Daskalakis7GR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑ ΤΗΝ Samsung UE32EH6030 ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΟΥΝΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΕΙΟΥΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΡΑΒΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΛΟΥΣ!!!!!!!!!ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Υ.Γ. ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΑΙΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ SRT...!!!!!!!
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Θα ανοίξεις τους υπότιτλους που δεν παίζουν με το σημειωματάριο και θα ελέγξεις ότι είναι όντως Ελληνικοί. Αν είναι εντάξει θα πας Αρχείο->Αποθήκευση ως και κάτω από το όνομα αρχείου λέει Κωδικοποίηση. Τι έχει εκεί; Αν είναι κάτι άλλο από ANSI άλλαξε το σε ANSI και αποθήκευσε όπως είναι, αντικαθηστόντας το υπάρχων αρχείο. Αν είναι ANSI βάλτο σε UTF-8 και σώσε.
Daskalakis7GR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Με ansi ή με utf-8; Ρωτάω για να ξέρει όποιος άλλος έχει την ίδια tv και έχει το ίδιο θέμα.
Daskalakis7GR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 κοιταξα ολες τις ταινιες που εχει κατεβασει ο αδερφος μου και ολες ηταν σε ANSI και της εκανα UTF-8 και παιζουν οι υποτιτλοι μια χαρα!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα