CyberWalker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά... ένας τύπος από την Σιγκαπούρη θέλει να με πληρώσει $ 600 σε Paypal. ΟΚ ως εδώ. Paypal έχω και την χρησιμοποιώ χρόνια και έχω λάβει και χρήματα μέσω αυτής. Το θέμα είναι ότι σήμερα είπα να ασχοληθώ με Moneybookers. Τι ακριβώς παίζει με αυτό το e-wallet? Ξέρω ότι είναι έμπιστη υπηρεσία, δε τίθεται τέτοιο θέμα. Το μόνο θέμα που τίθεται είναι τι θα χρεωθώ πραγματικά και πόσο χρόνο θα περιμένω για να μπορέσω να πάρω στα χέρια μου τα $ 600. Επίσης : Η paypal δε συνεργάζεται με υπηρεσίες escrow από όσο ξέρω. Αυτή ας πούμε θα μπορούσε να είναι μια διαφορά. Επίσης ξέρω ότι κάποιοι επιλέγουν MoneyBookers για να μπορέσουν να κάνουν αναλήψεις για τυχερά παιχνίδια καθώς πολλές τράπεζες το έχουν απαγορέψει. Πέρα του τζόγου που με αφήνει παγερά αδιάφορο, ξέρετε άλλους σοβαρούς λόγους να προτιμήσει κανείς MoneyBookers έναντι Paypal; Έχετε να μου πείτε προτάσεις ως προς το τι θα έπρεπε να γνωρίζω σχετικά; Είμαι στη φάση που έχω κάνει λογαριασμό, έχω δηλώσει διεύθυνση και έχω ζητήσει να μου σταλεί αλληλογραφία για επιβεβαίωση και έχω επίσης προσθέσει μια VISA κάρτα που έχω και περιμένω να χρεωθώ στην Alpha Bank για να μεταφέρω τον κωδικό και να κάνω και εκεί επιβεβαίωση.
lambroszekis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 εχω χρησιμοποιησει 4-5 φορες την εν λογω εταιρια και δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα. Εσενα λογικα ο τυπος θα σου στειλει τα λεφτα και σε κανα μισαωρο θα ναι στον λογαριασμο σου, δεν γνωριζω σε ποση ωρα θα ναι διαθεσιμα για αναληψη ή δεσμευμενα για καποιο χρονικο διαστημα παντως μολις ειναι διαθεσιμα μπορεις να τα κανεις αναληψη στην VISA σου με κοστος 1,80€ ή στον λογαριασμου στην τραπεζα με κοστος 3,50€ και σε 2-3 μερες θα χει ολοκληρωθει η μεταφορα.
dimem Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Διαφορές: Το paypal κρατάει προμήθεια όταν σου βάζουν χρήματα. Το moneybookers όχι. Το moneybookers κρατάει προμήθεια (1.80) όταν κάνεις ανάληψη. Το paypal όχι. Το moneybookers χρησιμοποιείται κυρίως για online τζόγο. Δεν έχω βρει online καταστήματα που να δέχονται να σε χρεώσουν εκεί. Το moneybookers όπως διαπίστωσες μόνος σου απαιτεί εξακρίβωση στοιχείων προκειμένου να κάνεις ανάληψη. To paypal όχι. Όταν και αν σου έρθει η αλληλογραφία με τον κωδικό προκειμένου να επιβεβαιώσεις τη διεύθυνση σου γράψε τίποτα εδώ. Εμένα μου έστειλαν υποτίθεται 24 Γενάρη και ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα. Να ξαναστείλουν δεν δέχονται. Σου λέει αν δεν το πήρες, δεν το πήρες και τέλος. lambroszekis όταν λες "ανάληψη στη VISA" τι ακριβώς εννοείς? Πως διαφέρει αυτό απο την ανάληψη σε τραπεζικό λογαριασμό? Και που υπάρχει αυτή η επιλογή? Γιατί εγώ μόνο σε λογαριασμό και cheque βλέπω.
lambroszekis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Διαφορές: όταν λες "ανάληψη στη VISA" τι ακριβώς εννοείς? Πως διαφέρει αυτό απο την ανάληψη σε τραπεζικό λογαριασμό? Και που υπάρχει αυτή η επιλογή? Γιατί εγώ μόνο σε λογαριασμό και cheque βλέπω. Αναληψη στην Visa ειναι σχεδον ομοιο με τραπεζικη μεταφορα, ισως απο την βιασυνη μου δεν διαχωρισα οτι η δικια μου ηταν προπληρωμενη Visa κι ετσι δεν ηταν τα χρηματα ακριβως μεσα στον λογαριασμο μου. Τελος αυτο που ειπα για ειπα για τραπεζικη μεταφορα δεν ισχυει στην Ελλαδα, αλλα σε αλλες χωρες (π.χ. Βελγιο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα