Προς το περιεχόμενο

HTC Velocity 4G / LG Optimus L9 P760 / LG Optimus True HD LTE P936

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους! Καινουργιος στο Insomnia!  :-)

Ποιο ειναι κατα την γνωμη σας το καλυτερο smartphone για αγορα μεχρι τα 300 ευρω max.;

Δινω εμφαση στις μεγαλες οθονες τον σχεδιασμο αλλα και στο hardware...

HTC Velocity 4G - 4,5''

LG Optimus L9 P760 - 4,7''

LG Optimus True HD LTE P936 - 4,5''

post-257519-0-76075600-1359566537_thumb.jpg

post-257519-0-58255900-1359566542_thumb.jpg

post-257519-0-34523100-1359566550_thumb.jpg

Δημοσ.

Πολύ καλή επιλογή είναι το LG optimus 3d max, lumia 620, xperia p (άψογο) το έχω κι εγώ και στο προτείνω μακράν απίστευτη συσκευή. Βέβαια ξεφεύγει λίγο παραπάνω από τα 300 εγώ το δικό μου το πουλάω για να πάρω galaxy s3! Προτίμησε καλύτερα μια οθόνη 4 παρά κάτι μεγαλύτερο το οποίο δεν θα έχει αναβάθμιση καλή και ram! :-)

• Moderators
Δημοσ.

Προσωπικη αποψη: Δε θα επαιρνα με τιποτα LG. 

Ειχα παρει το LG Optimus 3D (το προηγουμενο απο αυτο που αναφερεις) και με χαλασε 1. Η καθυστερηση της LG στις αναβαθμισεις 

και το κυριοτερο 2. Ειχε αναφερθει ενα προβλημα με χαμενες κλησεις και μηνυματα. Πρακτικα ο αλλος σε καλουσε, ακουγε τον ηχο και εσυ δεν εβλεπες/ακουγες τιποτα στο τηλεφωνο. Αρα εχανες κλησεις και μηνυματα.

ΔΕΝ λεω σε καμια περιπτωση πως κατι τετοιο συμβαινει συνεχεια στα μοντελα της LG ή πως θα ξανασυμβει και ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν παρα πολλοι χρηστες που ειναι κατευχαριστημενοι απο τις συσκευες της και θα διαφωνησουν. Απλα για τα παραπανω, εγω προσωπικα θα απεφευγα την LG.

Οσον αφορα το 3D feature παρεμπιπτοντως (επειδη αυτο με ειχε γοητευσει), να σου πω πως πρακτικα δεν ειναι τοσο απολαυστικο οσο θα περιμενε κανεις και καταναλωνει την μπαταρια σαν διψασμενος στην ερημο. Προσωπικη εκτιμηση παλι, ειναι για wow factor οταν δειχνεις το τηλεφωνο σε φιλους παρα για πραγματικη χρηση :)

Νομιζω πως απο τα 3 θα πηγαινα στο HTC λογω σχεδιασμου :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...