Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πλαισιο, το μουλτιραμα στις ιστοσελιδες τους δειχνει να μην το εχουν(το ειχαν μεχρι την Κυριακη)

που μπορω να το βρω στην τιμη των 350 Ε  'η αν το βρειτε πιο φθηνα πειτε το μου..

Να υπαρχει υποκαταστημα στην Κρητη..

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση bird phone το λέω γιατί είμαι πολύ ικανοποιημένος και έχει και τόσες θετικές στο σκρουτζ. Σε ούτε μια μέρα παρέλαβα το Xperia t στο σπίτι μου! Σφραγισμένο άψογο.

Δημοσ.

Πολύ καλή επιλογή συσκευής :)

Ψάχνεις να κάνεις χρήση επιδότησης ή να το αγοράσεις σαν απλή συσκευή?

Σαν απλή συσκευή το αγοράζεις απ' όπου θές και με αντικαταβολή, αλλιώς θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο.

Δημοσ.
Όχι για άλλα,αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι ισχύουν.Σε διπλανό forum για κινητά έχω δει κρούσματα.

Για pm το URL άμα δεν σου κάνει κόπο

Δημοσ.

Όχι για άλλα,αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι ισχύουν.Σε διπλανό forum για κινητά έχω δει κρούσματα.

τι κρούσματα ; δεν ειναι κακό να είσαι ξεκάθαρος θα βοηθήσεις αρκετό κόσμο . Δώσε και in public το λινκ ή το όνομα του forum απο που το είδες.

Εγώ παρέλαβα σφραγγισμένο προιόν με ταινία ασφαλείας και όλοκαινουργιο μέσα χωρίς κανένα πρόβλημα.Εχει πάρα πολλούς ικανοποιημένους πελάτες.

Σε αντιστοιχο online shop το open365 που έστειλα ενα email με διευκρινηστικές ερωτήσεις σχετικά με DOA και εγγύηση κινητού ουτε που απάντησαν...

Δημοσ.

το πλαισιο και τα μουλτιραμα θα το ξαναφερουν?

ειμαι αναμεσα στο xperia S και SIII mini

θελω να τα δω και τα δυο και να διαλεξω.

Εσεις πιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο?

και μια χαζη ερωτηση: που μπορω να δω αν τα συγκεκριμενα τηλεφωνα υποστηριζουν καπιοα παιχνιδια? υπαρχει κανενα σιτε που δειχνει εαν υποστηριζονται απο την συσκευη?

Πολύ καλή επιλογή συσκευής :)

Ψάχνεις να κάνεις χρήση επιδότησης ή να το αγοράσεις σαν απλή συσκευή?

Σαν απλή συσκευή το αγοράζεις απ' όπου θές και με αντικαταβολή, αλλιώς θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο.

απλη συσκευη

και θα προτιμουσα να εχει καταστημα στο Ηρακλειο Κρητης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...