Προς το περιεχόμενο

ssd sandisk sata 3 128gb @plaisio 80€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο άμαζον είχε 60 είσαι ο τρίτος που το δημοσιεύει έτσι μου έρχεται να το δημοσιεύσω και εγώ για να το εμπεδώσουμε  :P  :lol:  

• Like 4
Δημοσ.

Στο άμαζον είχε 60 είσαι ο τρίτος που το δημοσιεύει έτσι μου έρχεται να το δημοσιεύσω και εγώ για να το εμπεδώσουμε  :P  :lol:  

Μπορείς να δείς την ώρα δημοσίευσης του θέματος και να βγάλεις τα συμπεράσματα σου. Anyway το πόσταρα επιεδή ψάχνω για ssd αυτή την περίοδο. Αν έχεις κάτι να πεις επί του θέματος ευπρόσδεκτος, αλλιώς μπορείς να το αγνοήσεις ...

Δημοσ.

Μπορείς να δείς την ώρα δημοσίευσης του θέματος και να βγάλεις τα συμπεράσματα σου. Anyway το πόσταρα επιεδή ψάχνω για ssd αυτή την περίοδο. Αν έχεις κάτι να πεις επί του θέματος ευπρόσδεκτος, αλλιώς μπορείς να το αγνοήσεις ...

«Συγγνώμη σου ζητώ συγχώρεσε με και αν έφταιξα πικρά τ' ομολογώ» έκανα το δύο τρία πάντως αυτό δεν σε απαλλάσσει των ευθυνών σου  :P.Τελικά τι σκέφτεσαι θα τον αγοράσεις ;

Δημοσ.

απ' 'ότι κατάλαβα δεν είναι και ο ταχύτερος, αλλά αν δεν κάνεις συνεχές I/O δεν θα καταλάβεις και διαφορά.

Μάλλον  μέσα στο καλοκάρι με 80Ε απο amazon θα πάρουμε 256 GB, οπότε θα πάω πάσο ...

amazon.png?force=1&zero=0&w=725&h=440&de

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...