εκείνο το έτος και ότι είχε σχέση μ' αυτό τελείωσε. Το ΕΤΑΚ άλλαξε σε ΦΑΠ από το 2010 και αυτή την περίοδο όσοι έχουν ακίνητα πληρώνουν το χαράτσι αυτό σε 3 δόσεις. Επομένως, αφού α) ήταν κενό και β) αφορούσε το 2009 που δεν είχες τίποτε, δεν πρέπει να ανησυχείς ... (Σε προσέχουμε, για να σ' ... έχουμε...)
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ok Μπορω να το πεταξω το χαρτι να μην πιανει χωρο.χαχα
makfil Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δεν σε συμβουλεύω να το πετάξεις γιατί αυτό το "χαρτί", με μηδενικό φόρο, αφενός μπορείς να το κορνιζάρεις για ενθύμιο αφετέρου θα έχει και αξία σπάνιου στοιχείου μετά από μερικά χρόνια. Εάν δεν ήταν επώνυμο, θα σου ζήταγα να μου το χαρίσεις ...
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δεν σε συμβουλεύω να το πετάξεις γιατί αυτό το "χαρτί", με μηδενικό φόρο, αφενός μπορείς να το κορνιζάρεις για ενθύμιο αφετέρου θα έχει και αξία σπάνιου στοιχείου μετά από μερικά χρόνια. Εάν δεν ήταν επώνυμο, θα σου ζήταγα να μου το χαρίσεις ... χαχα.μπα δεν θα ειναι σπανιο αφου με ολα αυτα που εχουν γινει δεν θα αποκτησω ποτε σπιτι δικο μου γιανα πληρωσω αυτον τον φορο.
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 χαχα.μπα δεν θα ειναι σπανιο αφου με ολα αυτα που εχουν γινει δεν θα αποκτησω ποτε σπιτι δικο μου γιανα πληρωσω αυτον τον φορο. τους βάζεις σε σκέψεις τώρα...
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 τους βάζεις σε σκέψεις τώρα... θα φορολογηθει και το παπακι που εχω στην μπανιερα?πρεπει να το πνιξω
leftermann Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 προσωπικά πάντως δεν πετάω ποτέ τίποτα μα τίποτα που να έχει σχέση με εφορία, φόρους, λογαριασμούς, αποδείξεις και λοιπά εκ του δημοσίου προερχόμενα έγγραφα. Ποτέ δεν ξες τι θα σου ζητήσουν αύριο-μεθαύριο οι φωστήρες της μπανανίας μας... 2
makfil Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 προσωπικά πάντως δεν πετάω ποτέ τίποτα μα τίποτα που να έχει σχέση με εφορία, φόρους, λογαριασμούς, αποδείξεις και λοιπά εκ του δημοσίου προερχόμενα έγγραφα. Ποτέ δεν ξες τι θα σου ζητήσουν αύριο-μεθαύριο οι φωστήρες της μπανανίας μας... Σωστός. Το ίδιο κάνω και εγώ.
παπι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Καμια πληροφορια για το "φορολογιση απο το πρωτο μ2"
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 προσωπικά πάντως δεν πετάω ποτέ τίποτα μα τίποτα που να έχει σχέση με εφορία, φόρους, λογαριασμούς, αποδείξεις και λοιπά εκ του δημοσίου προερχόμενα έγγραφα. Ποτέ δεν ξες τι θα σου ζητήσουν αύριο-μεθαύριο οι φωστήρες της μπανανίας μας... γενικως και εγω το ιδιο κανω αν και ευτυχως πλεον τα μισα ειναι και Online μετα απο τοσα χρονια.πχ τα ενσημα τα εχω σε χαρτι αν και υπαρχουν και στο site
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα