PoWeR3O7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα, ζητάω μια ακόμη φορά τα φώτα σας, μπας και βγάλω κι εγώ άκρη πλέον!! Αυτή τη φορά, θέλω να μπορώ να έχω τον πλήρη έλεγχο των θυρών του υπολογιστή μου. Π.χ. να έχω μόνο μια συγκεκριμένη θύρα USB ανοιχτή και να την ανοιγο-κλείνω με ευκολία, όποτε εγώ θέλω, ή την θύρα του CD για παράδειγμα να μην μπορεί αν το έχω κλείσει εγώ να διαβάσει από CD. Αν είναι δυνατόν να γίνετε και με προστασία από κωδικό. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτό που ζητάω, κάποιος χειροκίνητος τρόπος;; Ή πολλά ζητάω;;
Acepower Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δες αυτό ή αυτό που βρίσκονται στα downloads του Insomnia.
PoWeR3O7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Acepower θα τα δοκιμάσω και τα 2 και θα γραψω εντυπώσεις.. Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις με το ΕΣ, προφανώς θα είναι αρχικά από κάτι.. Ψάχνω ένα τέτοιο πρόγραμμα για τον υπολογιστή που έχω στην καφετέρια για μουσική, γτ κάθονται πολλά άτομα και δε ξέρω τι κάνει ο καθένας, τι βάζει και τι πέρνει!!
paylidis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 αχμ... ΕΣ: Ελληνικός Στρατός Κλειδώναμε και εκεις τις usb (θαρρείς και κάποιος που σκοπεύει να πάρει κάτι δε μπορεί να βγάζει το ποντικι και να τραβήξει απο εκεινη τη usb τα δεδομένα μόνο με το πληκτρολογιο......)
A_panM Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 <p>αχμ...</p> <p> </p> <p>ΕΣ: Ελληνικός Στρατός</p> <p> </p> <p>Κλειδώναμε και εκεις τις usb (θαρρείς και κάποιος που σκοπεύει να πάρει κάτι δε μπορεί να βγάζει το ποντικι και να τραβήξει απο εκεινη τη usb τα δεδομένα μόνο με το πληκτρολογιο......)</p> Ακριβώς λες και θα διαρρευσουν πολιτιμες πλγροφοριες του ΕΣ οπως πχ οι υπηρεσιες Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα