Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

αγόρασα ένα alcatel πριν 3 μήνες και στον 2ο μήνα χάλασε το touch. Μου απάντησαν οτι βρήκαν οξείδωση στην πλακέτα. Η συσκευή δεν ήρθε σε επαφή με νερό και δούλευε κανονικά χωρίς κανενα προβλημα. Ζήτησα να μου το φτιαξουν με δική μου ευθύνη αλλα επειδή δεν δεχτήκα το κόστος επισκευής μου το στέλνουν πίσω. Τι μπορώ να κάνω???

Δημοσ.

Δεν εχει σήμασια να πέσει νερό αλλά και υδρατμοι καμία φορά κάνουν ζημιά.. Πχ όταν το έχεις στο μπάνιο,κουζίνα κτλ.. Σπάνιο αλλά όχι απίθανο μιας και εχει συμβεί.

Τώρα αν είσαι για παράδειγμα σαν κι εμένα που είμαι πολύ προσεκτικός με τα gadget μου και ξέρεις οτι δεν υπάρχει περίπτωση να εχει οξειδωθει για τους παραπάνω λόγους πίεσε τους λιγο παραπάνω.

Σου έχουν βγάλει φωτογραφία με το σημείο που εχει οξειδωθει;

Επίσης ένα email στη Alcatel στο εξωτερικό εξηγώντας την κατάσταση θα μπορούσε να βοηθήσει αρκετά.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, θα ζητήσω φωτογραφίες σιγουρα. Κολλησα λιγο με το θεμα γιατι είχα στείλει στο παρελθόν 2 συσκευές για επισκευή (η μια για το πορτάκι της και την άλλη για ένα πλήκρο) και ειχε πάλι προβλημα η πλακέτα(!!!). τα άλλαξα και τα 2 μόνη μου και δουλεύουν ακομα...οπότε θα επιμείνω σίγουρα και αν δεν θα το καθαρίσω μόνη μου.

Δημοσ.
Σ'ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, θα ζητήσω φωτογραφίες σιγουρα. Κολλησα λιγο με το θεμα γιατι είχα στείλει στο παρελθόν 2 συσκευές για επισκευή (η μια για το πορτάκι της και την άλλη για ένα πλήκρο) και ειχε πάλι προβλημα η πλακέτα(!!!). τα άλλαξα και τα 2 μόνη μου και δουλεύουν ακομα...οπότε θα επιμείνω σίγουρα και αν δεν θα το καθαρίσω μόνη μου.

Στο λέω εκ πείρας θέλει λίγο πίεση γιατί τα service έχουν την πιπιλα της οξειδωσης και του update. Απαίτησε φωτογραφίες που να αποδεικνύουν το πρόβλημα .Αν αρνηθούν ενημέρωσε τους ευγενικά ότι θα απευθυνθείς στο συνήγορο του καταναλωτή και θα ενημερωθούν όλα τα τεχνολογικά forum για το πρόβλημα. Σε καμία περίπτωση δεν το δέχεσαι πίσω ανεπισκευαστο. Θα πρότεινα να το κανείς από κοντά να σου ανοίξουν το κινητό μπροστά σου.

Δημοσ.

Μήπως το πηγές για σέρβις στην arvato? Έχω δει πολλούς που πάνε εντός εγγύησης και η κλασσική απάντηση σε όλους από τη συγκεκριμένη εταιρεία είναι "υγρασία στο εσωτερικό" για να μην σε καλύψουν εντός εγγύησης...ψαξτο

Αποστολή από το HTC Sensation XE with Beats Audio με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εχει παραγινει το κακο με την arvato. Και ειμο σιγουρος πως καποιοι μπαινουν στα φορουμ και γελανε μαζι μας..

Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!

Δημοσ.

Ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ . μου έστειλαν φωτογραφίες με άλλη ημερομηνία λήψης. αντι για Ιανουάριο μου έστειλαν Σεπτεμβρίου.

Δημοσ.

Ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ . μου έστειλαν φωτογραφίες με άλλη ημερομηνία λήψης. αντι για Ιανουάριο μου έστειλαν Σεπτεμβρίου.

Γι αυτό σου είπα να το ανοίξουν μπροστά σου .Δεν με άκουσες ..κάνε οτι σου είπα απο πάνω.. Αρβάτο τους ξέρω είναι τραγικοί κάνουν τσαπατσοδουλειές... Στην δουλειά είχαμε κάποιου είδους συνεργασία και λυπάμαι μιας και μόλις αγόρασα sony κινητό.

αν πάθει κάτι ελπίζω να μπορώ να το στείλω σε άλλο εξουσιοδοτημένο service.

Ρώτησε το στην γραμμή υποστήριξης sony αν μπορείς να το στείλεις αλλου αφου παραπονεθεις και τους εξηγήσεις τι συνέβει.

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι δεν μένω Αθήνα για να πάω να το ανοίξουν μπροστά μου. οπότε θα κάνω οτι μπορώ απο απόσταση. Thank's πάντως.

Δημοσ.

μην ξοδευεις τον χρονο σου με το πηγαινε ελα ή με τηλ.σε αρβατο...

κανε επιτοπου καταγγελια σε ινκα,συνηγορο,γραμματεια καταναλωτη.

Δημοσ.

μην ξοδευεις τον χρονο σου με το πηγαινε ελα ή με τηλ.σε αρβατο...

κανε επιτοπου καταγγελια σε ινκα,συνηγορο,γραμματεια καταναλωτη.

Συμφωνώ με kage. Είναι κλασικό αυτό που σου κάνουν και ποντάρουν στο ότι θα σου σπάσουν τα νεύρα προτού καταφέρεις οτιδήποτε και βεβαίως, στο γεγονός ότι δεν μένεις Αθήνα και άρα δεν μπορείς να τους ασκήσεις φυσική πίεση. Μπορείς όμως μέσω φορέων.

Δημοσ.

Απευθύνθηκα στην alcatel, τους εξήγησα και θα το δουν και αυτοι ειπε. Αν δεν πάρω φωτογραφίες του κινητού μου που να φαίνεται ο σειριακός αριθμός δεν σταματάω.....φοβάμαι να κάνω καταγγελία μήπως όντος έχει οξειδωθεί το κινητό γι'αυτό θέλω να δω φωτογραφίες.

Δημοσ.

Κάποια άλλη κοπέλα εδώ μέσα, έκανε καταγγελία στην γ.γ. καταναλωτή και σε 2 μέρες την κάλεσαν από την εταιρεία και της είπαν ότι θα την καλύψουν κανονικα...φοβέρα θέλουν και στρώνουν χαρακτήρα.

Αποστολή από το HTC Sensation XE with Beats Audio με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Απευθύνθηκα στην alcatel, τους εξήγησα και θα το δουν και αυτοι ειπε. Αν δεν πάρω φωτογραφίες του κινητού μου που να φαίνεται ο σειριακός αριθμός δεν σταματάω.....φοβάμαι να κάνω καταγγελία μήπως όντος έχει οξειδωθεί το κινητό γι'αυτό θέλω να δω φωτογραφίες.

Τί έγινε τελικά; Σου έστειλαν φωτογραφίες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...