Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εδώ και μερικές μέρες έχω ένα πρόβλημα.

Εκεί που δουλεύω στον υπολογιστή μετά από 5 λεπτά από εκκίνηση των windows 7 χάνεται το σήμα στην οθόνη (μαυρίζουν τα πάντα).

Ο υπολογιστής συνεχίζει να δουλεύει.

Αυτό που έκανα είναι να αλλάξω τροφοδοτικό (ένα δεύτερο που είχα) μιας και άκουσα κάτι δυνατούς περίεργους ήχους (σα να σπάει λάμπα)...Πάλι τα ίδια...μαύρη οθόνη

Άλλαξα κάρτα γραφικών αλλά πάλι τα ίδια...

Έβαλα το speedfan και παρακολούθησα μήπως αυξάνεται κάπου η θερμοκρασία. Την ώρα που χάνονται τα πάντα είναι όλα φυσιολογικά (40-50C)

Αποσύνδεσα τα πάντα (usb, audio, dvd, dvdr, floppy,) και άφησα μόνο το σκληρό και την κάρτα γραφικών και τη μνήμη ram.

Πάλι τα ίδια...

Άλλαξα οθόνη μήπως έχει θέμα αυτή...πάλι τα ίδια...

Έβαλα μία ταινία να παίζει ώστε να δω αν την ώρα που μαυρίζουν τα πάντα η ταινία συνεχίζει να παίζει...(αν ακούω από τα ηχεία)...τελικά την ώρα που σβήνει η οθόνη δεν ακούγεται τίποτα.

Άρα καταλήγω στο φταίει δίσκος. Το φορτώνω σε δεύτερο μηχάνημα και αρχίζω το check disk (όλα κομπλέ στο αποτέλεσμα) και σκανάρισμα με antivirus (symantec corporate original)...δεν εντοπίζει ιό.

Κοίταξα πάνω στη μητρική αν έχει σκάσει κανένα πυκνωτάκι ή αν βλέπω πουθενά υγρά...Μια χαρά όλα...

Έχει ιδέα κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Είμαι στο τσακ να πάω να αγοράσω άλλο.

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση δεν μας λες και την σύνθεση του PC σου? HW πρόβλημα χωρίς HW, λίγο δύσκολες οι μαντεψιές. Να μας πεις και το PSU σου

Και βάλε και ένα screenshot από HWMonitor

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις αποκλείσει τροφοδοτικο, κάρτα γραφικών, οθόνη, σκληρό. Τρέξε το Hwmonitor για να δείς μήπως ανεβάζει θερμοκρασία η cpu. Τσέκαρε τις μνήμες σου με το MemTest για να αποκλείσεις και αυτό το ενδεχόμενο.

Επεξ/σία από giorgosathens
Δημοσ.

Επισυνάπτω ένα screenshot από το HWmonitor ώστε να μου πείτε αν όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής...

image.png

Οπότε αν τα βλέπετε καλά όπως κι εγώ, να προχωρήσω σε Memtest?

Δημοσ.

Μερικές φορές κολλάει το Hwmonitor και δεν εμφανίζει όλες τις θερμοκρασίες. Εσένα τώρα δεν εμφανίζει της cpu. Ξανάνοιξέ το ώσπου να εμφανίσει τη cpu στη λίστα. Αλλιώς κλείνε το hwmonitor και ανοιγέ το πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...