Προς το περιεχόμενο

Lenovo Y580 900 ευρώ από Amazon.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και δεν ειναι μονο αυτο αλλα και οτι ειναι η "εμπορικη σειρα", ΟΚ για 400-600 ευρω, αλλα φανταζομαι για 800+ ευρω καποιος θα κοιταγε και πιο ποιοτικο (Thinpad πχ) 

• Like 1
Δημοσ.

Και δεν ειναι μονο αυτο αλλα και οτι ειναι η "εμπορικη σειρα", ΟΚ για 400-600 ευρω, αλλα φανταζομαι για 800+ ευρω καποιος θα κοιταγε και πιο ποιοτικο (Thinpad πχ) 

Καμία σχέση. Μάλλον δεν έχεις δεις σειρά Υ από κοντά. Τέρμα παραπλανητικό το ποστ σου.

Δημοσ.

Lenovo G560 εχω, αν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα στην σειρα τι να πω... Απο τις εικονες παντως που βλεπω τα καλουπια ειναι χωρις μεγαλες διαφορες...

Δημοσ.

λαπτοπ με i7,πολυ καλη καρτα γραφικων,  fhd οθονη, καλη μπαταρα,θυρα msata κατω απο 1000ρικο δεν βρισκεις

Δημοσ.

Lenovo G560 εχω, αν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα στην σειρα τι να πω... Απο τις εικονες παντως που βλεπω τα καλουπια ειναι χωρις μεγαλες διαφορες...

Το G580 είναι σειρά Essential. Η απλή σειρά δηλαδή. Το Υ είναι IdeaPad και γενικά η Idea σειρά μοιάζει σαν σουλούπι αλλά είναι αρκετά πιο ποιοτική. Τουλάχιστον σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Δημοσ.

Oχι 400, οχι 500, αλλα και 600 που λες αν μου το βρεις καινουργιο εγω σου δινω 100 ευρω εξτρα ως "finder's fee"!

Καλα εκανε μεν ο φιλος και το ποσταρε, απλα για να μην παρασυρθει κοσμος, ειναι με μικρες διαφορες σαν αυτο που προτεινα κι εγω καποτε (Σεπτεμβρης?) στα 800 ευρω (οταν την ειχατε πεσει ολοι στα χειροτερων cpu-gpu και 14αρια Alienware) και γενικα εκει παιζουν ολους αυτους τους μηνες αυτα στο γερμανικο αμαζον. Πραγματικο τουμπανο ομως!!!

Δημοσ.

δεν ειναι διαθεσιμο πάντως...λεει απο 24 Φεβ,τωρα δεν ξερω αν θα τηρηθεί αλλα ειναι μεγαλο το διαστημα. +15 μερες τουλαχιστον για παραδοση παμε Πάσχα (περιπου).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...