Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άχρηστα άτομα δίχως παιδεία. Τι πιο απλό απο το να μην είσαι τόσο βλάκας ώστε αφού το έκανες να το κρατήσεις ΜΟΝΟ για τον εαυτό σου?

Επειδή είναι ΤΟΣΟ βλάκες πραγματικά πρέπει να την πληρώσουν

Δημοσ.

Υπάρχει και Κατσικοπόλεμος 1; :huh:

Ο πρώτος ήταν, όταν το παλικάρι με το g3 πήγε να ζητήσει την οπλή της κατσικούλας και ο μπαμπάς κατσίκος του είπε όχι, αυτά είναι τα αντίποινα.

Άχρηστα άτομα δίχως παιδεία. Τι πιο απλό απο το να μην είσαι τόσο βλάκας ώστε αφού το έκανες να το κρατήσεις ΜΟΝΟ για τον εαυτό σου?

Επειδή είναι ΤΟΣΟ βλάκες πραγματικά πρέπει να την πληρώσουν

Είναι θέμα φυσικής επιλογής, «είσαι τόσο ηλίθιος» που θα φας το κεφάλι σου, μεταφορικά και κυριολεκτικά, γιατί με όπλα παίζει.

-=--=

Η ΕΔΕ θα κατάληξη γρήγορα ή θα αθωωθεί επειδή θα τον λυπηθούν για την ερωτική απογοήτευση του, ή θα πάρει πόδι με συνοπτικές διαδικασίες.

Δημοσ.

Brick, εσυ στο όπλο; 

Δεν είμαι Λιμενικό αλλά Πολεμικό Ναυτικό. Υπάρχει διαφορά, και εκτός αυτού εγώ έκανα 4 χρόνια σχολή ενώ αυτοί είναι βυσματικοί.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν είμαι Λιμενικό αλλά Πολεμικό Ναυτικό. Υπάρχει διαφορά

η διαφορά ειναι ότι εσεις δεν ασχολείστε με κατσικοπολεμο αλλά με τσιπουρομαχίες;

http://salamina-press.blogspot.de/2012/08/blog-post_5249.html

Πιπέρι!!!!!!!!Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

η διαφορά ειναι ότι εσεις δεν ασχολείστε με κατσικοπολεμο αλλά με τσιπουρομαχίες;

Να σου πω την αλήθεια, το διάβαζα το κείμενο με προσήλωση έως ότου διάβασα αυτό:

"ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ"

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια, το διάβαζα το κείμενο με προσήλωση έως ότου διάβασα αυτό:

Φαντάρια!!! Πού να ξέρουν!!! Αλλωστε αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα,τι το περάσαμε;;;Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια, το διάβαζα το κείμενο με προσήλωση έως ότου διάβασα αυτό:

Και ποιο δηλαδη ειναι το λαθος με το κειμενο οτι το εγραψαν φανταροι?Ειναι νοητικα κατωτεροι?

Δημοσ.

Φαντάρια!!! Πού να ξέρουν!!! Αλλωστε αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα,τι το περάσαμε;;;Sent from my iPhone using Insomnia

Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν μαλάκες που κάνουν του κεφαλιού τους, απλά το συγκεκριμένο "δίκτυο" έχει φλομώσει όλες τις ένοπλες δυνάμεις στις μαλακίες, που μου είναι αδύνατο να τους πάρω στα σοβαρά.

Δημοσ.

Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν μαλάκες που κάνουν του κεφαλιού τους, απλά το συγκεκριμένο "δίκτυο" έχει φλομώσει όλες τις ένοπλες δυνάμεις στις μαλακίες, που μου είναι αδύνατο να τους πάρω στα σοβαρά.

Καλα πολλα απο αυτα που λενε δεν ειναι και του κεφαλιου τους,αλλωστε ο στρατος προσφερει τοσα σκηνικα που δεν χρειαζεται να βγαλεις απο την κλαβα πραγματα, αρκει να γραψεις μονο οσα γινονται. Παντος δεν θα μου φαινονταν περιεργο οι συγκεκριμενοι πολυμπριζολιμενικαριοι (παω στοιχημα πελοππονησιου θα ειναι) τοσο καιρο να πουλανε κατσικακι βραχονησιδας σε ταβερνες και απλα αυτη τη φορα να εκανε χοντρη παπαρια ενας απο αυτους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...