mentoras99 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μια επιλογη κατω απο 50 ευρω ειναι και αυτη : http://www.focalprice.com/CE0292B/7_Android_404_A13_12GHz_Tablet_PC_with_External_3G_1080P_Playback.html papaniki, papayiosμηπως μπορει κανεις να ριξει ενα ψαξιμο στο ebay να μας πει αν το πουλαει το συγκεκριμενο καποιος μεσω ebay? Αλλιως θα εκτιμουσα μια προταση το πολυ ως 50 ευρω, απο ebay, αλλα να το εχει δοκιμασει καποιος συμφορουμιτης. (γιατι τα τεχνικα χαρακτηριστικα καμια φορα δεν λενε τιποτε απο μονα τους)
koprodogis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Για να μην ανοιγω αλλοο θεμα και για να περιοριστουμε στα 50 ευρω, το Ainol Novo7 Elf II (link) για 60 δολαρια πως το κρινετε? Χρηση, το πεταω στην τσαντα σε σερφαρω λιγο σε κανα αναγνωστηριο ή καφε. Απλα επειδη δεν κατεχω τα περι επεξεργαστων και διαβαζω οτι κατι παιζει με τις εφαρμογες, φοραει καποιον συμβατο αυτο? Σπιτι υπαρχει ατομο δλδ που θα τολιωσει στα παιχνιδια
evmenis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Κραχτης ειναι φιλε μου το εχουν εκει εδω και εβδομαδες out of stock για να παιρνουν επισκεψεις απο νεους πελατες που ψαρωνουν με την χαμηλη τιμη. banggood ,buyincoins ,tinydeals ,dx ,merimobiles ειναι πολυ καλυτερα μαγαζια απο το φολαπραις
koprodogis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Αλητεια, δε το ειχα προσεξει οτι δε το εχουν διαθεσιμο
mentoras99 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ απο ebay, με ενα αξιοπρεπες, για εντελως στοιχειωδη πραγματα tablet, γυρω στο 50ευρω? Το θελω βασικα για skype, internet, και κανενα game. Δεν με πειραζει αν ειναι αργο, αρκει να μπορει να παιξει skype και καμια απλη εφαρμογουλα.
pbp Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 φιλε εγω εχω αυτο http://www.ebay.com/itm/VIA-WM8850-7-Android-4-0-Capacitive-Screen-8GB-Mid-Tablet-WiFi-3G-Camera-HDMI-/320959413621?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160 το μηχανιμα τα σπαει Είσαι ευχαριστημένος φίλε απ αυτό? Δέχεται Stick για 3G Σύνδεση ? Η Μπαταρία του πόσο αντέχει? Πόσο θα μου βγεί μάζι με τα έξοδα αποστολής? Ευχαριστώ!
evmenis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Το ebay ειναι σχεδον παντα ακριβοτερο απο τα κινεζομαγαζα γιατι εχουν να πληρωσουν και τα fees του ebay οποτε μαλον καλυτερα να ψαχνεστε προς τα εκει.
flo1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Επειδη το θεμα ειναι απο περισυ,εχει να προτεινει κανενας κανενα καινουργιο που εχει δοκιμασει? Ενα απλο φθηνο για ιντερνετ κυριως.
zeus8 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 για ποιον λόγο αγοράζει κάποιος ένα ainol το οποίο θα χαλάσει σε 3-4 μήνες... και θα πρέπει να το στείλει στην Κινα να το ελέγξουν και άντε βγάλε άκρη... όταν μπορεί να αγοράσει ένα Crypto απο Ελλάδα με 50€ και να έχει service κομπλε; τα κινέζικα ειναι αχρηστα... οι περισσότεροι την έχετε πατήσει πάνω απο μια φορές και σπρώχνετε και τους άλλους να την πάθουν. εκατομμύρια ευρώ αντί να πέσουν στην Ελληνική αγορά πάνε στην Κίνα και μετά παραπονιέστε οτι ειστε άνεργοι. έλεος με τις κινέζικες ψευτιές. έχω αγοράσει 2 ainol στο παρελθόν και ήταν μάπα...
mentoras99 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ειχα παρει ainol πριν 1,5 χρονο, κι ακομη ειναι μια χαρα, δεν μασάει! Μια χαρα μαρκα την βρηκα. H crypto καποτε, παλια νομιζω, 'κατασκευαζε' κιολας. Τα τελευταια χρονια απλα βαζουν πανω σε 'κινεζιες' την σταμπα τους, οποτε...
mentoras99 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Το ainol τα φτυσε! Η οθονη δεν αποκρινεται παροτι το tablet ανοιγει. Ποτε ξανα ainol, και ποτε ξανα οτι να ναι κινεζιες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα