Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,αγορασα σημερα το wifi tl-wn822n πηγα να το εγκαταστησω στα windows 8 αλλα μου ελεγε "το λειτουργικο δεν το αναγνωριζει" κατι τετοια τελος παντον.Ξερετε τη μπορω να κανω?

Δημοσ.

φιλε ακου, θα μπεις στη σελιδα της tp-link και θα βρεις το μοντελο της ασυρματης συσκευης σου, θα το επιλεξεις, επειτα θα επιλεξεις τον driver για τα windows 8, θα τον κατεβασεις και θα τον ξεRARάρεις καπου σε ενα νεο φακελο στην επιφανεια εργασιας..επειτα θα ανοιξεις το ''συσκευες και εκτυπωτες'' αφου ομως πρωτα συνδεσεις την κεραια σε μια θυρα usb...μετα θα τη βρεις καπου μεσα εκει στο ''συσκευες και εκτυπωτες'', θα κανεις δεξι κλικ==>ιδιοτητες==>υλικο==>ιδιοτητες==>προγραμμα οδηγησης==>ενημερωση==>αναζητηση στον υπολογιστη μου, και θα επιλεξεις το φακελο απο την επιφανεια εργασιας σου.Μολις τελειωσει, κανεις μια επανεκκινηση και εισαι ετοιμος...;)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας επι την ευκαιρια αφου υπηραχε θεμα ανοιχτο καθως στο δικο μου κανεις δε απανταει...θα ηθελα να ρωτησω και τους δυο σας αλλα και οποιον αλλον ξερει εγω ανοιγω το εικονιδιο και μου λεει αποτυχια φορτωσης βιβλιοθηκης και το παραθυρο εχει τιτλο ΤWCU και εχω κανει ενημερωση λογισμικου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...