Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα,ειχα παρει πριν 2 χρονια με usps express,κοστος μαζι με τα μεταφορεκα 470€,και δεν πληρωσα ουτε το τριευρω που ειναι ταριφα..τωρα ομως εχουν σφιξει τα πραματα πολυ και δε το γλυτωνεις το τσιβι :(

θα σου δωσω μια ελπιδα ομως,οτι μπορει και να τε γλετωσες  αμα τα ξυνουν τα αλανια στη σαλλλονικη :D

καλη τυχη τεκνον

Δημοσ.

κοιτα,ειχα παρει πριν 2 χρονια με usps express,κοστος μαζι με τα μεταφορεκα 470€,και δεν πληρωσα ουτε το τριευρω που ειναι ταριφα..τωρα ομως εχουν σφιξει τα πραματα πολυ και δε το γλυτωνεις το τσιβι :(

θα σου δωσω μια ελπιδα ομως,οτι μπορει και να τε γλετωσες  αμα τα ξυνουν τα αλανια στη σαλλλονικη :D

καλη τυχη τεκνον

Στην αθηνα δεν θα περασει τελωνειο λογικα?

Δημοσ.

Στην αθηνα δεν θα περασει τελωνειο λογικα?

Τελωνείο θα περάσει κατά την είσοδο του δέματος στην Ελλάδα, δηλαδή σε όποιο αεροδρόμιο προσγειωθεί το αεροπλάνο που θα το μεταφέρει.

Δημοσ.

Οι ανθρωποι ειναι απλα τραγικοι.

Το δεμα ειναι στο τελωνειο, επικοινωνησα με τα ελτα και μου ειπαν οτι μπορει να μην αποσταλει καν αυτη την εβδομαδα....τι να πεις....καταντια...

Μαρεσει που πληρωσα EXPRESS delivery...αχρηστοι ελληναρες...ειμαστε αξιοι για εδω που εχουμε φτασει 

Δημοσ.

...και σε τι φταίνε τα ελτα, πήγαινε να το εκτελωνίσεις μόνο σου

Να το κανω, βεβαιως. 

Αλλα ΟΥΤΕ καν τηλ δεν μου δινουν να επικοινωνησω ο ανθρωπος με το τελωνειο. Λενε οτι δεν εχουν καποιο τηλ. 

Σου ηρθε καπελο? Αν ναι,ποσο?

Δεν μου ηρθε τπτ ακομα...οταν ερθει θα σας πω!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ποσο σου ηρθε φιλε? Γτι και εγω περιμενω με usps express ενα Iphone απο αμερικη ( απο τν ξαδερφο μου) Gift αλλα εβαλε 200$ Insurance o "μακακας"
Λετε να ξεφυγω? 200$ η ασφαλεια κ 45 η μεταφορα... συνολο 250$
Α και μου ειπε οτι δεν εχει Tracking number επειδη ειναι δωρο... πως μπορω να ενημερωθω αν εφτασε κλπ, μου το εστειλε τν Δευτερα...

Δημοσ.

Ποσο σου ηρθε φιλε? Γτι και εγω περιμενω με usps express ενα Iphone απο αμερικη ( απο τν ξαδερφο μου) Gift αλλα εβαλε 200$ Insurance o "μακακας"

Λετε να ξεφυγω? 200$ η ασφαλεια κ 45 η μεταφορα... συνολο 250$

Α και μου ειπε οτι δεν εχει Tracking number επειδη ειναι δωρο... πως μπορω να ενημερωθω αν εφτασε κλπ, μου το εστειλε τν Δευτερα...

Να είσαι ευχαριστημένος αν τη γλυτώσεις με αξία CIF μόνο $245 ...

Δημοσ.

ξαδερφος σου ειναι το ebay?

ωραιους συγγενεις εχεις να τους χαιρεσε :Ρ :lol:

Οχι... -.-

Εχουμε και το ιδιο επιθετο... αποστολεας-παραληπτης

αμα δεν την γλιτωσω ποσο θα δωσω και πως μπορω να ενημερωθω αν εφτασε κλπ κλπ? δεν μου εδωσε τρακινγκ ναμπερ γιατι μου ειπε οτι οτν το στελνεις σα δωρο δε σου δινουν...

Δημοσ.

Θα ενημερωθείς από τα ΕΛΤΑ για να παραλάβεις το δέμα είτε φτηνά έιτε κάπως περισσότερα.

Το καλό με τα ΕΛΤΑ είναι ότι οι διαδικασίες εκτελωνισμού είναι απλούστερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...