Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακολουθωντας τον οδηγο http://www.insomnia.gr/topic/434037-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%84/  μετρησα τασης 5V και  12V και ειχει σωστα νουμερα στο πολυμετρο αλλα επειδη δεν μπορω να ξεκουμποσω το πακετο που εχει τα πορτοκαλι καλωδια στην μητρικη δεν μπορω να μετρησω εντασης στα 3.3V....χρειαζεται να μετρησω στα 3.3 ενω εχω σωστες ενδειξης στα 5 και 12?

Δημοσ.

Κάθε τάση είναι ξεχωριστή και η σωστή ένδειξη σε μια δε σημαίνει αυτομάτως σωστή και στην άλλη.

Έχε υπ'όψιν πως ο οδηγός είναι για να πάρεις μια πρώτη ιδέα για τις τάσεις του τροφοδοτικού.

Ακόμα & σωστές να τις μετρήσεις δε σημαίνει πως το τροφοδοτικό δίνει τις σωστές τάσεις υπό φορτίο.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο διαγνωστικό όπως το OCCT για να κάνεις πιο ολοκληρωμένο έλεγχο.

• Like 1
Δημοσ.

το OCCT που λες ειναι λογισμικο...μονο που εμενα δεν μου δείχνει καν εικονα....πευτει το pc αν μου δείξει εικονα....αν δεν μπορω να δω εικονα γενικοτερα να μπω στα windows πως καταλαβαινω αν εχει καει το τροφοδοτικο αν βγαζει σωστες τασείς?

Δημοσ.

Αν έχει καεί δε θα βγάζει καθόλου τάσεις.

Απλά σου επισημαίνω πως ακόμα και να πάρεις με το όργανο φαινομενικά σωστές τάσεις εν κενώ δε σημαίνει πως το psu δεν έχει πρόβλημα (ούτε & το αντίθετο βέβαια).

Τώρα στη περίπτωση σου μπορείς να το δοκιμάσεις σε κάποιο άλλο σύστημα & αν εκκινεί μπορείς να κάνεις εκεί τον έλεγχο σου.

Δημοσ.

Eκτος απο τις τρεις αυτες τασεις,πολυ σημαντικες ακομα ειναι η γκρι,η μπλε και η μωβ.

Ειδικα η γκρι η ταση αν δεν δινει,πολλες φορες αναβοσβηνει το led και δεν αναβει καθολου το pc,εξαρταται παντα και απο το pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...