Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμη η αναβάθμιση των Windows Phone 7.8 στις συμβατές συσκευές


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία των πρώτων Windows Phone 8 smartphones, ήρθε και η σειρά των παλαιότερων συσκευών να αναβαθμιστούν στην έκδοση 7.8, εφόσον βέβαια το υποστηρίζουν.Η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει σε όλες τις συσκευές ανεξάρτητα από τη χώρα που βρίσκονται και πραγματοποιείται σταδιακά. Ενσωματώνει αρκετές νέες δυνατότητες όπως η νέα οθόνη αφετηρίας με υποστήριξη τροποποίησης του μεγέθους των tiles (σε τρία διαθέσιμα μεγέθη). Τα υποστηριζόμενα χρώματα τους έχουν αυξηθεί σε είκοσι, ενώ η οθόνη κλειδώματος παρέχει τη δυνατότητα ενημέρωσης φωτογραφίας της αντλώντας περιεχόμενο από τη φωτογραφία της ημέρας του Bing. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα ξεκλειδώματος της συσκευής με κωδικό, έτσι ώστε να αποφευχθεί το πάτημα κουμπιών όταν αυτή βρίσκεται στην τσέπη ή μέσα σε τσάντα.

 

Οι συσκευές Lumia που αναβαθμίζονται σε WP 7.8 περιλαμβάνουν επιπλέον δυνατότητες όπως η δημιουργία ringtones από μουσικά κομμάτια, η αποστολή αρχείων μέσω Bluetooth, η μεταφορά και ο διαμοιρασμός επαφών καθώς επίσης και ειδικές εκδόσεις των λειτουργιών SmartShoot και Cinemagraph για τη φωτογραφική μηχανή.

 

Η διαδικασία αναβάθμισης παραμένει η ίδια με τις προηγούμενες εκδόσεις, με το χρήση να πρέπει να συνδέσει τη συσκευή του με τον Η/Υ και να τρέξει το λογισμικό του Zune.

 

Link.png Site: http://allaboutwindowsphone.com/news/item/16224_Windows_Phone_78_update_starts.php[/url]']allaboutwindowsphone.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πως το έκανες το forced update?

1. Put phone in airplane mode

2. Connect phone to PC and wait till Zune starts and device is connected.

3. Go to settings -> update

3.5 Tricky part: After about 2-3 seconds (you gotta get a feeling for the timeframe) , disconnect you internetconnection during the update search process.

4. Update should be found, if not, try again

5. If update found, reconnect Internet

6. Start update process

 

Αυτον τον οδηγο ακολουθησα  και μετα απο 3 προσπαθειες τα καταφερα...

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω παντως που εχω περασει τα 7.8, κοντα στο μισο μηνα απο Navifirm, τα βλεπω πανω κατω ιδια (με την διαφορα μονο στην εμφανιση που αναφερεται και στο αρθρο) με τα 7.5.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ που το έχω περάσει σε λουμια 710 με "πλάγιο τρόπο" δεν παρατήρησα καμία διαφορά εκτός τα διαφορετικά μεγέθη από τα tiles. αυτή η έκδοση έχει τίποτα διαφορετικό απο αυτή που υπήρχε στους nokia servers ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...