Superpie Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας και καλο μηνα σε ολους.Θελω να στειλω ενα δεμα με ενα κινητο απο Ελλαδα στο Εκουαδορ. Θα μπορουσε καποιος να μου πει με ποια εταιρια θα ηταν καλο να το στειλω και περιπου ποσα ειναι τα εξοδα αποστολης αν γνωριζει? Επισης θα πληρωσω και τελωνιο? Αν ναι,τοτε σε αυτη την περιπτωση το πληρωνω εγω απο εδω το τελωνιο ή το ατομο που θα το παραλαβει απο το Εκουαδορ?
tmjuju Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μην είναι καμία απατεωνιά ? Από αγγελία σε βρήκαν ? Πήγαινε στα ΕΛΤΑ έχει υπολογισμό κόστους http://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx =
Superpie Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Τι απατεωνια ρε man.Εγω θελω να στειλω ενα κινητο απο εδω στο Εκουαδορ σε εναν φιλο μου και ρωταω Και επισης μονο 35 ευρω βγαινουν τα εξοδα αποστολης? Για Εκουαδορ? Μου φαινονται λιγα
tmjuju Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Τι απατεωνια ρε man.Εγω θελω να στειλω ενα κινητο απο εδω στο Εκουαδορ σε εναν φιλο μου και ρωταω Και επισης μονο 35 ευρω βγαινουν τα εξοδα αποστολης? Για Εκουαδορ? Μου φαινονται λιγα Αφού ξέρεις σε ποιον το στέλνεις όλα καλά – αυτό εννοούσα
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δυστυχώς τα έξοδα αποστολής στην ελλαδα είναι υπέρογκα.
Sadamiraq Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δυστυχώς τα έξοδα αποστολής στην ελλαδα είναι υπέρογκα. Εδω σου λεει οτι του φαινονται λιγα,τι λες εσυ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα