DigitalElf Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα...ο Η/Υ με το που ανοίγει μπαίνει σε κατάσταση νάρκης(power sleep mode).....τρέχω windows7/64bit , Asus P5W DH DELUXE, Intel 6600 CPU. Εχω δοκιμάσει τα πάντα,έκανα reset την MB,έλυσΑ όλο τον H/Y και τον ξαναέδεσα,έχει κανείς καμία λύση;;;;;;;; Εχω απελπιστεί!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
AccountSaver Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς να μας πείς ,αν λειτουργεί όταν μπαίνει σε κατάσταση αναμονής ? Δηλαδή σβήνει,η λαμπάκια κτλ. όλα αναμένα ?
DigitalElf Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ανοίγει και κατευθείαν γράφει στην οθόνη power saving mode....ο Η/Υ δουλεύει κανονικά,όλα τα ανεμιστηράκια δουλεύουν,αλλά η οθόνη μαύρη.. Sent from my iPhone using Insomnia
AccountSaver Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Όταν ξεκινάει ο υπολογιστής , βλέπεις γράμματα BIOS ? (Θα σου απαντήσουν και άλλα παιδιά,αλλά εγώ θα σου απαντήσω αύριο γιατί με παίρνει ο ύπνος )
DigitalElf Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Οχι μπαίνει κατευθείαν σε power save mode...καλή ξεκούραση! Sent from my iPhone using Insomnia
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Άρα μπαίνει το monitor σε power saving και όχι ο υπολογιστής.. κατάλαβα καλά ? Αν ναι ξεκίνα αλλάζοντας ένα καλώδιο μόνιτορ,και μετά δοκίμασε με άλλη κάρτα γραφικών..
DigitalElf Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Τα δοκίμασα όλα καινούργιο καλώδιο στο μόνιτορ,άλλη έξοδο στην κάρτα,άλλη καρτα..τα δοκίμασα όλα! Sent from my iPhone using Insomnia
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Έχουμε καταλήξει όμως τελικά οτι ο ήχος στο Pc παραμένει αμετάβλητος και μπαίνει to monitor σε Psaving ? για να ξέρουμε πια κατεύθυνση ψάχνουμε ? Σύνδεσες σε Tv με HDMI ?
DigitalElf Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Εχουμε καταλήξει ότι ο Η/Υ μπαίνει σε psavemode γιατί το μόνιτορ όταν το βάζω στο λάπτοπ δουλεύει κανονικα,όχι δεν έχω tv με hdmi... Sent from my iPhone using Insomnia
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Με τι καλώδιο συνδέεις το μονιτορ στον υπολογιστή και με τι στο λαπτοπ ? vga ? Hdmi ?dvi ?
veteranos123 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Με τι καλώδιο συνδέεις το μονιτορ στον υπολογιστή και με τι στο λαπτοπ ? vga ? Hdmi ?dvi ? Moviemaker νομίζω πως τα μόνιτορ όταν δεν παίρνουν σήμα μπαίνουν σε κατάσταση αναμονής.Οπότε αν δεν στέλνει σήμα το pc δεν είναι λογικό να μπαίνει σε κατάσταση αναμονής? Ο ήχος των windows ακούγεται όταν φορτώνουν τα windows?
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Έτσι είναι πολλές φορές όμως με τον χρόνο αυτή η ευαισθησία του μόνιτορ μπορεί ν'αλλαξει,από την άλλη δεν μπορεί να μπαίνει σε sleep και να δουλεύει συγχρόνως.. οπότε ακόμα ψάχνω την κατεύθυνση και δεν εχω αποκλείσει τίποτα.. Αν σου λέει κιόλας οτι τα έχει δοκιμάσει όλα ? Τεσπα κανε boot με ένα live dvd linux να δεις αν είναι θέμα hardware h windows πριν από αυτό να έχεις ξανακάνει clear cmos.
veteranos123 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Έτσι είναι πολλές φορές όμως με τον χρόνο αυτή η ευαισθησία του μόνιτορ μπορεί ν'αλλαξει,από την άλλη δεν μπορεί να μπαίνει σε sleep και να δουλεύει συγχρόνως.. οπότε ακόμα ψάχνω την κατεύθυνση και δεν εχω αποκλείσει τίποτα.. Αν σου λέει κιόλας οτι τα έχει δοκιμάσει όλα ? Τεσπα κανε boot με ένα live dvd linux να δεις αν είναι θέμα hardware h windows πριν από αυτό να έχεις ξανακάνει clear cmos. Μήπως έχουν πρόβλημα οι ram και δεν δείχνει εικόνα από αυτό?
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Τα πάντα μπορεί .. Αυτό κανονικά αφού εχει φτάσει σε αυτό το σημείο θέλουν όλα έξω από το κουτί και να δοκιμάζεις με δεύτερα.
ninos30 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Από την στιγμή που δοκίμασες την οθόνη σου αλλού, κατά 99.9% είναι ένα από τα 3 και εγώ θα σου πω ένα από τα δύο πρώτα. Το 0.1 το αφήνουμε γιατί με τα PC ποτέ δεν βγάζεις άκρη - PSU. To ότι δουλεύουν τα φουρφούρια δεν σημαίνει ότι δουλεύει σωστά το τροφοδοτικό. Αν σου έχει καεί η 12αρα δεν πρόκειται να ανοίξει ποτέ. Δοκιμή ενός άλλου στο PC σου ή αν σου είναι πιο εύκολο το δικό σου σε ένα άλλο PC - MB. Αυτό δυστυχώς είναι το πιο δύσκολο για να το ελέγξεις. Πάει με την άτοπον απαγωγήν. Άμα δοκιμάσεις όλα τα άλλα και δεις ότι δουλεύουν σωστά καταλήγεις ότι αυτό φταίει. Δες για φουσκωμένους πυκνωτές πάνω της. - VGA. Το βάζω ως πιθανότητα αλλά δεν το πιστεύω. Η VGA προειδοποιεί προτού παραδώσει πνεύμα. Αρχίζει με artifacts. Δεν στο κάνει από την μία μέρα στην άλλη. Και είναι σχεδόν σίγουρο αφού την έχεις κουμπωμένη πάνω, ότι θα έμπαινε κανονικά στα Windows απλά δεν θα είχες σήμα. Θα έβλεπες δλδ δίσκους να δουλεύουν και θα άκουγες το intro των Windows Τις RAM δεν τις πιάνω, γιατί και η μητρική θα βαρούσε αν έφταιγαν αυτές, αλλά και οι μνήμες δεν χαλάνε (όταν χαλάνε) έτσι. Αρχίζουν τα BSODs. Αν τις έβαζες για πρώτη φορά πάνω, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Πάντως δεν χάνεις τίποτα αν έχεις 2 dimms, να δοκιμάσεις με ένα κάθε φορά. Με λίγα λόγια αυτό που λέει ο ΜΜ από πάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα