Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην Ασοεε από όσο ξέρω θέλουνε να απέχουν από την συννένωση με τα υπόλοιπα αει της Αθήνας και λογικό αφού τσάκα τσάκα το δικό μου τμήμα(Στατιστικής) θέλουν να το αφανήσουν ενώνοντας το με κάτι οικονομικό ή πληροφορικής αυτό σημαίνει πως δεν θα βγαίνουν πλέον Στατιστικοί στην αγορά ενώ στο εξωτερικό αποτελεί σημαντικό κομμάτι των περρισότερων επιχειρησέων

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πορνείο αν του αφαιρέσεις μερικές πόρνες δεν γίνεται εκκλησία.

Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες υπάρχει αξιολόγηση των τμημάτων. Ολοι λένε ότι το τμήμα τους είναι το καλύτερο.Πού είναι η αξιολόγησή σου φίλε μου;  Εδώ παίζανε την κολοκυθιά. Οχι εσύ, εγώ.Γιατί εσύ και όχι εγώ;Ποιος βουλευτής είναι από εκεί;Δώσε μου εσύ έδρα να σου δώσω σχολή!

Επρεπε να σβήσουν όλη την τριτοβάθμια και να την γράψουν από την αρχή.

Εχουμε σχολές νοσηλευτικής από σχολές του ΟΑΕΔ, από τεχνικό λύκειο, από ΙΕΚ, από ΤΕΙ και Πανεπιστήμιο.Δεν είμαι στον χώρο της Υγείας αλλά χρειάζονται όλες αυτές;

Δημοσ.

Το πορνείο αν του αφαιρέσεις μερικές πόρνες δεν γίνεται εκκλησία.

Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες υπάρχει αξιολόγηση των τμημάτων. Ολοι λένε ότι το τμήμα τους είναι το καλύτερο.Πού είναι η αξιολόγησή σου φίλε μου;  Εδώ παίζανε την κολοκυθιά. Οχι εσύ, εγώ.Γιατί εσύ και όχι εγώ;Ποιος βουλευτής είναι από εκεί;Δώσε μου εσύ έδρα να σου δώσω σχολή!

Επρεπε να σβήσουν όλη την τριτοβάθμια και να την γράψουν από την αρχή.

Εχουμε σχολές νοσηλευτικής από σχολές του ΟΑΕΔ, από τεχνικό λύκειο, από ΙΕΚ, από ΤΕΙ και Πανεπιστήμιο.Δεν είμαι στον χώρο της Υγείας αλλά χρειάζονται όλες αυτές;

Νομίζεις ότι μετράει η αξιολόγηση? γέλασα και σήμερα...

εδώ ρε φίλε το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων με εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση (ΑΡΙΣΤΑ) με 2κ ενεργούς φοιτητές, με όλα αυτά τα ωραία γκομενάκια και το καταργήσανε

ούτε τα πιπίνια δεν σκέφτηκαν ρε φίλε, τι μου λες τώρα!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αργα ή γρηγορα θα ετοιμασουν ενα νεο σχεδιο 'Αθηνα', με συγχωνευσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ, ετσι διαβασα σε αρθρα πριν λιγες μερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...