guardianx71 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Και γυρνάμε σε αυτό που έλεγα. Αν δεν ήταν φίλος σου θα ζητούσες πίσω τα λεφτά σου. Και μετά θα περίμενε αυτός το πιστωτικό (που όλοι οι προμηθευτές πιστωτικό κόβουν . Κανείς δεν επιστρέφει λεφτά). Όπως είναι το σωστό : Ο πελάτης να μιλάει με το κατάστημα και το κατάστημα με τον προμηθευτή. Επίσης πιστεύω ότι με την καταγγελία που λες ότι έκανες πάλι ο φίλος σου θα βρει τον μπελά του , μιάς και η oktabit δεν ασχολήτε με την λιανική αλλά με την χονδρική. Να σου πω την αλήθεια τα απλά toughpower δεν τα βλέπω πουθενά Ελλάδα. Μήπως δεν τα στέλνει πλέον η thermaltake και γιαυτό σου πρότειναν το smart? Σε αυτή την περίπτωση θα τους έλεγα και εγώ ότι είναι κατώτερη η σειρά που σου προτείνουν και απαιτείς κάτι καλύτερο.
Ian_Dragonheart Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Και γυρνάμε σε αυτό που έλεγα. Αν δεν ήταν φίλος σου θα ζητούσες πίσω τα λεφτά σου. Και μετά θα περίμενε αυτός το πιστωτικό (που όλοι οι προμηθευτές πιστωτικό κόβουν . Κανείς δεν επιστρέφει λεφτά). Όπως είναι το σωστό . Ο πελάτης να μιλάει με το κατάστημα και το κατάστημα με τον προμηθευτή. Επίσης πιστεύω ότι με την καταγγελία που λες ότι έκανες πάλι ο φίλος σου θα βρει τον μπελά του , μιάς και η oktabit δεν ασχολήτε με την λιανική αλλά με την χονδρική. Να σου πω την αλήθεια τα απλά toughpower δεν τα βλέπω πουθενά Ελλάδα. Μήπως δεν τα στέλνει πλέον η thermaltake και γιαυτό σου πρότειναν το smart? Σε αυτή την περίπτωση θα τους έλεγα και εγώ ότι είναι κατώτερη η σειρά που σου προτείνουν και απαιτείς κάτι καλύτερο. Το ποιος θα μπλεξει δεν το ξερω...Δεν νομιζω να μπλεξει ο φιλος μου μιας και αυτος απο την πλευρα του ειναι ενταξει...Επισης τον εχω ηδη ενημερωσει για τις κινησεις μου. Τωρα για τα ToughPower δεν ξερω...τι να πω... Ειδα ενα εδω αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650916
guardianx71 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό είναι το grand. Και αυτό διαφορετική σειρά είναι
Ian_Dragonheart Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Τελοσπαντων...Δεν με πειραζει αν δεν υπαρχει στην Ελλαδα πια αυτο το τροφοδοτικο.ΕΝταξει το καταλαβαινω αυτο. Ας πιστωθει το ποσο να τελειωνουμε. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι η κοροιδια και το ψεμα απο υποτιθεμενες σοβαρες εταιρειες. Απο σοβαρους αντιπροσωπους μεγαλων εταιρειων. Το στειλαμε, δεν το στειλαμε, το στειλαμε χθες, θα το στειλουμξε αυριο, στην Αμερικη, στην Ασια, στην κατω Τουλουμπα κλπ κλπ. Υποτιμουν την νοημοσυνη μας. Αυτο δεν καταλαβαινω.
guardianx71 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Καλά, σε αυτό σου είπα. Είναι τελείως φάουλ. Αυτό που εικάζω είναι ότι ίσως περιμένουν και αυτοί πιστωτικό από την thermaltake ή τον δικό τους προμηθευτή εφόσον δεν υπάρχουν , και γιαυτό η όλη κοροιδία. Ή όποιος είναι υπέυθυνος δέχθηκε αντικατάσταση με smart χωρίς να ξέρει και την πάτησε. Βεβαίως υπάρχει και το άλλο που είπα , ότι πλέον για άμεση αντικατάσταση και καινούρια εγγύηση πλέον χρεώνουν. Αλλιώς τους το στέλνεις και μετά το στέλνουν και αυτοί και όοοοοταν .... Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα