Προς το περιεχόμενο

eset i.s. maleware και "διωξη"


guppy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κολλησα τη διωξη, ανοιγω με φ8 κατεβαζω και σκαναρω με maleware..Βρισκει κατι τα σβηνω. Τον ανοιξα μετα ψιλοκολλουσε παλι, μαυρη οθονη ή δεν ανοιγε και καθολου..Τωρα ανοιξε παλι κανονικα, απεγκατεστησα το maleware σκαναρω με eset i.s. αγορασμενο παντα, βρισκει κατι παλι, μου τα εμφανιζει σε ξεχωριστο παραθυρο και ειχα την επιλογη για delete ή no action τα εκανα delete (δεν ξερω αν εκανα σωστα)

 

Ενω σκαναρα με το maleware ειχα το λαπτοπ στην πριζα και η μπαταρια μολις τελειωσε το σκαναρισμα ξεφορτησε....φορτιζω το λαπτοπ μιση ωρα κλειστω, το ανοιγω, μου εκλεινε και σταματουσε να φορτιζει, εσβηναν τα λαμπακια δηλ, οταν εβγαζα την μπαταρια και ηταν μονο στην πριζα το ανοιγα (οταν δεν κολλουσε λογω διωξης).

1. Λετε να χαλασε η μπαταρία;;;

2. Με το eset εκτος απο σκαναρισμα που παταω θελει και κατι αλλο να κάνω;; (πχ στα tools γραφει: log files, quarantine, scheduler χρειαζεται να κανω κατι περαιτερω;;)

3. Λετε να καθαρισα απο τον ιο (βεβαια θα δω και αυριο πως θα παει γιατι τις περισσοτερες φορες κολλουσε και εδειχνε μαυρη οθονη μονο)....Ευχαριστω



Ειμαι σε windows 7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το εσετ το εχω καιρο στον η/υ.....ο ιος ειναι ο καινουριος με μαυρο φοντο και παιζει να ειναι δυσκολος....

Δεν ξερω για επαναφορα, το σκεφτομαι γιατι νομιζω ετσι ειναι σαν να υπαρχει ο ιος και απλως να τον κρυβω (μπορει να λεω και βλακειες).

Δεν ξερω και πολλα απο υπολογιστες!!!



Το maleware βρηκε "κατι" και στο photoshop και δεν το αφησα να το σβησει απο εκει!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατέβασε το Rescue Disk της Kaspersky,κάψτο σε ένα cd,και κάνε boot απο εκεί. Αφου μπείς στο μενού του cd,κάνε μια αναβάθμιση της βάσης δεδομένων και κάνε ένα full scan. ΟΤΙ και να υπάρχει απο κακόβουλο λογισμικό θα το βρει. Αν θες την γνώμη μου κάνε μια επαναφορά συστήματος σε όσο το δυνατόν παλαιότερη ημερομηνία πριν κανεις την διαδικασία με το cd. 4 pc έχω διορθώσει μέχρι στιγμής με τον τρόπο που σου είπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...