Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στη 40άρα της υπογραφής μου, δε μπορώ να κάνω browsing ούτε για αστείο εν συγκρίσει με το μόνιτορ μου.

Τα είπε ολόσωστα, ο ninos.

Καλή παραλαβή.

Δημοσ.

αυτη που μου είπε ο ninos παράγγελα

και βασικά επειδή έχουν απεργία τα καραβια μεχρι την Δευτερα ,εχω χρόνο ακόμα να μου δωσετε συμβουλή για το ποιο μονιτορ να πάρω,ακυρονωντας αυτο που εχω παραγγειλει

Δημοσ.

Αν ξαναδιαβάσεις τα posts μου θα καταλάβεις πως είναι μια "εξαναγκαστική" επιλογή. Θεωρώ (και πιστεύω πως και έτσι είναι), πως τα 1920 είναι λίγα για μια σοβαρή 27άρα οθόνη. Επίσης την άποψή μου για το 3d στην έχω πει. Το θεωρώ χαζό και περιττό σε αυτές τις ίντσες. Και αν στο μυαλό σου έχεις και το 3d gaming να είσαι σίγουρος πως θα το ξεχάσεις πολύ γρήγορα γιατί θα σε κουράσει απίστευτα.

Αν για κάποιο λόγο θες σώνει και καλά 27αρι (και δεν μπορείς να ανέβεις σημαντικά σε Budget) εγώ θα σε συμβούλευα να πας στα περιβόητα Κινέζικα από ebay που βγαίνουν λίγο κάτω από 300. Τα οποία φυσικά δεν είναι 3d.

H απόφαση όμως φυσικά είναι δική σου. Αν πιστεύεις πως είναι μια καλή all-in-one οθόνη για σένα, καλά κάνεις και την επιλέγεις.

Δημοσ.

Εγώ λέω να πάρεις αράδα τα Πλαίσιο και τα Public να πας να βρεις να έχουν μία στην έκθεση και να κάτσεις να την δουλέψεις. Αν εσύ είσαι εντάξει σε Internet/Word/Excel τότε εμάς μας φτάνει και μας περισσεύει.

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα αυτην που εχει και μπολικα αλλα καλουδια(smart tv,ενσωματωμενο WIFI,WiDi,DLNA συν το νεο smart τηλεκοντρολ της LG το magic motion remote.

http://www.amazon.de/LG-TM2792S-widescreen-TFT-Monitor-Reaktionszeit/dp/B009GHAW9W/ref=sr_1_4?s=computers&ie=UTF8&qid=1360176073&sr=1-4

Θα σου βγει παραπανω αλλα πιστευω αξιζει.

Ειναι μια AIO λυση.

Δημοσ.

Παντως απο προσωπική εμπειρία μπορώ να σ πώ οτι η TV είναι μάπα για gaming.

Είχε σπάσει η οθόνη μου κατα την μεταφορά και ετσι συνδεσα το pc με την 42αρα τηλεοραση που έχω και εχω φάει τρελή ξενέρα.

Ο χρονος απόκρισης είναι τραγικός, και τα pixels ουτε με 16πλασιο ΑΑ δεν τα στρώνεις.

Το 3D το ξεχνάς απλά... Το δοκίμασα στην τηλεοραση και για ταινία και για gaming, μια μλκια κ μιση ειναι για να προσελκυσουν κοσμο... Δεν εχει καμμια σχεση με το Demo που ειχα δει στο μαγαζι το οποιο ηταν optimized γιατην συγκεκριμενη τηλεοραση (.. εκει μαλιστα, εβλεπες 3D!)

Γνώμη μου αν θες, παρε μια καλη 24αρα οθόνη με μικρο χρονο αποκρισης (2ms) χωρις 3D και παπαρακια ...

Εγω ξερω οτι αυτο θα κανω...

Δημοσ.

Λοιπον σας γραφω απο την καινουργια μου οθόνη!!

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/monitor-othones/LG-DM2752D-PZ-LED-TV-Monitor-3D-27-DM2752D-PZ.htm

τα χω παίξει είναι τελεια .τελεια εικονα στις ταινίες -browsing- gaming.και το 3d της πολύ καλό!! Είδα το avatar πριν λίγο και ήταν λές και το έβλεπα στο σινεμα !!

Δημοσ.

Κοιτα, καταρχας οτι σου λενε τα παιδια εδω εχουν απολυτο δικιο. Εγω εχω την M2755D-PZ ειναι ιδια με την δικη σου αλλα χωρις 3D. Σε ταινίες -Browsing ειναι απλα απολαυση. Σε Games ομως δεν αξιζει. Πιστεψε με. 

1920x1080 σε 27'' ειναι λιγη η αναλυση. Γιαυτο βλεπεις κατι αλλα 27αρια Monitor (Π.Χ Dell) κοντεβουν τα 600 ευρω. Λογο τις αναλυσης. Εσυ καταρχας εχεις καρτα γραφικων θηριο, ειναι μαλακια για μενα να εχεις επενδυσει τοσα λεφτα σε καρτα γραφικων και να υστερεις σε Monitor. Και αν λες οτι σε Games ειναι τελεια, τοτε λες ψεμματα στον εαυτο σου. Βαλε διπλα της ενα 24 με 1920x1080 και δες διαφορα στην αναλυση (Παντα για Games μιλαω). Στο 24αρι θα τα βλεπεις πεντακαθαρα ενω στο 27αρι θα βλεπεις τις τσακισμενες γραμμες σε γωνιες, περιγραμματα και λοιπα.

Εκτος αν δεν παιζεις γενικα παιχνιδια η απλα δεν σε ενδιαφερει να εχεις καλα γραφικα σε αυτα (αν και αμφιβαλω με την καρτα γραφικων που εχεις).

Εν κατακληδει, αν ομως πραγματικα χαιρεσαι με την αγορα της και εισαι απολυτα ευχαριστημενος τοτε χαιρομαστε και εμεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...