Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια επιλογη κατω απο 50 ευρω ειναι και αυτη : http://www.focalprice.com/CE0292B/7_Android_404_A13_12GHz_Tablet_PC_with_External_3G_1080P_Playback.html

papaniki, papayios

μηπως μπορει κανεις να ριξει ενα ψαξιμο στο ebay να μας πει αν το πουλαει το συγκεκριμενο καποιος μεσω ebay?

Αλλιως θα εκτιμουσα μια προταση το πολυ ως 50 ευρω, απο ebay, αλλα να το εχει δοκιμασει καποιος συμφορουμιτης.

(γιατι τα τεχνικα χαρακτηριστικα καμια φορα δεν λενε τιποτε απο μονα τους)

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλοο θεμα και για να περιοριστουμε στα 50 ευρω, το Ainol Novo7 Elf II (link) για 60 δολαρια πως το κρινετε?

Χρηση, το πεταω στην τσαντα σε σερφαρω λιγο σε κανα αναγνωστηριο ή καφε.

Απλα επειδη δεν κατεχω τα περι επεξεργαστων και διαβαζω οτι κατι παιζει με τις εφαρμογες, φοραει καποιον συμβατο αυτο?

Σπιτι υπαρχει ατομο δλδ που θα τολιωσει στα παιχνιδια :fear:

Δημοσ.

Κραχτης ειναι φιλε μου το εχουν εκει εδω και εβδομαδες out of stock για να παιρνουν επισκεψεις απο νεους πελατες που ψαρωνουν με την χαμηλη τιμη.

banggood ,buyincoins ,tinydeals ,dx ,merimobiles ειναι πολυ καλυτερα μαγαζια απο το φολαπραις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ απο ebay, με ενα αξιοπρεπες, για εντελως στοιχειωδη πραγματα tablet, γυρω στο 50ευρω?

Το θελω βασικα για skype, internet, και κανενα game.

Δεν με πειραζει αν ειναι αργο, αρκει να μπορει να παιξει skype και καμια απλη εφαρμογουλα.

Δημοσ.

Είσαι ευχαριστημένος φίλε απ αυτό?

Δέχεται Stick για 3G Σύνδεση ?

Η Μπαταρία του πόσο αντέχει?

Πόσο θα μου βγεί μάζι με τα έξοδα αποστολής?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το ebay ειναι σχεδον παντα ακριβοτερο απο τα κινεζομαγαζα γιατι εχουν να πληρωσουν και τα fees του ebay οποτε μαλον καλυτερα να ψαχνεστε προς τα εκει.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επειδη το θεμα ειναι απο περισυ,εχει να προτεινει κανενας κανενα καινουργιο που εχει δοκιμασει? 

Ενα απλο φθηνο για ιντερνετ κυριως. 

Δημοσ.

για ποιον λόγο αγοράζει κάποιος ένα ainol το οποίο θα χαλάσει σε 3-4 μήνες... και θα πρέπει να το στείλει στην Κινα να το ελέγξουν και άντε βγάλε άκρη... όταν μπορεί να αγοράσει ένα Crypto απο Ελλάδα με 50€ και να έχει service κομπλε;

τα κινέζικα ειναι αχρηστα... οι περισσότεροι την έχετε πατήσει πάνω απο μια φορές και σπρώχνετε και τους άλλους να την πάθουν.

εκατομμύρια ευρώ αντί να πέσουν στην Ελληνική αγορά πάνε στην Κίνα και μετά παραπονιέστε οτι ειστε άνεργοι.

έλεος με τις κινέζικες ψευτιές.

έχω αγοράσει 2 ainol στο παρελθόν και ήταν μάπα...

Δημοσ.

Ειχα παρει ainol πριν 1,5 χρονο, κι ακομη ειναι μια χαρα, δεν μασάει!

Μια χαρα μαρκα την βρηκα.

H crypto καποτε, παλια νομιζω, 'κατασκευαζε' κιολας.

Τα τελευταια χρονια απλα βαζουν πανω σε 'κινεζιες' την σταμπα τους, οποτε...

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...