peter_pan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μνήμη ram ddr3, 8GB στα ~25€ απο amazon.co.uk Adata Premier 8GB DDR3 DIMM Memory Module Δε ξέρω τι λέει σαν μνήμη η συγκεκριμένη, αλλά για 8GB σε αυτή τη τιμή, νομίζω πως είναι μια καλή προσφορά. Είναι 1 module(όχι dual channel δηλαδή) στα 1333Mhz και δουλεύει στα 1.5Volts. Επίσης αναφέρει "Only 1 left in stock (more on the way)".Ας ελπίζουμε να φέρει και άλλες στην ίδια τιμή(αν τελικά αξίζουν). Υ.Γ: Πρώτη φορά postάρω στις προσφορές και για να είμαι ειλικρινής δε παρακολουθώ και πολύ στενά τις εξελίξεις στην αγορά. Αν έβαλα βλακεία και δεν αποτελεί προσφορά, συγχωράτε με. 1
Konstantin77 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 22,5 λίρες με ελληνικο ΦΠΑ,δεν εχει μεταφορικά, το κοίταξα. παντως ειναι για παλιότερα μηχανάκια. ακομα και οι μνημες του you στα 1600 ήταν απλές απο πλευρά ταχύτητας και ηταν και πολύ πιο νέα σειρά.
Avatar_GR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Είναι φτηνές, αλλά είναι 1333mhz. Καλύτερα να ξοδέψετε κάτι παραπάνω και να πάρετε 1866mhz. Εκτός αν είναι για "παλιότερο" μηχάνημα ,όπως είπε και ο από πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα