panosno1com Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 όσοι είναι Πάτρα αύριο στις 12 το μεσημερι εχει συγκέντρωση (δε νομιζω απο συγκεκριμενο κόμμα) σχετικά με το σχέδιο Αθηνά ,πλατεία Γεωργίου.Ελάτε όσοι θελετε..! ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΔΟ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ 1/2/2013 ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ», ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ OTI ΑΥΡΙΟ 2/2/2013 ΣΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
Downloadpercent Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 τζάμπα σάλιο χαλάμε, μα τι πράγμα και αυτό? όλες οι σχολές πληροφορικής να μετονομαστούν σε " Μηχανικών Πληροφορικής ", μα όμορφο μου αγόρι κάποιες σχολές ασχολούνται με τηλεπικοινωνίες κάποιες άλλες με κάτι άλλο... πχ, ΤΕΙ Λάρισας, τι δουλειά έχει με το ΤΕΙ Λαμίας? από το ΤΕΙ Λάρισας μπορείς άνετα να δουλέψεις στις τηλεπικοινωνίες! όπως και από το ΤΕΙ Λάρισας είναι πιο εύκολο να δουλέψεις πάνω σε ΒΔ, αυτό είναι το λογικό.... Θα μου πεις, υπάρχει λογική? ΤΣΟΥΚ! Σε όλο αυτό μερικοί χέρονται, όπως: - Λιβαδειά -> Πανεπιστήμιο Πατρών - Λαμία <- Πληροφορική Λάρισας - Σέρρες <- Το 2ο μεγαλύτερο ΤΕΙ αν όχι το 1ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΟ ΤΕΙ - Χαλκίδα (που ήταν μπουρδέλο), πάνε Αθήνα... τι αδικίες είναι αυτές ρε????? 1
gatokoritso Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Χαλκίδα χωρίζονται σε θήβα και λαμία μεριά και 2-3 σχολές μένουν χαλκίδα.να ξέρουμε τι λέμε και να αφήσουμε τους χαρακτηρισμούς.
slipknot Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Εντάξει, το ζήτημα των παράλογων απορροφήσεων παραμένει όμως, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το τμήμα Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΤΕΙ Λάρισας. Όσο για τους χαρακτηρισμούς, το τμήμα Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Χαλκίδας ας πούμε είναι όντως μπουρδέλο, όχι απαραίτητα με ευθύνη των ανθρώπων εκεί βέβαια... Το προηγούμενο εξάμηνο φερειπείν δεν είχαν καθηγητές να κάνουν κάποια (ή όλα) από τα μαθήματα του τότε τρέχοντος εξαμήνου.
pantelis21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μα συγχωνεύουν σχολες με τελείως διαφορετικό προσανατολισμό. Διοίκηση τεχνολογίας με εφαρμοσμένη πληροφορική. Τελείως άσχετα προγράμματα σπουδών.... Λες και έκατσαν να δουν τι συμβαίνει. Αυτοί σου λένε δε βαριέσαι όλες οι πληροφορικές μαζί, όλες οι φιλολογίες μαζί. Ναι χώστε μαζί την αγγλική,γαλλική, γερμανική και δε ξέρω γω τι βάλτε και ΜΙΑ γραμματέα μόνο δίνεται της και τον βασικό να βγάζει δουλειά για 500
Teaser Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό φίλε μου δεν είναι απαραίτητα κακό, δεν δικαιούνται οι πολίτες μιας πόλης να έχουν κάποιο ίδρυμα δηλαδή? Πραγματικά έχω μεγάλη περιέργεια, πόση ώρα το σκεφτόσουν να πούμε; 2
Adon1s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 δεν διευκρινίζει Ίδρυμα όμως ... ανιάτων; σοφρονιστικό ; 1
black_widow Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δε λεώ συμφωνώ ότι είχε παραγίνει το κακό με τις σχολές ΣΔΟ αλλά διάβασα στο σχέδιο ότι θα ονομάζεται το τμήμα " ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ " είτε είσαι από Διοίκηση Επιχειρήσεων είτε από Εμπορίας και Διαφήμισης είτε τουριστικά κ.λ.π. Δηλαδή θα λες ότι παίρνεις πτυχίο από το τμήμα ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ με κατεύθυνση ξέρω εγώ Διοίκηση Επιχειρήσεων ; Δε μπορούσε να λέγεται Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας ( ΣΔΟ ) , χρειαζόμαστε φαντεζί τίτλο ( ειδικά η προσθήκη των " Συστημάτων " στον τίτλο με τρελαίνει ! ); Εργαστήρια, πτυχιακές κ.λ.π. με τις συγχωνεύσεις πώς θα βγαίνουν , ήδη είχαμε πρόβλημα στα εργαστήρια όταν σπούδαζα ( λόγω μεταγγραφών τότε , κάτι αλλαγών προγράμματος κ.λ.π. ). Καλά με τις ΣΤΕΦ δε το συζητώ, θα γίνει σφαγή σε όλα τα θέματα !
pavlinara Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Κοίταξα τον χάρτη της Αθηνάς που λέτε, τίγκα στα λάθη ήταν.Πχ δε γνωρίζουν ότι τα τει δασοπονίας είναι 3(δράμα, καρπενήσι, καρδίτσα), την σχολή μου την έχει λάθος γραμμένη, είναι εντελώς λάθος η κατάταξη(έχει την σχολή αγροτικής ανάπτυξης της Ορεστιάδας σαν οικονομική σχολή ενώ είναι καθαρά γεωπονική). Γενικά είναι άσχετοι με το θέμα οι τύποι!Είναι επικίνδυνοι!Μην τους αφήσετε να αλλάξουν τίποτα! 1
Downloadpercent Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Πραγματικά έχω μεγάλη περιέργεια, πόση ώρα το σκεφτόσουν να πούμε; Εγώ πάλι ούτε που το σκέφτομαι αν θα πρέπει να σου απαντήσω πάνω σε αυτό που είπες.
g_alkis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Με αυτά που διαβάζω εδώ όχι η βάση του 10 πρέπει να υπάρχει αλλά του 14 τουλάχιστον 1
viper2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Αναρωτιεμαι γιατι τσακωνεστε; Αφου ετσι και αλλιως, εξω θα πατε για μεταπτυχιακο. ΥΓ: και οταν πατε εξω, τοτε θα καταλαβετε ποσο μπακαλικο ειναι η τριτοβαθμια εδω... 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 ΥΓ και αφου πατε εξω, τοτε θα καταλαβετε ποσο μπακαλικο ειναι η τριτοβαθμια εδω... Μια χαρα καταλαβαινουν και τωρα καθως προερχονται απο μια σχετικα καλη πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια. Δε μπορει σε διαστημα 3-6 μηνων να μην διακρινουν τις διαφορες, εκτος αν αναφερομαστε σε ατομα που μπαινουν τριτοβαθμια με μονοψηφιο Μ.Ο . Που δεν ειναι και λιγοι.
Backpacker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια...υπάρχουν άπειρα τμήματα τα οποία θα έπρεπε να είναι απλή κατεύθυνση μέσα σε άλλο τμήμα(η νέα Διοίκηση επιχειρήσεων και η νέα σχολή Τεχνολόγων Πολιτικών Μηχανικών τέλειο παράδειγμα)...πολύ καλή κίνηση και ο μόνος σκόπελος(πάρα πολύ σημαντικός) που πρέπει να προσεχθεί είναι οι εν ενεργεία φοιτητές. Βοηθάει πολύ την αποκέντρωση ο νέος χάρτης...γιατί αυτό είναι αποκέντρωση παιδιά στην τελική...να κλείσεις κάτι στην Αθήνα και στην Σαλονίκη και να το πας στην Λαμία και στις Σέρρες..όχι να κρατήσεις κάτι στην σαλονίκη και να κάνεις τον κλώνο του στις Σέρρες. Μία απορία...κάποιος που τελείωσε πριν 2-3 χρόνια την σχολή Βαλκανικών Σπουδών για παράδειγμα..η οποία απορροφάται τώρα από την Διεθνών και ευρωπαικών σπουδών τι γίνεται με το πτυχίο του..θα κρατάει πτυχίο από μια σχολή που δεν υφίσταται πια?
aris1986 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δεν θα περασει λογικα το σχεδιο αθηνα. Σιγα μην χασουν τα νοικια των λιγων φοιτητων που χουν απομειενει σε καποιες πολεις. Φανταροι και φοιτητες κρατουν την οικονομια. Απο την αλλη βεβαια καποιοι φοιτητες επωφελουνται. Οποτε θα γινει και ενας μινι εμφυλιος! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα