Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!Εχω ενα παλιο σχετικα ford focus 1(του 99 μοντελο) αγορασμενο το 2005.Φυσικα δεν εχει ουτε usb/auxiliary υποδοχη για να ακους μουσικη απο εκει,ουτε mp3 player...

Επειδη το audio cd(12-15 κομματια) εχει πλεον πεθανει και δεν θελω να βαλω κατι απο τα παραπανω,σκεφτηκα μια αλλη λυση μεσω ενος γνωστου του πατερα μου.Μεσω του αναπτηρα του αυτοκινητου,συνδεει ενα ipod με ενα fm transmitter(δεν ξερω αν το λεω σωστα).Βάζει στο transmitter την συχνοτητα πχ 100.3,το ίδιο και στο αυτοκινητο και ακουει οτι θελει μεσα απο το ipod με τα ηχεια του αυτοκινητου..

Δεν θυμοταν απο που το αγορασε,καπου στο Μαρουσι..Ξερετε κατι εσεις??

Φευγω για Θεσσαλονικη αυριο και θα ηθελα να εχω το ipod κοντά στο ταξιδι!

Ευχαριστω..

Δημοσ.

Ξερω κατι παρομοιο αλλα αντι να συνδεεις ipod εχει εισοδο για φλασακι usb και βαζεις οτι θες μεσα,παντως φιλος μου που το ειχε παρει 10-15 ευρω περιπου,εκτος του οτι η ενταση ηταν χαμηλοτερη απο αυτην που επαιζε με το cd και η ποιοτητα του ηχου δεν ηταν και πολυ καλη,εγω προτεινω να παρεις καποια αξιοπιστη πηγη με usb και aux εχουν πεσει πολυ οι τιμες και με 50-60 ευρω μπορεις να βρεις κατι ακομα και σε pioneer

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/c/318/aksesouar-ixosysthmatwn-autoki.html?from=most-popular&keyphrase=fm+transmitter

εδω εχει διαφορα fm transmiters, δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως για την ποιοτητα τους. Καλυτερα να κανεις οτι λεει ο sadamiraq και να παρεις ενα φθηνο cd player με εισοδο για aux η usb, ειναι αρκετα φθηνα πλεον.

Δημοσ.

this side up, auto reverse, mini disc, KAI dcc... Θυμάται κανείς το dcc; Καλά αυτό δεν είναι κασέτα. Αυτό είναι το μαγικό σουραύλι.

Πω πω, σαν χτες πήγαινα κι αγόραζα κασέτες raks από τον Σούτσο, 120 δρχ η μία...

Ον τόπικ, παίζει το αη-ποντ από usb θύρα; Στο δικό μου ντιντι, το άηποντ δεν φαίνεται ντιπ όταν το βάζω στην usb. Πρέπει να το βάλω στην aux (rca). Παλίό κασετόφωνο με 5 ευρώ και η κασετούλα του Λούσιφερ, εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

OP, έχω αγοράσει την πιπα που περιγράφεις ( μόνο που δέχεται 3.5mm jack, όχι USB και ρεύμα παίρνει είτε από 2xAAA μπαταρίες, είτε από τον αναπτήρα) 2 δολλάρια από eBay. Ποιότητα ήχου κακή,, μονοφωνικά τα ακούς και ενίοτε κάποια παράσιτα. Για μουσική δηλαδή επιοικώς χάλια ( όπως και η κασσέτα to 3.5mm που έβαλε ο lucifer παραπάνω), με έχει βολέψει όταν ακούω ομιλία ( κάποιο podcast π.χ)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Σοβαρά; Και ένα άλλο transmitter που έχει γνωστός και ήταν καλοφτιαγμένο ( δε θυμάμαι όμως αν ήταν όντως επώνυμο ή απλά καλύτερη κινεζιά) ήταν μετριότατο σε μουσική. Εξαρτάται και τί standards έχει ο καθένας, αν και νομίζω ότι όταν έχουμε καταφύγει σε τέτοιες λύσεις είναι πολύ χαμηλά :P

Τoufas, μονοφωνικά έπαιζε, έτσι;

Δημοσ.

Ενα κινεζικο του 10ευρου που εχω κι εγω,,, ψιλοκαλο. Καλο δεν το λες, διοτι αν ανεβασεις λιγο ενταση στο στερεοφωνικο, ακους το θορυβο απο τα fm, οπως επισης (αυτο που ειχα εγω), αρχουσε υπερβολικα να διαβασει εξωτερικο usb στικακι.

Για μενα καλη λυση ειναι (κινεζικα παλι), τα ραδιοφωνα που δεν εχουν πλεον cd (για μειωση κοστους), και εχουν και usb και θυρα για sd card.

http://www.ebay.com/itm/Car-Audio-Stereo-In-Dash-AM-FM-Radio-Receiver-MP3-Player-USB-SD-Input-AUX-Remote-/200804969234?pt=Car_Audio_In_Dash_Receivers&hash=item2ec0e8ab12

Δημοσ.

Με λιγα παπαρανω

Ενα κινεζικο του 10ευρου που εχω κι εγω,,, ψιλοκαλο. Καλο δεν το λες, διοτι αν ανεβασεις λιγο ενταση στο στερεοφωνικο, ακους το θορυβο απο τα fm, οπως επισης (αυτο που ειχα εγω), αρχουσε υπερβολικα να διαβασει εξωτερικο usb στικακι.

Για μενα καλη λυση ειναι (κινεζικα παλι), τα ραδιοφωνα που δεν εχουν πλεον cd (για μειωση κοστους), και εχουν και usb και θυρα για sd card.

http://www.ebay.com/itm/Car-Audio-Stereo-In-Dash-AM-FM-Radio-Receiver-MP3-Player-USB-SD-Input-AUX-Remote-/200804969234?pt=Car_Audio_In_Dash_Receivers&hash=item2ec0e8ab12

Με λιγα παραπανω λεφτα παιρνεις εγγυημενη πηγη και οχι το τσανγκ τσε που εχεις στο λινκ,γενικα αν μιλαμε για κανα 50αρικο,η καλυτερη λυση ειναι καποια αξιοπιστη πηγη που παιζει σε αυτα τα λεφτα,και υπαρχουν

Δημοσ.

Με λιγα παπαρανω

Με λιγα παραπανω λεφτα παιρνεις εγγυημενη πηγη και οχι το τσανγκ τσε που εχεις στο λινκ,γενικα αν μιλαμε για κανα 50αρικο,η καλυτερη λυση ειναι καποια αξιοπιστη πηγη που παιζει σε αυτα τα λεφτα,και υπαρχουν

Κοιτα ενα δικιο το εχεις δε λεω, αλλα αν αν ξεκινησουμε με μια λυση των 10 ευρω, και τελικα παμε σε μια λυση των 100 ευρω καπου χανουμε την ουσια.

Σιγουρα υπαρχουν πιο αξιοπιστες λυσεις, αν και με 50 ευρω δε βρηκα καποια, αναγκαστικα οτι ειδα ηταν απο 70 και πανω, και μιας και εγω εγω μια μικρη μανια με την kenwood λογικα σε τετοιο θα προσανατολιστω, ωστε να εχω και το pre amp aout για τον ενισχυτη κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...