Προς το περιεχόμενο

βοηξεια ebay.com


manolhs201297

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας πρην 3-4 μερες παραγηλα ενα iPhone 4s το αγωρασα 400$ με μεταφορικα μου το εστηλε με usps express mail πωσο θα κανει ?? θα πληροσο εκτελονισμο ?? μου ειπε οτι στο value στην φορμα που ζιτανε εβαλε αξιασ 50$ πληρονο κατι?? το δεμα ειναι πολλυ μικρο σε ενα φακελο μου ειπε οτι το εβαλα. και πωσο κανει να μου ερθει??!!!

 

σορρυ για τα ορθογραφικα !!

 

και σορρυ για τησ πολες ερωτισης αλλα εχω πανηκοβλιθη διοτι ακουω και για εοσ 50% του προηντοσ φπα απο αμερικη!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού έρχεται με USPS κα ιθα περάσει από ΕΛΤΑ και έχεις μεγάλες πιθανότητες να μην έχεις προβλήματα αφού έχει γράψει αξία $50.

 

Εάν, όμως, ανοίξουν τυο δέμα, για κάποιο λόγο, και διαπιστώσουν ότι η αξία του δεν είναι αυτή, τα πράγματα θα αλλάξουν πολύ και ... δεν συνεχίζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και εαν τους πω οτι απλα ειναι δωρο και ενδικτικα εβαλε την τιμη διοτι δεν εχουν δικεομα να το ανιξουν το δεμα ειναι ασφαλιζμενο περση τα χρηστουγενα παραγηλα ενα 4αρι για δωρο μου ειρθε με fedex (courier) και μου ειπαν 100ευρο εκτελονισμος τους πιγα στα δικαστιρια και τελεικα δν πληροσα τπτ διοτι δεν εχουν δικαιομα για κατι το οποιο ειναι μεταχιρισμενο να πληροσο καποιο φορο εκτελονισμο τουλαχιστον ετσι ξερω!! και εαν τους το πω οτι το iphone ειναι φακε δλδ πσεφτικα κινεζικο!! ??

πιτε γνομες γιατι δεν θλω να μπλεξο παλη με δικες και μ@λκιες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι έτσι όπως τα λες και είσαι πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

 

Κάθε δέμα που έρχεται από τρίτες χώρες πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον ΦΠΑ, τέλη και άλλα έξοδα, εάν η αξία CIF (κόστος+μεταφορικά+ασφάλεια) είναι μεγαλύτερη από 45 ευρώ και μέχρι 150 ευρώ. Για παραπάνω αξίες προστίθεται και δασμός.

 

Ο τελώνης έχει δικαίωμα να ανοίξει κάθε δέμα που υποψιάζεται ότι δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή και στην αξία που αναγράφεται πάνω στο δέμα. Ειδικά, για δέματα από την Αμερική, τα μεγάλα καταστήματα υποχρεούνται, από το 2009, να κολλάνε πάνω στο δέμα όλα τα σχετικά στοιχεία.

 

Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις στο θέμα "Αγορές από το εξωτερικό" που έχω αναρτήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...